به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان،
ستاد مدیریت بحران خوزستان اعلام کرد: ساکنان مناطقی که فرمانداران مشخص میکنند (حاشیه رودخانه ها) حتما این مناطق را تخلیه کنند.
مسئولان خوزستان درباره سیلاب در مناطق پرخطر حاشیه رودخانههای دز و کرخه هشدار دادند.
رضا اردکانیان با بیان اینکه حجم بسیار زیادی از سیلابی که وارد مخازن سدهای خوزستان میشود برای مصارفی همچون شرب، کشاورزی، صنعت و تولید برق نگهداری میشود، گفت: بخش دیگری از آن نیز به منظور حفظ محیط زیست و احیا تالابها رهاسازی شده است.
غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان هم گفت: براساس تصمیم شورای مدیریت بحران استانداری خوزستان به تدریج و به صورت مدیریت شده، دبی خروجی سدهای استان را افزایش دادیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان هم از مردم خواست از توقف در حاشیه رودخانهها و مسیلها خودداری کنند.
کیامرث حاجی زاده افزود: تمامی نیروهای امدادی، خدماتی و بهداشتی در روستاها و شهرهایی که احتمال دارد دچار آبگرفتگی شوند، به حالت آماده باش درآمده اند.
مدیر دفتر برنامه ریزی منابع سازمان آب و برق خوزستان نیز گفت: سدهای استان تقریبا پر شده اند و ناچاریم آب را تخلیه کنیم تا سیل بزرگ در استان رخ ندهد.
فرماندار اهواز هم با تکذیب شایعه منتشر شده در خصوص تخلیه برخی از مناطق این شهر بعلت بالا آمدن آب گفت: تمامی تمهیدات لازم برای پیشگیری و مقابله با سیلاب احتمالی در خوزستان فراهم شده است.
جمال عالمی نیسی با اشاره به تمهیدات و آماده باش تمام نیروهای این شهرستان برای مقابله با سیل افزود: هفت روستای در بخش بامدژ و ۲ روستا در بخش اسماعیلیه این شهرستان دستور تخلیه صادر شده است.
وی ادامه داد: ماشین آلات سنگین و دیگر نیروهای مربوطه در منطقه حضور داشته و استحکام بخشی سیل بندها نیز انجام شده است.
فرماندار شوش نیز از تمهیدات لازم برای مقابله با سیل احتمالی در این شهرستان خبر داد و گفت: ۱۱ روستا در بخش مرکزی شهرستان شوش دستور تخلیه صادر شده است.
عدنان غزی افزود: به شهروندان توصیه میکنیم که فقط اخبار و اطلاعات را از صدا و سیما و خبرگزاریهای رسمی دریافت کنند.
محمد حیدری فرماندار دزفول نیز از امادگی کامل و استحکام بخشی سیل بندها در این شهرستان خبر داد و گفت: تمامی نیروها برای خدمت رسانی به شهروندان در امادگی کامل قرار دارند.
مدیر عامل سد و نیروگاه دز نیز از آمادگی این سد برای ورود سیلابهای جدید به مخزن سد خبر داد.
سعید رئوفی نسب گفت: امروز میزان ورودی به مخزن سد دز یک هزار و ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه و خروجی آن یک هزار و ۸۰۰ متر مکعب بر ثانیه بوده است.
محمد رضا یزدانی پور مدیر عامل سد و نیروگاه کرخه هم از ورود متوسط ۸۴۰ متر مکعب بر ثانیه آب طی امروز به این سد خبر داد و افزود: میزان خروجی آب نیز به ۶۵۰ متر مکعب بر ثانیه رسید.
محمد امین ایزدجو، مدیرعامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکههای آبیاری مارون نیز از ورود ۲۶۷ متر مکعب بر ثانیه آب به مخزن سد مارون و خروج ۴۵۰ متر مکعب بر ثانیه آب در امروز در این سد خبر داد.