• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۸۱۴۱
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۸
اقتصادی » صنعت
در نشست پایش صنعت نساجی و پوشاک؛

رشد ۳۶ درصدی صادرات محصولات نساجی و پوشاک

معاون امور صنایع وزیر صمت از ابلاغ سند راهبردی پوشاک در آینده نزدیک خبر داد

رشد ۳۶ درصدی صادرات محصولات نساجی و پوشاکبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت؛­­ فرشاد مقیمی در نشست پایش صنعت نساجی و پوشاک که با حضور نمایندگانی از انجمن‌ها و تشکل‌های تخصصی صنعت نساجی، پوشاک، کفش، چرم و... برگزار شد، از ابلاغ سند راهبردی پوشاک در آینده نزدیک خبر داد و گفت: صادرات صنایع نساجی با وجود مشکلاتی نظیر تامین مواد اولیه و تخصیص ارز، ​از نظر وزنی ۳۶ درصد و از نظر ارزشی بیش از ۲۵ درصد رشد داشته است.

وی به تشریح دغدغه‌ها و مشکلات این صنعت پرداخت که عمدتا به حوزه تامین مواد‌ اولیه، رفع تعهدات ارزی، کمبود سرمایه در گردش، رفع مشکلات گمرکی واحد‌های تولیدی وایجاد زمینه تامین و تخصیص اعتبارات موردنیاز جهت بازسازی و نوسازی صنایع اختصاص داشت و از اتخاذ تصمیماتی جهت رفع چالش‌های موجود در این صنعت خبر داد.

مقیمی با نگاهی به وضعیت تولید محصولات صنایع نساجی و پوشاک افزود: در حال حاضر حدود ۸ هزار واحد صنعتی بزرگ وکوچک در این صنعت مشغول به کار هستند که برای بیش از ۲۶۰ هزار نفر اشتتغالزایی بهمراه داشته است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت توسعه صنعت نساجی و پوشاک را از پروژه‌های مهم دولت عنوان کرد و گفت: سند راهبردی صنعت پوشاک نیز در آینده‌ای نزدیک ابلاغ خواهد شد.

مقیمی اجرای این سند را در توسعه تولیدات صادرات محور و با ارزش افزوده بالا موثر برشمرد و افزود: حمایت از تولیدات رقابت‌پذیر داخلی، ارتقاء سطح کمی و کیفی و ایجاد بستر لازم جهت برقراری شرایط برابر با رقبای منطقه‌ای و جهانی از مهمترین برنامه‌های توسعه این صنعت به شمار می‌رود.

افزایش صادرات محصولات نساجی و پوشاک

معاون امور صنایع وزیر صمت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به صادرات ۲۳۶ هزار تن محصولات نساجی و پوشاک به خارج از کشور در ­۹ ماهه امسال­­ گفت:­ در ­این مدت صادرات محصولات نساجی و پوشاک مانند پایپوش، انواع پارچه، نخ و کفپوش با رشد ۳۶ درصدی روبه رو بوده است.

به گفته مقیمی واردات این محصولات در ­۹ ماهه امسال­­ نیز با کاهش حدود ۳۲ درصدی از نظر وزنی و ۲۹ از نظر ارزشی به حدود ۸۵۱ میلیون دلار رسیده است.

رفع مشکل صاحبان صنایع در کمیته تامین مواد اولیه

وی در ادامه با تبیین سیاست‌های حمایتی وزارت صنعت، معدن و تجارت از تشکیل کمیته تامین مواد اولیه در استان‌ها در جهت رفع مشکلات تولیدکنندگان خبر داد و گفت: این معاونت با تشکیل نشست‌های هم اندیشی با تشکل‌های صنعتی در حوزه‌های مختلف، سعی دارد علاوه بر احصا و شناسایی مشکلات و چالش‌های صنایع مختلف کشور و بهره مندی از نظرات تخصصی بخش خصوصی، تصویری مبتنی بر واقعیت از وضعیت هر رشته صنعت را ترسیم کند تا در سال آینده با همکاری همه تشکل‌های تخصصی بتوانیم روند تولید را بیش از پیش به سمت افزایش ظرفیت و حفظ اشتغال موجود هدایت کنیم.

معاون امور صنایع وزیر صمت­ توسعه صادرات و شناسایی بازار‌های جدید، ارتقاء سطح رقابت مندی کالا‌های صادراتی و فراهم کردن­زمینه‌های دستیابی به تنوع بازار‌های صادراتی را از برنامه‌های مهم این معاونت برشمرد و افزود: ترویج فرهنگ مصرف کالای ایرانی وکمک به فرهنگ سازی برای ترویج مصرف کالا‌های نساجی تولید داخلی با تقبیح کالا‌های قاچاق نیز از جمله موضوعاتی است که در این معاونت به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گرفته است.

مقیمی پیگیری استقرار نظام قانونمند فعالیت واردکنندگان محصولات نساجی و پوشاک نظیر ثبت نمایندگی رسمی پوشاک وارداتی، طرح شناسه کالا و رهگیری و ایجاد انسجام و یکپارچگی در مبادی مختلف وارداتی همانند اصلاح رویه‌های واردات از مناطق آزاد را از دیگر برنامه‌های این بخش عنوان کرد و گفت: ایجاد شرایط مناسب جهت سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و مشارکت با برند‌های مطرح دنیا و همچنین ایجاد شهرک‌های ویژه پوشاک از دیگر اهداف و برنامه‌های در دست اجرای این بخش به شمار می‌رود.

در این نشست تخصصی که نمایندگان تشکل‌های صنعتی تولیدکننده انواع پوشاک، کفش و پاپوش، محصولات چرمی و... حضور داشتند، تامین مواد اولیه مورد نیاز تولید نظیر تهیه انواع نخ، چسب و مواد پتروشیمی را از دغدغه‌های اصلی تولید اعلام کرده و خواستار کاهش فرآیند طولانی ترخیص کالا از گمرک، رفع چالش‌های بانکی صادرات محصولات نساجی به عراق و افغانستان، بهبود مشکلات تعهدات ارزی برخی از صادرکنندگان، رفع مشکل سرمایه در گردش و چالش‌های توسعه تولید در روز‌های پایانی سال شدند.

معاون امور صنایع وزی ر­صنعت، معدن و تجارت نیز با اشاره به برگزاری نشست‌های مستمر با بانک مرکزی از ارایه راهکار‌هایی جهت تزریق نقدینگی به این بخش در روز‌های پایانی سال جهت تامین بازار پوشاک، کفش و ... خبر داد و اظهار امیدواری کرد درصورت همکاری سیستم بانکی بخشی از مشکل سرمایه در گردش واحد‌های صنعتی رفع شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شناخت درست دشمن و تقویت قدرت رسانه‌ای لازمه مقابله با سلطه‌طلبی استکبار است
اجرای طرح بنزین سه نرخی در خوزستان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)