• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۰۵۹۴
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۹
بین الملل » آمریکا
با بیشترین آمار سلاح و قتل؛

آمریکا، مرگبارترین کشور جهان

آمریکا با داشتن بیشترین زرادخانه‌های شخصی، رتبه نخست را در دنیا از نظر میزان مرگ و میر بر اثر جرایم مسلحانه دارد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما؛ روزنامه نیویورک تایمز به بهانه تیراندازی اخیر در ویرجینیا که در آن دست کم 12 نفر کشته شدند، مطلبی را با عنوان "چطور می توان تیراندازی ها را کم کرد" تنظیم کرده است.
این روزنامه می نویسد، آمریکا بیش از هر کشور دیگری اسلحه دارد. اولین قدم در کاهش تیراندازی ها درک ابعاد چالشی است که آمریکا با آن مواجه است. مردم آمریکا بیش از 300 میلیون قبضه سلاح دارند –تقریبا یک اسلحه به ازای هر شهروند- و به همین ترتیب این کشور اولین رتبه را از نظر میزان مرگ و میر بر اثر جرایم مسلحانه در دنیا دارد. برای مقایسه ژاپن به ازای هر 100 نفر کمتر از یک اسلحه دارد و در کل این کشور هر ساله کمتر از 10 مرگ بر اثر تیراندازی ثبت می شود.

آمریکا، مرگبارترين کشور جهان
نیویورک تایمز نمودارهایی را برای مقایسه وضعیت آمریکا با ده کشور توسعه یافته دیگر جهان ارائه کرده است. بر این اساس، زرادخانه های شخصی در آمریکا شش برابر مرگبارتر از کانادا و سی برابر بدتر از استرالیاست.
این روزنامه با اشاره به اینکه سلاح کمتر مساوی است با مرگ کمتر، نوشت درست است که از اسلحه گاهی برای متوقف کردن خشونت استفاده می شود اما برخلاف آنچه انجمن ملی اسلحه آمریکا ادعا می کند، چنین امری به ندرت رخ می دهد. بررسی که مرکز سیاست خشونت انجام داد نشان داد در سال 2012، دویست و پنجاه و نه فقره قتل موجه به دست یک شهروند عادی با استفاده از سلاح گرم صورت گرفته است. (قتل موجه، به مواردی گفته می شود که در آن فرد گناهکار شناخته نمی شود)

آمریکا، مرگبارترين کشور جهان
نیویورک تایمز در ادامه نموداری از آمار قتل با سلاح گرم در ایالت های مختلف آمریکا را ارائه کرده است و در بین آنها ایالت های را با رنگ قرمز نشان داده که این آمار در آنها بالاتر از میانگین ملی این کشوریعنی ده و نیم درصد به ازای هر صد هزار نفر است. از پنجاه ایالت آمریکا 29 ایالت در دسته ایالت هایی قرار می گیرند که وضعیت آنها از نظر آمار قتل با سلاح گرم، بحرانی و بالاتر از میانگین ملی آمریکاست. از جمله ایالت های قرمز در این نمودار می توان به نام های فلوریدا، ایندیانا، کلرادو، آریزونا، نوادا، میشیگان، تگزاس، تنسی، آلاسکا، ورمونت و وایومینگ اشاره کرد.

آمریکا، مرگبارترين کشور جهان
در این میان مرکز حقوقی جلوگیری از بروز خشونت مسلحانه در بررسی آماری خود به این نتیجه رسید که در ایالت هایی که مقررات بیشتری برای اسلحه وجود دارد، میزان آمار قتل با سلاح گرم، پایین تر است. بر این اساس 26 ایالت آمریکا ضعیف ترین مقررات نظارتی بر اسلحه شهروندان را دارند و 23 ایالت از این مجموعه در دسته ایالت های قرمز یا ایالت هایی با آمار قتل بالاتر از میانگین ملی آمریکا قرار دارند.

