• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۰۷۲۸
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۹
استان ها » اجتماعی
تازه‌ترین اخبار حوادث؛

دستگیری کلاهبرداران ۳۰ میلیاردی

رئیس پلیس فتا البرز از دستگیری کلاهبرداران کپی کارت بانکی (اسکیمر) با سی میلیارد ریال کلاهبرداری خبرداد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ تازه‌ترین اخبار حوادث را در صفحه حوادث گروه استان‌های خبرگزاری صداوسیما دنبال کنید.

نجات کودک ربوده شده
پسربچه‌ای که از شهرستان خمینی شهر استان اصفهان ربوده شده بود، در عملیات مشترک کارآگاهان پلیس استان‌های مرکزی و اصفهان نجات یافت.
سرهنگ "سید نورالدین حسینی" رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: پسربچه‌ای که از شهرستان خمینی شهر استان اصفهان ربوده شده بود، در عملیات مشترک کارآگاهان پلیس استان‌های مرکزی و اصفهان نجات یافت.
سرهنگ حسینی افزود: در پی وقوع یک فقره آدم ربایی پسربچه هشت ساله تبعه افغانستان از شهرستان خمینی شهر استان اصفهان، در روند تحقیقات پلیس سرنخ‌هایی از انتقال فرد ربوده شده در مکانی نامعلوم در شهرستان اراک به دست آمد.
وی افزود: با اعزام تیمی از کارآگاهان پلیس استان اصفهان به این استان، طی هماهنگی انجام شده با مراجع قضائی، تحقیقات تخصصی برای شناسایی مخفیگاه ربایندگان آغاز شد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: ربایندگان، مبلغ حدود ۲۰۰ میلیون تومان را از خانواده فرد ربوده شده درخواست کرده بودند که سرانجام در تحقیقات تخصصی کارآگاهان پلیس، در کمتر از ۲۴ ساعت مخفیگاه آنان در یکی از محله‌های شهرستان اراک شناسایی شد.
سرهنگ حسینی ادامه داد: در عملیات برنامه ریزی شده، سه متهم اصلی پرونده و پنج نفر از افرادی که در اجرای این نقشه آدم ربایی با آنان همکاری داشتند، دستگیر شدند و پسر بچه هشت ساله نیز که در منزلی مسکونی نگهداری می‌شد، صحیح و سالم تحویل خانواده اش شد.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطر نشان کرد: روند برخورد قانونی با افراد دستگیر شده، با هماهنگی مراجع قضائی در دستور کار پلیس قرار گرفت.

دستگیری کلاهبرداران با 30 میلیارد کلاهبرداری
دستگیری کلاهبرداران ۳۰ میلیاردیرئیس پلیس فتا البرز از دستگیری کلاهبرداران کپی کارت بانکی (اسکیمر) با سی میلیارد ریال کلاهبرداری خبرداد.
اقبالی افزود: دو نفر اعضای این باند با شناسایی طعمه‌های مورد نظر مخاطب خود را جذب و سپس برای خرید خودرو یا زمین به یک مکان عمومی به اصطلاح «کافی شاپ» که متعلق به اعضای باند بود برای صرف نوشیدنی ترغیب می‌کردند.
وی افزود: اعضای باند کلاهبرداری پس ازدریافت کارت بانکی با استفاده از دستگاه اسکمیر اقدام به کپی کارت کرده و دریک کارت خام اطلاعات آن‌ها را حک و موجودی حساب را خالی می‌کردند.
اقبالی افزود: دربازرسی ازمحل فعالیت این افراد، دو دستگاه پرینتر مخصوص برچسب روی کارت‌های بانکی مشابه بانک‌های رایج درسطح کشور به همراه تعداد زیادی کارت ملی، شناسنامه، کارت پایان خدمت و گذرنامه جعلی و مسروقه کشف شد.
وی گفت: این افراد بعد از کپی کردن کارت‌ها اقدام به خرید طلا می‌کردند و هیچ شکی نیز برای طلافروش به جا نمی‌گذاشتند.
رئیس پلیس فتا استان البرز یادآورشد که با کار‌های اطلاعاتی پیچیده پلیس هشت نفر درمناطق درشهریار، تهران و فردیس و برخی مناطق استان البرز دستگیر شدند.
وی بیان داشت: از این باند تعداد زیادی دستگاه اسکیمر، تجهیزات الکترونیکی، گوشی هوشمند، لب تاپ و مقادیر زیادی طلا و تجهزیرات نظامی مانند دستبند، شوکر، چاقو و افشانه کشف و تاکنون ۳۰۰ مالباخته شناسایی شدند.
اقبالی از مردم خواست چنانچه درسراسر کشور به شیوه مورد کلاهبرداری قرارگرفتند به پلیس فتا استان البرز مراجعه کنند.
«اسکیمر دستگاهی است که مجرمان از طریق آن اقدام به کپی برداری از کارت بانکی می‌کنند و آن را می‌توان یک دستگاه کارتخوان در نظر گرفت که اطلاعات کارت بانکی افراد را سرقت می‌کند به نوعی نیز منتقل کردن اطلاعات کارت‌های عابر بانک به یک کارت دیگر بدون اطلاع و رضایت مالک کارت است».

