پخش زنده
امروز: -
22 رشته قنات با هزینه 16 میلیارد و 300 میلیون ریال در سال زراعی جاری در شهرستان خوشاب مرمت و لایروبی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی خوشاب گفت: 14 میلیارد ریال از این اعتبار کمک
بلاعوض و دو میلیارد و 300 میلیون ریال آن همیاری و مشارکت کشاورزان بوده است.
ابراهیم رودسرابی افزود: 70 درصد از مجموع 276 رشته قنات موجود در خوشاب نیاز به احیا و مرمت دارند که اجرای آن نیازمند 450 میلیارد ریال اعتبار است.
مدیر جهاد کشاورزی خوشاب همچنین به تداوم پدیده خشکسالی اشاره و بیان کرد: بازسازی و مرمت قناتها به عنوان منابع پایدار آب منجر به رونق بخش کشاورزی و توسعه مناطق روستایی می شود.
276 رشته قنات به طول 220 کیلومتر در خوشاب سالانه 15 میلیون مترمکعب آب استحصال می کنند. این شهرستان با 36 هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی، 225 حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق و دو رودخانه دایمی یکی از قطبهای کشاورزی در غرب خراسان رضوی است.