پخش زنده
امروز: -
سرمربی اسبق ذوب آهن گفت: نتایج پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا با توجه به نایب قهرمانی این تیم در فصل قبل این رقابتها قابل هضم نیست و اگر این تیم در مسابقه سه شنبه شب نتیجه نگیرد، کارش سخت می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رسول کربکندی در گفت و گو با خبرگزاری صدا و سیما در مورد ذوب آهن هم گفت: ذوب آهن در لیگ برتر نتایج خوبی نگرفته بود، بنابراین کمتر کسی به موفقیت این تیم در آسیا امیدوار بود. ولی خوشبختانه این تیم توانست نتایج خوبی بگیرد.
وی افزود: نتیجه گیری ذوب آهن در بازی فردا از آن جهت اهمیت دارد که می تواند مسیر صعود این تیم را هموار سازد؛ چراکه سبزها در بازی برگشت، میزبان الوصل هستند. البته ذوب آهن لازم است برای مراحل بعدی تقویت شود.
کربکندی به بخت بیشتر سبزپوشان اصفهان و الزورا برای صعود اشاره کرد و هشدار داد: اگر ذوب آهن در بازی فردا نتیجه نگیرد، کار صعودش سختتر می شود.
این پیشکسوت اصفهانی، گروه استقلال را از گروههای دیگر تیمهای ایرانی سختتر دانست و گفت: با توجه به نتایج آبی پوشان تا بدینجای کار و حضور تیمهای قدرتمند در آن گروه، شانس استقلالیها برای موفقیت کم است.
تیمهای ذوب آهن ایران و الوصل امارات از ساعت 20 و 10 دقیقه فردا شب در امارات مسابقه می دهند.
از ساعت 21 و 30 دقیقه هم، از گروهc این رقابتها، استقلال ایران به مصاف الهلال عربستان می رود.
از گروه D هم، سه شنبه، از ساعت 20، پرسپولیس با الاهلی عربستان مسابقه می دهند.