حکم جریمه و حبس برای شکارچی کل در رودبار
دستگیری کلاهبرداران ۳۰ میلیاردییک شکارچی در رودبار به جرم شکار بزکوهی ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی و به ۳ سال حبس محکوم شد.
مرکز گیلان رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رودبار امروز گفت:: این شکارچی متخلف یک رأس کل یا بزکوهی را در منطقه کوهستانی بیورزین عمارلوی رودبار شکار کرده بود که در شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری این شهرستان، به پرداخت ۱۰۰ میلیون ریال جزای نقدی و ۳ سال حبس محکوم شد.
آقای حسین زاده اضافه کرد: وی به جرم وارد کردن ضرر و زیان به حیات وحش به پرداخت ۱۰۰ میلیون ریال جریمه محکوم شد.
کل جزو گونه‌های جانوری شکار ممنوع و حمایت شده است.
خشکسالی، تخریب زیستگاه و شکار غیر مجاز از دلایل کاهش جمعیت کل است.

شکار سارقان؛
دستگیری اعضاء باند‌های سرقت از منازل تبریز
دستگیری کلاهبرداران ۳۰ میلیاردیکارآگاهان پلیس آگاهی تبریز، اعضاء دو باند سرقت از منازل تبریز را در پایتخت دستگیر کردند.
رئیس پلیس آگاهی آذربایجان شرقی گفت: اعضای ۸ نفره این دو باند که در ۳ ماه اخیر در کلانشهر تبریز اقدام به سرقت می‌کردند، با تلاش شبانه روزی کارآگاهان استان، در مرکز کشور شناسایی و دستگیر شدند.
دستگیری اعضاء باند‌های سرقت از منازل تبریزسرهنگ عباس زاده افزود: این سارقان سابقه دار، بیشتر در شهرک‌های تازه ساخت با شکستن و تخریب کرکره پارکینگ، وارد آپارتمان‌ها و منازل مسکونی شده و سرقت می‌کردند.
به گفته سرهنگ صابر عباس زاده، این سارقان، پس از ورود به منازل، طلا، جواهر و وجه نقد سرقت کرده و متواری می‌شدند.
دستگیری اعضاء باند‌های سرقت از منازل تبریزوی افزود: تاکنون ۳۰ فقره سرقت این سارقان مشخص شده و بقیه در دست پیگیری است.
رئیس پلیس آگاهی استان از شهروندان خواست نکات ایمنی لازم را به خصوص هنگام خروج از منزل رعایت کنند و در صورت خروج طولانی مدت از منزل و رفتن به مسافرت، همسایه‌ها را در جریان قرار دهند.
 
