• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۸۱۸۸۵
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۲
بین الملل » تحلیلی

قیمت ارزهای معتبر جهان و طلا در بازار اروپا

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه، ارزش یورو برابر دلار آمریکا و برخی دیگر از ارزهای معتبر ‏جهان در معاملات روز دوشنبه پاریس در نوسان بود. ارزش هر ‏یورو برابر دلار ‏در ‏بازار ‏بین‌المللی ‏مبادلات ارزی ‏‏امروز ‏پاریس، به 1,1344 دلار رسید که نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین افزایش یافت. ارزش برابری این دو ارز در پایان معاملات روز گذشته به نسبت یک یورو به 1,1326 دلار بود.

ارزش پوند برابر یورو کاهش یافت. به طوری که هر 85,38 پنی (هر صد پنی معادل یک پوند) برابر یک یورو داد و ستد شد. حال آنکه ارزش برابری این دو ارز در پایان معاملات روز کاری پیشین، به نسبت هر 85,21 پنی به یک پوند بود. ارزش پوند برابر دلار نیز اندکی کاهش یافت. به طوری که هر 1,3286 دلار برابر یک پوند در معاملات امروز این بازار داد و ستد شد. ارزش برابری این دو ارز در پایان معاملات روز گذشته نیز به نسبت هر 1,3290 دلار به یک پوند بود. ارزش برابری دلار با ین ژاپن در این بازار افزایش یافت. به طوری که هر 111,54 ین برابر یک دلار در معاملات امروز داد و ستد می شد. حال آنکه ‏ارزش ‏برابری این ‏دو ارز در ‏‏پایان معاملات روز ‏کاری ‏پیشین ‏به نسبت یک ‏دلار به 111,48 ین رسیده بود.
ارزش پول اروپا ‏در برابر ین ‏ژاپن ‏در بازار بین ‏المللی ‏مبادلات ‏ارزی ‏امروز پاریس افزایش یافت، به ‏گونه ای که ‏ارزش ‏برابری ‏این ‏جفت ارزی به ‏نسبت ‏یک ‏یورو به 126,53 ین بود، حال آنکه ‏ارزش ‏برابری این ‏دو ارز در ‏‏پایان معاملات روز ‏کاری ‏پیشین ‏به نسبت یک ‏یورو به 126,27 ین رسیده بود.
ارزش فرانک سوییس در برابر یورو در معاملات امروز کاهش یافت. در معاملات امروز هر 1,1359 فرانک برابر یک یورو داد و ستد می شد. برابری این دو ارز در پایان معاملات روز کاری پیشین این بازار، به نسبت هر 1,1349 فرانک به یک یورو بود.
همچنین ارزش فرانک سوییس در برابر دلار آمریکا در معاملات امروز افزایش یافت. به طوری که هر 1,0014 فرانک نیز در معاملات امروز این بازار برابر یک دلار معامله شد. برابری این دو ارز در پایان معاملات روز گذشته به نسبت 1,0021 فرانک به یک دلار بود.
ارزش یوان، واحد پول ملی ‏چین، ‏برابر دلار آمریکا ‏‏ افزایش یافت. به طوری که هر 6,7105 ‏یوآن، برابر یک دلار ‏‏آمریکا داد و ستد می ‏شد.ارزش برابری این دو ارز در پایان معاملات روز گذشته این بازار به نسبت یک دلار به 6,7137 یوان بود.
در معاملات امروز ‏بازار ‏فلزات ‏‏گرانبهای ‏پاریس هر اونس ‏طلا با حدود یک دلار افزایش ‏‏نسبت به ‏‏پایان معاملات ‏روز ‏کاری پیشین ‏‏به یک هزار و 303 دلار و 73 سنت ‏رسید. بهای ‏هر ‏اونس ‏طلا ‏‏در پایان معاملات ‏روز ‏کاری ‏‏پیشین به یک هزار و 302 سنت و 48 سنت رسیده بود.
بر اساس آمار و ارقامی که خبرگزاری مالی و اقتصادی بلومبرگ ارائه کرده است قیمت بیتکوین، ارز دیجیتالی، به دلار نیز در جدیدترین معاملات جهانی به حدود سه هزار و 957 دلار و26 سنت رسید. قیمت بیتکوین به دلار در پایان معاملات روز کاری پیشین این بازار به سه هزار و 897 دلار و 41 سنت رسیده بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۲۰ تن روغن تنظیم بازار در یاسوج
فیلم‌های سینمایی شبکه‌های نمایش و دو، جمعه ۱۹ دی
توزیع ۱۸۰ تن برنج در شهرستان زنجان
کمک مربی تیم والیبال بانوان مس رفسنجان:در بازی‌های بعدی جبران کنیم
تداوم آلودگی هوا در اصفهان
حفظ آرامش بازار و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان با مصوبات کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار
ثبت ملی کاربافی اردکان؛ گامی برای صیانت از میراث کهن ایرانی
پیشرفت ۸۸ درصدی طرح‌های محرومیت‌زدایی خراسان جنوبی
ورود سامانه بارشی به مازندران از اواخر جمعه
میراثی زرین در تار و پود تاریخ
راه اندازی ۴۰ غرفه توزیع کالا‌های اساسی در اهواز
با حکم وزیر ورزش و جوانان؛ سرپرست فدراسیون کبدی مشخص شد
آشکارسازی آلودگی هوا به کمک حسگر‌ها
گسترش مبارزه زیستی در گلخانه‌های شیروان رویکردی نوین در مسیر کشاورزی 
تدوین طرح جامع آب فارس به‌زودی
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، جمعه ۱۹ دی
استاندار تهران: بازار با انسجام و همراهی بازاریان از شرایط سخت عبور می‌کند
تیراندازی مرگبار به یک کلیسا در آمریکا با ۸ کشته و زخمی
توسعه فیبرنوری در مدارس سیستان و بلوچستان
اهدا زمین توسط خیر بوکانی برای نجات جان مسافران محور بوکان به مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)