• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۹۰۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۵
اصفهان » اجتماعی
سعید جلیلی در جمع مردم شاهین‌شهر :

قدرتمندتر ‌شدن کشور با پافشاری براصول انقلاب

عضو تشخیص مصلحت نظام گفت: هرچه ملت ایران بر اصول انقلابی خود پافشاری و برابر فشارهای اقتصادی و روانی آمریکا مقاومت کنند، قدرتمندتر می‌شود .

قدرتمندتر ‌شدن کشور با پافشاری براصول انقلاببه گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکزاصفهان؛ نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی در جمع مردم شاهین‌شهر با بیان اینکه پافشاری بر اصول انقلابی و مقاومت برابر فشارهای اقتصادی و روانی آمریکا، باعث قدرتمندتر ‌شدن کشور میشود افزود: نباید به پیشرفت‌هایی که در عرصه‌های فناوری هسته‌ای، نانو، پزشکی، دفاعی، رادیو داروها، کشاورزی، تحقیقاتی و خودکفایی در بیشتر حوزه‌های مورد نیاز کشور با استفاده از تفکر انقلابی به دست آمده ، قانع باشیم و متوقف شویم.
سعید جلیلی گفت: آمریکایی‌ها درحالی پشت میز مذاکره با ایران بودند که با تلاش دانشمندان هسته‌ای ، 19 هزار سانتریفیوژ فعال داشتیم و کشورمان به غنی‌سازی20 درصد دست‌ یافه بود .
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از این تحلیل برخی سیاسیون که باید بهانه را از دست آمریکائی‌ها بگیریم تصریح کرد: آمریکا با فشارهای اقتصادی بر کشورمان درصدد است جلوی پیشرفت ملت ایران را بگیرد تا آنها از آرمان‌های انقلابی خود دست‌ برداشته و تسلیم دشمن شوند.
وی افزود: درحالیکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سایر نهادهای بین‌المللی 13 بار اعلام کرده اند که جمهوری اسلامی ایران به تعهدات برجامی خود عمل کرده ، آمریکا به‌ یک باره از برجام خارج ‌شد و دولت‌های اروپایی امضاکننده برجام نیز نه تنها این خروج و بدعهدی آمریکا را محکوم نمی‌کنند، که پس از 9 ماه با ارائه بسته‌ای گستاخانه می‌گویند، حاضرند در برابر فروش نفت به ایران غذا و دارو صادر کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه آمریکا به هیچ تعهدی در قبال ایران پایبند نبوده و نخواهد بود، هشدار داد این دولت و هم‌پیمانان اروپایی‌اش به دنبال تحمیل FATF و CFT، کاهش نفوذ منطقه‌ای و دست برداشتن از توان بازدارنده موشکی جمهوری اسلامی ایران است.
وی با یادآوری سخنان اوباما رئیس‌جمهور پیشین آمریکا که در اظهاراتی تأمل‌ برانگیز گفت آمریکا ناچار بود در پرونده هسته‌ای با ایران مذاکره کند، چون رژیم تحریم‌های اقتصادی در حال فرو ریختن بود.
نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی افزود: آمریکا هر نوع فشار و تحریمی که در این40 سال می‌توانسته علیه ملت ایران استفاده کرده ، اما نمی‌داند که حکومت ولایی ایران بر اساس سیره حضرت زهرای مرضیه (س)، ولایت ائمه اطهار (ع) و اسلام ناب محمدی حرکت می‌کند و هر روز به پیشرفت‌های جدیدی می‌رسد.
سعید جلیلی جنگ اقتصادی دولت ترامپ را از سر ضعف و درماندگی در برابر قدرت جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد که با وجود هزینه نظامی 7 تریلیون دلاری در غرب آسیا ، از قدرت مدافعان حرم و هزاران شهید حججی از جبهه مقاومت شکست‌خورده و ناچار است که منطقه را بدون هیچ دستاوردی ترک کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آمریکایی‌ها فقط زبان زور را می‌فهمند ، بنابراین در برابر این دولت و هم‌پیمانانش باید بر قدرت خود در زمینه‌های دفاعی و اقتصادی بیافزاییم و ذره‌ای عقب‌نشینی نکنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)