با ترفند راه اندازی شرکتی صوری؛
دستگیری زوج اصفهانی با سه میلیارد کلاهبرداری
زوج کلاهبردار اصفهانی با ترفند راه اندازی شرکتی صوری با تخصیص سود سهام در اصفهان دستگیر شدند.
رییس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: در پی شکایت از این زوج که سه میلیارد ریال از پنج شهروند کلاهبرداری کرده بود در تحقیقات تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی مخفیگاه این زوج در اصفهان شناسایی شد.
سرهنگ سعید سلیمیان افزود: پس از هماهنگی با مقام قضایی این زوج کلاهبردار دستگیر شدند.
 
کلاهبرداری با عنوان تخفیف خدمات بهداشتی
دستگیری کلاهبرداران ۳۰ میلیاردیمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مرکز بهداشت و درمان هیچ گونه تماسی با مردم برای تکمیل اطلاعات شخصی به منظور تخفیف در ارائه خدمات انجام نشده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شهروندان خواست کلاهبرداری با عنوان تخفیف خدمات بهداشتیمراقب کلاهبرداری با عنوان تخفیف در ارائه خدمات بهداشتی باشند.
ابراهیم شکیبا با اشاره به اینکه به تازگی تماس‌هایی با شهروندان برای اعطای کارت‌های سلامت گرفته شده افزود: شرکت‌های خصوصی ممکن است با اهدافی نظیر کلاهبرداری یا سوءاستفاده از مردم نسبت به برقراری چنین تماس‌هایی اقدام کنند.
وی اضافه کرد: مردم از ارائه هر گونه اطلاعات شخصی با این گونه تماس گیرنده‌ها خوداری کنند.
شکیبا افزود: هر گونه طرح و برنامه در دستور کار در وهله نخست از طریق سایت دانشگاه علوم پزشکی و رسانه‌های جمعی به اطلاع مردم می‌رسد.
 
با اقدام به موقع پلیس؛
دستگیری سارق سابقه دار در بندر گز
سارق سابقه دار حین سرقت از بانک در دام پلیس گرفتار شد.
فرمانده انتظامی استان گلستان گفت:با هوشیاری مردم و اقدام به موقع پلیس سارق سابقه داری که قصد سرقت از یکی از بانک‌های بندر گز را داشت، دستگیر شد.
سردار علی اکبر جاویدان افزود: این سارق سابقه‌دار که قصد برش نرده‌های یک بانک و سرقت از آن را داشت بامداد امروز پس از اعلام مردمی به پلیس ۱۱۰ و اعزام ماموران به محل اعلام شده دستگیر شد.
وی افزود: فرد دستگیر شده سابقه سرقت از بانک و خرید و فروش اسلحه نیز دارد.
 
>>انهدام باند 7 نفره سارقان به عنف 
>>بدهکار میلیاردی بانک در دام قانون
>>افزایش جانباختگان حادثه تصادف محور اراک شازند به ۴ نفر
>>عجیب‌ترین آرایشگری‌ها در ایران
>>لوله کشی در کف دریا برای قاچاق سوخت
>>دستگیری ۱۸متهم باند جعل و فروش اراضی نهادی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش تیم لواشک پارنای شبستر در مسابقات سرکل کبدی
دیدار تراکتور - پیکان صرفاً با حضور زنان برگزار می‌شود
مقاومت شهرداری حریف قهرمان نشد
پزشکان زنجانی موظف به مناسب‌سازی مطب‌ها برای معلولان شدند
ورود گردشگران به کوهرنگ با بارش برف
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آذر در یک نگاه
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
بارش پراکنده باران در سمنان
تصویب طرح توسعه سایت ۲۰۰ هکتاری شهر مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
کاهش ۱۰ درجه‌ای دمای هوای آذربایجان شرقی
شناخت درست دشمن و تقویت قدرت رسانه‌ای لازمه مقابله با سلطه‌طلبی استکبار است
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
اجرای طرح بنزین سه نرخی در خوزستان
هشدار پلیس راهور آذربایجان‌غربی درباره خرید و تردد پلاک‌های منطقه آزاد
اجرای رسمی طرح بنزین سه نرخی از بامداد امروز در زنجان
تساوی مس کرمان وپالایش نفت بندرعباس در لیگ یک فوتبال
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)