• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۸۸۵۸
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در مراسم گرامیداشت سالروز عملیات والفجر ۸ مطرح شد

آمریکا توان تولید قدرت را از دست داده است

جانشین فرمانده سپاه: آمریکا توان تولید قدرت را از دست داده است، اما انقلاب اسلامی برای جهان اسلام قدرت سازی می‌کند

آمریکا توان تولید قدرت را از دست داده استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سپاه نیوز؛ سردارسرتیپ پاسدار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه در مراسم گرامیداشت سالروز عملیات غرور آفرین والفجر ۸ و روز حفاظت اطلاعات سپاه که در ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد، عملیات" والفجر ۸" را از پیچیده‌ترین عملیات‌های تاریخ توصیف و تصریح کرد: در این عملیات تعیین کننده، رزمندگان سپاه اسلام توانستند با استفاده از اصل غافلگیری مطلق، طومار دشمن را در جنوبی‌ترین منطقه جنگ در هم پیچیده و یکی از راهبردی‌ترین عملیات‌ها را به بهترین شکل و با غلبه قوه ایمان بر سلاح به پایان برسانند.
وی افزود: با درخشش حفاظت اطلاعات در آن عملیات موفق که شاهکاری هنرمندانه را رقم زد، سالروز عملیات والفجر ۸ به روز حفاظت اطلاعات سپاه نام گرفت.
سردار سلامی با پاسداشت مجاهدت‌های تلاشگران عرصه صیانت از سپاه اظهار کرد: حفاظت اطلاعات که رسالت خطیر صیانت از نیرومندترین قدرت دفاعی جهان اسلام را برعهده دارد، طی ۴ دهه توانسته است دشمن را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام گذارد.
وی با اشاره به دستاورد‌های ارزشمند انقلاب اسلامی طی ۴ دهه تأکید کرد: انقلاب اسلامی ایران تنها یک نظام سیاسی را تغییر نداد، بلکه بعثت مجدد اسلام را رقم زد و با بازیابی و احیای عزم مسلمانان، نظم ساخته قدرت‌های مستکبر و سلطه گر را بر هم زد و با حاکمیت بخشی به مستضعفان، آنان را از تحقیر قدرت‌های استعمار گر و سلطه جو نجات داد.
جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه بیرق حیات بخش اسلام که توسط امام خمینی (ر) به اهتزاز درآمد، عامل کرامت بخشی به مسلمانان بود، گفت:به دلیل الهام‌بخشی گفتمان انقلاب اسلامی دشمن از ارائه این الگو در راهبردی‌ترین نقطه دنیا و تنگ شدن فضای تنفس قدرت‌های سلطه گر و شکل گیری تمدن جدید به شدت در هراس بود.
وی افزود: دشمنان برای متوقف کردن حرکت توفنده انقلاب اسلامی از هیچ تلاش و تهدیدی فروگذار نکردند، اما جمهوری اسلامی ایران در برابر صف‌آرایی فشرده نظامی، سیاسی، روانی، فرهنگی، اطلاعاتی و رسانه‌ای قدرت‌های شیطانی با ایمان به خدا و فرهنگ عاشورایی ایستاد و نصرت الهی شامل حال ملت ایران گردید.
سردار سلامی با بیان اینکه انقلاب اسلامی نظریه تسلط قدرت‌های بزرگ را شکست، اظهار کرد: سقوط شاه بزرگترین شکست تاریخی بر امپراتوری آمریکا بود که این شکست‌ها همچنان تداوم دارد.
وی با بیان اینکه جنگ تحمیلی به عنوان تهدیدی خطرناک به دفاع مقدس و فرصتی برای شکوفایی ملت ایران تبدیل شد، گفت: دشمن در ادامه راهبرد‌های منتهی به شکست خود، تحریم‌های اقتصادی را اعمال کرد تا نظام و ملت ایران با پذیرش قواعد بازی آنان، از آرمان‌ها و اعتقادات خود دست بردارند، اما ملت ایران آموخته است که در جهان امروز یا باید تسلیم شد و یا مقتدر بود و ما اقتدار را انتخاب کردیم.
جانشین فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه دشمنان تنها به تحقیر ملت ایران می‌اندیشند، تصریح کرد: ملت ایران همواره ثابت کرده است که در هر عرصه‌ای که ایستادگی کردیم به موفقیت دست یافته ایم.
وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها در فلسفه سیاسی شکست خورده اند، خاطر نشان کرد: امریکا امروز توان تولید قدرت را از دست داده است، اما در مقابل انقلاب اسلامی برای جهان اسلام قدرت سازی می‌کند.
جانشین فرمانده کل سپاه در پایان با تاکید بر اینکه به اذن الهی دشمن را درهم خواهیم شکست، افزود: نقطه امن ما مقاومت است؛ آموخته ایم زمانی که رهبری فرزانه، حکیم و دشمن شناس، آرمانی والا و ملتی بزرگ داریم، داشتن دشمن موجب قدرتمندتر شدن ما می‌شود؛ هیچ فشاری نتوانسته ملت ایران را از حرکت توفنده خود مایوس کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضبط داور‌های غیرمجاز از مغازه گیاهان دارویی در ارومیه
ثبت‌نام جشنواره امتنان از کارگران و واحدهای نمونه چهارمحال و بختیاری
باد و باران در راه لرستان
ابلاغ دستورالعمل اجرایی ماده (۱۱) قانون احکام دائمی به دستگاه‌های اجرایی
برگزاری جشن تکلیف در شهرستان زهک
دستگیری سارقان قطعات خودرو
کاهش سلطه ترامپ بر حزب جمهوری‌خواه
بانوان فرهنگی علاوه بر انتقال دانش، انسان پروری می‌کنند
تقدیر نماینده ولی فقیه در گلستان از مدیرکل و معاونان صداوسیمای گلستان
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
بررسی مصوبات شورای فرهنگی عمومی استان سمنان
عملیات موفق امداد هوایی در زنجان برای نجات بیمار سکته مغزی
اجرای طرح‌های عمرانی در ۵۵ روستای بخش تخت سلیمان تکاب با حفظ بافت تاریخی
آغاز المپیاد ورزشی در زاهدان
افتتاح سالن ورزشی ریحانه النبی گلشهر
نماینده اروپا: اسرائیل دوام نخواهد آورد
نشست بانوان مدیر استان مرکزی با استاندار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
برگزاری مراسم پایانی رویداد ایتاپ هوش مصنوعی در سلامت در اهواز
تشییع پیکر مادر شهیدان محمدی در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
پرواز ناموفق تهران به بغداد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۱ نظر)