• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۸۹۸۶
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۷
بین الملل » اقتصادی
وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان تاکيد کرد؛

توسعه روابط تهران-باکو با تاسیس شرکتهای مشترک

دژپسند گفت بحث ارتقای روابط ايران و جمهوري اسلامي ايران یک ضرورت مقطعی کوتاه مدت نیست و باید با تعیین یک راهبرد ادامه یابد

توسعه روابط تهران-باکو با تاسیس شرکتهای مشترکبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از باکو؛ وزیر امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران بر ضرورت تاسیس شرکت های مشترک ایران و جمهوری آذربایجان برای تقویت روابط اقتصادی فیمابین تاکید کرد.
"فرهاد دژپسند" امروز پنجشنبه در همایش تجاری و سرمایه گذاری ایران و جمهوری آذربایجان گفت: بهترین راه برای تعمیق روابط اقتصادی دو کشور با تاسیس شرکت های مشترک در حوزه های سرمایه گذاری، خدماتی، گردشگری و تجارت با یک روند برد – برد می باشد.
وی افزود: ما این ظرفیت را داریم و باید این کار را انجام دهیم تا بتوانیم از آن بهرمند شویم و بر این عقیده ایم که روابط اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی را هر چه بیشتر تقویت کنیم تا زمینه تسریع فرایند رشد و توسعه فراهم شود.
دژپسند با اشاره به این که روابط سیاسی دو کشور در سطح عالی است و روسای جمهوری در پنج سال اخیر 12 بار با هم دیدار و بیش از 100 هیات بلند پایه سفرهای متقابل داشتند گفت: در واقع یک ارتباط بسیار وسیعی میان دو کشور موجود است و باید از ظرفیت های موجود روابط دو کشور در حوزه های مختلف در شرایط سطح بالای روابط مسوولان ایران و جمهوری آذربایجان حد اکثر استفاده را داشته باشیم.
وی همچنین با اشاره به این که در سال گذشته حجم گردش تجاری میان ایران و جمهوری آذربایجان 75 درصد رشد دادشته است بر ضرورت گسترش همکاری ها و فعالیت مشترک میان دو کشور تاکید کرد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان گفت: بحث ارتقای روابط دو کشور یک ضرورت مقطعی کوتاه مدت نیست و باید با تعیین یک راهبرد ادامه یابد و در این صورت می توانیم دست آورد قابل توجهی در روابط اقتصادی فیمابین داشته باشیم.
"دژپسند" تصریح کرد: در مسیر فعالیت اقتصادی و سرمایه گذاری در حوزه های اقتصادی مختلف باید هیچ مرزی نباشد و مشکلات موجود در این زمینه را هر چه سریعتر برطرف کنیم.
وی بخش خصوصی دو کشور را خیلی موثر برای توسعه روابط اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان دانست و افزود: برای استفاده از فرصت های موجود نباید دریغ کنیم و با سرعت بیشتر و با کیفیت بالاتر کارها را پیش ببریم.
دژپسند به کارگیری و تعمیق سیستم بیمه در همکاری های اقتصادی محافل کاری دو کشور را بسیار مهم خواند و گفت: تجارت باید در قالب بیمه باشد و موافقتنامه های بیمه ای خوبی را داشته باشیم تا تجار بتوانند به راحتی فعالیت کنند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان امروز پنجشنبه برای شرکت در سیزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان وارد باکو شد.
همایش تجاری و سرمایه گذاری ایران و جموری آذربایجان نیز در قالب این کمیسیون با حضور جمعی از مسوولان و نمایندگان محافل اقتصادی دو کشور برگزار شد. سیزدهمین اجلااس دو روزه کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان امروز پنجشنبه در باکو آغاز به کار کرد.
در این اجلاس راهکارهای گسترش همکاری های جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در حوزه های سرمایه گذاری، تجاری ، مالی و بانکی ، گمرک و مسایل مرزی ، ارتباطات ، انرژی و محیط زیست ، کشاورزی ، امنیت غذایی و بهداشت ، علمی و آموزشی و فرهنگ و گردشگری در قالب هشت کمیته تخصصی بررسی می شود .
دیدار با "الهام علی اف" رئیس جمهور جمهوری آذربایجان، نخست وزیر ، وزیر اقتصاد ، وزیر کشاورزی ، رییس بانک ملی ، رییس راه آهن ، رییس گمرک ،حضور در همایش اقتصادی مشترک و بازدید از کوی صنعتی پیر اللهی حومه باکو از جمله برنامه سفر دو روزه وزیر امور اقتصاد و دارایی کشورمان به جمهوری آذربایجان می باشد.
در پایان سیزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان چند سند مربوط به نتایج این اجلاس به امضای مسوولان اقتصادی دو کشور خواهد رسید. 12 اجلاس قبلی کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان در اسفند ماه سال گذشته در تهران برگزار شده بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)