آمریکا، مرگبارترين کشور جهان

نتیجه یک بررسی در آمریکا نشان داد وجود اسلحه در خانه با افزایش خطر مرگ افراد به شکل های خودکشی یا دیگر کشی رابطه مستقیم دارد. در سال 2016، 22 هزار فقره خودکشی با اسلحه و 11 هزار و 760 فقره آدم کشی با سلاح گرم ثبت شده است.
این روزنامه می نویسد خلاء ننگ آوری در تحقیقات در حوزه خشونت های مسلحانه در آمریکا مشاهده می شود که عمدتا متاثر از مخالفت های انجمن ملی اسلحه این کشور با چنین تحقیقاتی و همدستی کنگره با آن است. زمانی که مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا سعی کرد چنین تحقیقاتی را انجام دهد، کنگره با قطع کردن بودجه آن، به این تصمیم واکنش نشان داد.

آمریکا، مرگبارترين کشور جهان
نیویورک تایمز نمودار میزان مرگ و میر آمریکایی ها بر اثر چهار بیماری و بر اثر قتل با سلاح گرم را در فاصله سال های 1973 تا 2012 درج کرده است. بر این اساس، مرگ بر اثر بیماری هاری دراین مدت، 65 مورد، فلج 266 مورد، وبا 400 مورد، دیفتری 1337 مورد و جراحات بر اثر سلاح گرم، بیش از 4 میلیون نمونه بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دوره تابستانی آموزش قرآن و زبان عربی برای کودکان در مجارستان
«باید برخاست»؛ شاعران کودک و نوجوان برای رهبر شهید شعر خواندند
جایگاه و تأثیر اندیشه‌های امام شهید امت و میراث فکری ایشان در جهان اسلام و افغانستان
تغییر موازنه قدرت در خلیج فارس؛ تنگه هرمز به اهرم راهبردی و بازدارنده ایران بدل شد
بررسی روند اجرای طرح فاضلاب شهری ماکو
۱۲۰ شب ایستادگی شیرازی‌ها در میدان خیابان، در مراسم بدرقه رهبر شهید حضور خواهیم داشت
نوسازی، نصب و بهسازی ۱۷۴ تابلو و علائم ترافیکی در کیش
آمادگی میزبانی از زائران مراسم بدرقه آقای شهید در گلستان
آماده باش مراکز درمانی دانشگاه آزاد اسلامی برای خدمت در مراسم تشییع رهبرشهید
اجازه ندهید صدای تفرقه و دو قطبی‌سازی بر همبستگی ملی غلبه کند
بررسی روند غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در سمنان
تورجهانی تنیس؛ شکست نماینده آمریکا مقابل الیاسی
ادای دین صداوسیمای آذربایجان‌غربی به مقام شامخ رهبر شهید انقلاب
تجلی محبت و وفاداری؛ میراث ماندگار رهبر شهید انقلاب برای خانواده‌های شهدا
قهرمانی: دیدار تدارکاتی تیم والیبال ایران با ویتنام مفید بود
آغاز فرایند بیست‌ونهمین دوره رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران
اضافه شدن ۱۳ مرکز شبانه روزی به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان
معرفی نماینده ایران در اکسپوی ۲۰۲۷ بلگراد با پیشنهاد وزیر صمت
برگزاری ستاد‌های هماهنگی برگزاری مراسم با شکوه وداع با رهبر شهید در استان مرکزی
ساخت پایانه ۳۰ هکتاری لجستیک در خوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام کتاب‌های پایه‌های ورودی از امروز
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد
موافقت وزارت کشور از طرح‌های تقسیمات کشوری کهگیلویه و بویراحمد
برنامه مسابقات مرحله حذفی جام جهانی ۲۰۲۶ + نتایج زنده
بازداشت و دادگاهی شدن یکی از سردسته‌های منافقین در پاریس
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود
آزادسازی ۶۳۸ قطعه زمین در محدوده آزادراه تبریز – ارومیه
«دو نیمه ماه»، قصه‌ای از دل تاریخ معاصر در شبکه تماشا
تمهیدات ترافیکی مراسم وداع و تشییع رهبر شهید در تهران
وقوع چند انفجار در مناطقی از هرمزگان، ۷ تیر
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / یک شنبه ۷ تیر ۱۴۰۵
نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد  (۳ نظر)
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
جام جهانی ۲۰۲۶، نمایش درخشان یوزهای ایرانی مقابل مصر  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
بهسازی شبکه توزیع برق اسلامشهر؛ جزئیات قطع موقت برق  (۱ نظر)
خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)