• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۰۳۲۴
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۱
بین الملل » تحلیلی

سخنگوی حماس: محمود عباس بر اساس قانون عمل نمی کند

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین؛ سخنگوی جنبش حماس، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را متهم کرد بر اساس قانون عمل نمی کند.
حازم قاسم در مصاحبه با این شبکه در واکنش به تصمیم محمود عباس برای انحلال مجلس قانونگذاری فلسطین گفت: محمود عباس بر اساس منطق قانونی عمل نمی کند و بیشتر گروه های فلسطینی با این تصمیم او مخالفت کردند، زیرا به پایان دودستگی بین گروه های فلسطینی کمک نمی کند. تشکیل دادگاه عالی قانون اساسی به دستور محمود عباس، اقدامی غیرقانونی است و اختیاری برای تصمیم گیری درباره مجلس قانونگذاری ندارد. بر اساس قانون اساسی، هیچ کسی نمی تواند مجلس قانونگذاری را منحل کند.
قاسم افزود: این تصمیم که با مخالفت گسترده گروه های فلسطینی روبرو شد، تصمیم کاملا سیاسی است که باعث تعمیق دودستگی و پیچیده شدن رسیدن به آشتی می شود. این تصمیم، گام دیگری از سوی محمود عباس برای جدا کردن کرانه باختری از نوار غزه است که به منظور اجرای طرح آمریکایی معامله قرن صورت می گیرد. این تصمیم به نقش مصر در آشتی بین گروه های فلسطینی هم ضربه می زند.
وی خاطر نشان کرد: دوره مجلس قانونگذاری زمانی پایان می یابد که مجلس جدید کار خود را آغاز کند. این تصمیم بخشی از سردرگمی است که محمود عباس با آن روبروست. افق های سیاسی بر روی محمود عباس و روابط او با اشغالگران اسرائیلی بسته شده است. ابومازن به جای این تصمیم باید تصمیمی علیه آمریکا که قدس را به عنوان پایتخت اشغالگران به رسمیت شناخت و سفارت خود را به این شهر منتقل کرد، اتخاذ می کرد. ابومازن باید به دنبال تدابیری علیه تجاوزگری های اخیر اشغالگران در کرانه باختری باشد. حتی گروه های فلسطینی نزدیک به جنبش فتح هم این تصمیم ابومازن را رد کردند. ابومازن پس از پیروزی حماس در انتخابات سال 2006، تصمیم گرفت مجلس قانونگذاری را به تعطیلی بکشاند و مانع از تشکیل جلسات آن شود. تشکیلات خودگردان، ساختمان مجلس قانونگذاری را در رام الله تعطیل کرد و مانع از ورود رئیس مجلس به این ساختمان شد. بنابراین کارشکنی در کار مجلس قانونگذاری فلسطین، تصمیم قدیمی محمود عباس است. اعضای جنبش فتح در نشست های مجلس قانونگذاری شرکت نمی کردند. تصمیم ابومازن چیزی را تغییر نمی دهد و مجلس قانونگذاری به کار خود ادامه خواهد داد. تماس های ما با قاهره ادامه دارد و اوضاع میدانی و نیز موضع گیری محمود عباس را به اطلاع مقامات مصری رساندیم. از مصر خواستیم مانع از این اقدام ابومازن شود. ما همچنان از تلاش های مصر و گفتگوهای قاهره برای عملی کردن آشتی فلسطینی حمایت می کنیم.
حازم قاسم درباره اتهام جنبش فتح به حماس درخصوص دامن زدن به اختلافات فلسطینی ها گفت: کسانی به دودستگی دامن می زنند که به سیاست هماهنگی امنیتی با اشغالگران ادامه می دهند. آنها عملیات قهرمانانه در کرانه باختری را عملیات خرابکاری و شهدای فلسطینی را قاتل توصیف می کنند. پایه اصلی دودستگی فلسطینی همین مسئله است. کسانی که تحریم هایی را علیه نوار غزه اعمال کردند، به ادامه این دودستگی کمک می کنند. تظاهرکنندگان فلسطینی بودند که با حضور در راهپیمایی های بزرگ بازگشت، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل را وادار کردند تا با ورود پول و سوخت به نوار غزه موافقت کند. تشکیلات خودگردان با مطرح کردن ادعاهایی می خواهد تصمیمات مجرمانه خود در کرانه باختری و نوار غزه را توجیه کند. دودستگی فلسطینی باید با تشکیل دولت وحدت ملی با مشارکت همه گروه ها پایان یابد تا زمینه برگزاری همزمان انتخابات مجلس ملی، مجلس قانونگذاری و ریاست تشکیلات خودگردان فراهم شود. پیش از آن باید، تحریم ها علیه نوار غزه پایان یابد. ابومازن می خواهد به تنهایی تصمیم گیرنده همه فلسطینی ها باشد.
قاسم افزود: مقاومت برای دفن معاهده اسلو تلاش می کند. باید سازمان آزادی بخش فلسطین فعال شود تا نماینده همه فلسطینی ها باشد. ابومازن حاضر به پذیرفتن این مسئله نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)