• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۶۳۰۱
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۲:۳۱
بین الملل » آمریکا
کارشناسان بهداشت عمومی هشدار دادند؛

بازگشت بیماری سرخک به آمریکا

شش کانون شیوع سرخک با 159 نفر مبتلا از روز اول ژانویه در ایالت های واشنگتن، کلرادو و نیویورک شناسایی شده اند.

بازگشت بیماری سرخک به آمریکابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، کارشناسان بهداشت عمومی در آمریکا روز چهارشنبه نسبت به بازگشت بیماری سرخک به این کشور به خصوص در میان جوامعی که به دلایل مذهبی یا شخصی اعتقادی به واکسیناسیون ندارند، هشدار دادند.
شش کانون شیوع سرخک با 159 نفر مبتلا از روز اول ژانویه در ایالت های واشنگتن، کلرادو و نیویورک شناسایی شده اند. از سال 2000 میلادی همه ساله بین 50 تا چند صد نفر بیمار مبتلا به سرخک گزارش می شوند این در حالیست که این بیماری در اوایل قرن 21 در آمریکا ریشه کن شده بود.
آنتونی فوسی (Anthony Fauci)، مدیر مؤسسه ملی بیماری های عفونی، روز چهارشنبه در جلسه استماع کنگره گفت:‹‹بازگشت این بیماری قابل قبول نیست. حالا باید به نقطه صفر بازگردیم››.
ویروس سرخک یکی از واگیردارترین ویروس هاست. این ویروس حتی دو ساعت بعد از ترک محل توسط بیمار، در محیط باقی می ماند. شیوع مجدد این بیماری همه گیر در آمریکا به دلیل بازگشت شهروندان آمریکایی از سفر های خارجی است. سرخک در بسیاری از کشورهای دنیا شایع است. با ورود یک بیمار به آمریکا، شیوع بیماری در میان افرادی که واکسن نزده اند با سرعت آغاز می شود.
نانسی مسونیر (Nancy Messonnier)، مدیر مرکز ملی واکسیناسیون و بیماری های تنفسی آمریکا، در همین ارتباط گفت: گروه هایی از مردم آمریکا به واکسن رغبت نشان نمی دهند.
در پنج سال گذشته، 12 بیماری از 26 بیماری همه گیر (با بیش از پنج مورد ابتلا)، در میان جوامعی که اعضای آن در کنار هم زندگی می کنند گزارش شده است. سه چهارم بیماران از این جوامع هستند. برای مثال جامعه سومالیایی های مقیم ایالت مینه سوتا و یا جامعه یهودیان ارتدوکس مقیم بروکلین.
به گفته کارشناسان، ارائه اخبار غلط درباره واکسن یکی از عوامل واکسن گریزی است. برخی شبکه های اجتماعی در آمریکا پیوسته درباره خطرات واکسیناسیون سخن می گویند. فیسبوک، یوتیوب و پین ترست (Pinterest) به تازگی، تحت فشار کنگره، از اتخاذ تدابیری برای حذف هر گونه محتوای مخالف واکسیناسیون خبر دادند.
خانم نانسی مسونیر ادامه می دهد:‹‹ واکسن سه گانه سرخک، اوریون و سرخجه کاملاً قابل اعتماد است. از سال 1960 تا امروز میلیون ها نفر از این واکسن استفاده کرده اند. احساس درد در ناحیه دست، عارضه ثانویه این واکسن است که البته خیلی زود رفع می شود››.
تعداد مبتلایان به سرخک از زمان کشف واکسن آن در دهه 60 میلادی تا 99 درصد کاهش یافته است. در گذشته بین 400 تا 500 نفر هر سال به دلیل ابتلا به سرخک در آمریکا می مردند. علاوه بر تب، خارش پوست و سایر عوارض، این بیماری عوارض خطرناک دیگری مانند التهاب حاد گوش ( یک مورد از 10 نفر)،ذات الریه ( یک مورد از 20 نفر)، و حتّی التهاب مغز (1 مورد از 1000 نفر) دارد.
برای ایجاد مصونیت عمومی به عبارت دیگر برای در امان ماندن افرادی که واکسن نزده اند و افراد در معرض خطر (کودکان زیر یک سال، زنان باردار...)، باید نرخ واکسیناسیون بین 92 و 95 درصد جمعیت باشد. این نرخ برای کودکان تقریباً به همین اندازه است ولی اختلاف های زیادی میان ایالت های مختلف حتی شهر های مختلف آمریکا وجود دارد. گاهی حتی نرخ واکسیناسیون از یک مدرسه به مدرسه دیگر در یک شهر یکسان نیست.
در حال حاضر ناحیه کلارک (Clark)، در شمال پورتلند (Portland) واقع در شمال غرب آمریکا، بیشترین آمار افراد واکسن نزده را دارد. 65 مورد از 159 مورد مبتلا به سرخک در آمریکا در این ناحیه زندگی می کنند و بیشتر آنها هم کودکان زیر 10 سال هستند.
15 سال پیش، 96 درصد دانش آموزان ناحیه کلارک علیه سرخک واکسینه می شدند در حالیکه در سال 2018، 84 درصد دانش آموزان این ناحیه واکسینه شده بودند. در برخی مدارس به خصوص مدارس خصوصی در این ناحیه، فقط 20 تا 30 درصد دانش آموزان واکسن سه گانه دریافت کرده اند.
نمایندگان ایالت واشنگتن در واکنش به شیوع بیماری پیشنهاد کرده اند که هیچ گروه یا جمعیتی به دلایل شخصی یا فلسفی از واکسن زدن معاف نباشد. تنها سه ایالت از 50 ایالت آمریکا (کالیفرنیا، می سی سی پی، ویرجینیای غربی) معافیت از دریافت واکسن به دلایل پزشکی را مجاز می شمارند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
مانور درشهربابک
بسته خبر‌های کوتاه ۲۶ آذر در یک نگاه
کشف ۴ دستگاه ماینر در شهرستان آستانه اشرفیه
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر مدیریت بازار در آستانه شب یلدا
استاندار هرمزگان: همه برای موج سوم بارندگی‌ها آمادگی داشته باشند
برف، شبانه به ایلام آمد
طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا در استان البرز
تجلیل از دو دانش آموز و یک معلم پژوهشگر برتر استان کرمان
مادران امروز، ستون استوار خانواده و مدافعان میهن و ولایتند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
دریادار ایرانی: هر تهدیدی را با قدرت پاسخ خواهیم داد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)