• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۷۲۵۷
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۶
بین الملل » سیاسی
یادداشت روز؛

عصر بالندگی مقاومت

  هندسه نوین قدرت جهانی در حال شکل‌گیری است و غرب آسیا کانون این نظم نوین محسوب می‌شود؛ نظم نوینی که برایند هماوردی دو اندیشه است: اندیشه مبتنی بر امپراتوری زر و زور و تزویر که به‌مدد سرویس‌های امنیتی غربی، دلار‌های نفتی عربی و شبکه پلید عبری کوشش می‌کند سایکس - پیکو ۲ را رقم بزند، در یک اردوگاه قرار دارند. تزریق ناامنی ازطریق فتنه طائفی و اختلاف مذهبی با هدف تجزیه کشور‌های منطقه درزمره راهبرد‌های این اتاق فرماندهی است.
   باوجوداین، قرارگاه مقابل مبتنی بر اندیشه‌های دینی شکل گرفته که دفاع از قبله‌گاه نخستین، حمایت از مستضعفان و مبارزه با استبداد و استکبار سرلوحه آن است. شایان ذکر است عراق، سوریه، لبنان، یمن و فلسطین نماد کارزار اراده‌ها برای معماری جدید است.
حیرت‌انگیز است در این عرصه پرهیاهو، آنانی در حال رقم‌زدن تاریخ‌اند که جغرافیا نمی‌شناسند و قوم، نژاد، مذهب و زبان سد راه‌شان نیست. وحدت در اوج کثرت، همه زیر بیرق مقاومت اسلامی، مردانی با اراده‌هایی پولادین. آنانی که قهرمانان افسانه‌ای گیتی دربرابرشان کلاه از سر برمی‌دارند.
   سیدی از خراسان ابرحریف پرآوازه‌ای که سه دهه زمام امت را برعهده دارد، الهام‌بخش تفکر اردوگاه مقاومت است؛ مقاومتی که نفوذ معنوی‌اش از دامنه‌های هیمالیا تا سواحل مدیترانه کشیده شده است. بسیج، حزب‌الله، انصارالله، حشدالشعبی، دفاع وطنی و... بیرق‌هایی است که در جای‌جای این حوزه برافراشته است. مدافعان حرم هم تازه‌ترین نهال نوپای بوستان مقاومت هستند.
«مدافعان حرم»، عجب اسم بامسمایی است، نه‌فقط منش فکری، بلکه نوعی سبک زندگی است؛ زیستنی مبتنی بر ارزش‌های دینی؛ ارزش‌هایی که نقطه عزم شان، هجرت، جهاد و شهادت است دربرابر ترور و تکفیر و رزمندگانی که راه سیروسلوک در آسمان‌ها را از کوی‌وبرزن‌های زمینی بهتر می‌شناسند.
   فرماندهانی پرآوازه، اما بی‌ادعا؛ مردانی که مرگ دربرابرشان زانو زده است. آقازادگانی را دیدم در صف نخست کارزار، نه صف پول، پُست و پارتی که میانه تیر، ترکش و تنهایی آن‌هم در سوز سرمای حلب یا گرمای سوزان نینوا. آنانی که دولت خودخوانده تروریست‌های تکفیری را در اندک زمانی درهم شکستند که به تأسی از جنگ‌های مذهبی اروپا برای دوره‌ای ۳۰ ساله خلق شده بودند. سیره و صورت باکری، باقری، همت، صیاد، خرازی، زین‌الدین و... را می‌توان دوباره به چشم دید؛ نه‌فقط ایرانی، بلکه هرکس از هر نسلی و هر عصری، ندای «هل من ناصر ینصرنی» را شنیده است.
   بر این باورم اشتباه محاسباتی در اردوگاه هزار توی نظام سلطه ازآن‌رو در میدان کارزار روی می‌دهد که ژنرال‌ها به ابزار‌های دقیق مادی متکی‌اند؛ اما حق‌باوران محور مقاومت آسمانی می‌اندیشند و زمینی عمل می‌کنند و این شاید رمز پیروزی انقلاب جهانی اسلام باشد؛ رمزی که کلید آن در دست اَبَرمرد نهادینه‌کننده اندیشه مقاومت در دهه دوم قرن بیست‌و‌یکم است؛ رهبری که با توکل بر خدا و تأسی به مؤلفه مقاومت امت، نه‌فقط امنیت ایران اسلامی را از چشم بدخواهان دور نگه داشته؛ بلکه طومار فتنه‌های هزار توی نظام سلطه را به نهیبی و تکان‌دستی درهم می‌پیچد.
   اندیشه مقاومت هم‌اکنون با برخورداری از پشتوانه عقلانی، علمی و دینی با درخششی خیره‌کننده بر تارک تاریخ، راهبرد‌های جبهه شرارت پیشه غربی، عربی و عبری در غرب آسیا را ناکام گذاشته است. گرچه آمریکایی‌ها حوزه نفوذ را فراتر از غرب آسیا می‌دانند؛ ازاین‌رو در دولت پیشین، برای جلوگیری از گسترش حوزه نفوذان در نیمکره غربی هم قانونی در کنگره تصویب کردند. این راهی است که تا رسیدن به تمدن اسلامی و ظهور خورشید فروزان حقیقت استمرار می‌یابد. ان‌شاءالله. 

 

عصر بالندگی مقاومت

 دکتر حسن عابدینی

کارشناس ارشد رسانه 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای واکسیناسیون تب برفکی در بافت
ریزش معدن در کنگو، ۲۲۷ کشته بر جای گذاشت
آسمان چهارمحال و بختیاری کمی ابری
۲۰ شهر خوزستان زیر چتر آلودگی هوا
۱۷ طرح ورزشی در بوشهر افتتاح می‌شود
درگذشت مادر شهید حسین رضا امیری در چگنی لرستان
پاکی هوا در هشت منطقه و سه شهر مجاور اصفهان
اقدام اروپا علیه سپاه، پنهان‌سازی واقعیت افول نقش و جایگاه اروپا در عرصه بین الملل است
آغاز مرمت بنای تاریخی و مذهبی امامزاده شاهزاده محمد (ع) ورامین
بیانیه فرمانده انتظامی لرستان در محکومیت اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
دیدار کاردار سفارت آمریکا در عراق با نوری المالکی
پیش بینی بارش‌های پراکنده در کشور طی سه روز آینده
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
حضور ایلام در نمایشگاه صنایع دستی عراق
ارتش برخی کشور‌های اروپایی تروریستی محسوب می‌شود
بمباران مناطقی از شهر غزه 
نمایش ۳ اثر در نخستین روز جشنواره فیلم فجر
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
کوبا وضع اضطراری بین‌المللی اعلام کرد
نگران معامله آمریکا با مشتریان نفت ایران نباشید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
ایران آمادگی کامل برای مقابله با تهدید‌ها را دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
تداوم فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی
ثبت بارش باران و برف در ۸۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
مشروح اظهارات عراقچی در نشست با فیدان و پاسخ به سئوالات خبرنگاران
ورود سامانه جدید بارشی به جنوب آذربایجان غربی
ایران به جمع کشور‌های تکثیر صنعتی اسبک دریایی پیوست
انتقاد دولت از بی اعتباری اروپا در تشخیص مصادیق تروریسم
ترافیک سنگین در برخی محور‌های شمالی کشور
بازدید رئیس رسانه ملی از پشت‌صحنه مجموعه «هتل بسیار بسیار عجیب»
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)