• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۶۲۸۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۳
کرمانشاه » اجتماعی
استاندار کرمانشاه:

روابط عمومی ها، خط مقدم مقابله با جنگ روانی اند

استاندار کرمانشاه گفت: اعمال تحریم‌های سخت با پشتیبانی توپخانه رسانه‌ای دشمن برای ناامید کردن مردم شروع شده ورسانه‌ها و روابط عمومی‌ها به عنوان سرابازان خط مقدم این جبهه، وظیفه سختی برعهده دارند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مر کز کرمانشاه مهندس هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در شورای هماهنگی روابط عمومی‌های روابط عمومی ها، خط مقدم مقابله با جنگ روانی انداستان کرمانشاه تصریح کرد: ایران، جزیره بسیار امن منطقه توانسته به خودکفایی برسد و با تلاش دولت تدبیرو امید، آمریکا را در ایجاد اجماع علیه ایران ناکام بگذارد.
بازوند تنها ماندن آمریکا در خروج از برجام را نشانه قدرت بزرگ نظام اسلامی دانست و افزود: این قدرت ناشی از شعور سیاسی، تمدن و بزرگواری ملت ایران است که در همه مراحل در دفاع از انقلاب جلودار بوده اند.
وی با اشاره به خدمات انقلاب اسلامی به محرومین و پیشرفت‌های نظامی کشور ادامه داد: در بیان عملکرد‌ها و خدمات نظام اسلامی، وضعیت کشور را با کشور‌های همسایه مقایسه کنید.
استاندار کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه انتظار از روابط عمومی ها، بیان مسائل، چالش‌ها و ظرفیت‌های استان است تاکید کرد: نباید از بیان ظرفیت‌های کرمانشاه به عنوان چهره زیبای ایران اسلامی غافل شد و تنها به دنبال غبار‌ها بود.
مهرداد سالاری معاون امور اقتصادی استانداری کرمانشاه هم در این نشست گفت:: در شرایط موجود فضای مجازی هم فرصت و هم تهدید است، روابط عمومی‌ها به عنوان نهاد‌های سازمان یافته باید در قبال غیرموثق در فضای مجازی به موقع عکس العمل نشان دهند و بخوبی از این فضا بهره برداری کنند.
او گفت: گاهی اوقات برخی از رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی داخلی ناآگاهانه و بدون مدرک اقدام به انتشار مطالبی می‌کنند که باعث ناامیدی و نارضایتی مردم می‌شود.
سالاری با بیان اینکه روابط عمومی‌ها باید چابک باشند و به موقع کار اطلاع رسانی را انجام دهند، گفت: اگر روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها دیر اطلاع رسانی کنند، دشمنان این کار را خواهند کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه کار‌های اجرایی دارای نقاط قوت و ضعف است، افزود: رسانه‌ها باید با نگاه نقادانه و کارشناسی شده به بیان مطالب بپردازند و در کنار بیان کاستی‌ها جنبه‌های مثبت فعالیت‌ها را هم بیان کنند.
مدیرکل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری کرمانشاه گفت:: فرصت و فضای کار برای تحول نظام اطلاع رسانی استان به شکل کم سابقه‌ای فراهم است.
اصغر عظیمی مهر گفت:: از اقبال‌های حوزه روابط‌عمومی در مقطع کنونی در سطح کلان و کشوری توانستند مانع از مخدوش شدن و تنزل جایگاه روابط‌عمومی استانداری‌ها شوند.
وی گفت:: در سطح استانی نیز فرصت و فضای مثبت کم سابقه‌ای برای تحول عرصه روابط عمومی‌ها و پویایی نظام اطلاع رسانی استان فراهم شد و دیگر بهانه‌ای برای رکود و کم کاری نداریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی طباطبایی در مسابقات آزاد شطرنج باواریا
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان
۵۵ هکتار زمین برای طرح جوانی جمعیت تملک شد
آغاز عملیات اجرایی قطعه سوم باند دوم جاده خیرآباد ـ دهدشت
اطلاعیه انسداد گردنه خروسه در جاده مریوان
طرح سدرا، پلی میان خلاقیت و اقتصاد دانش‌بنیان
جمع آوری یک واحد غیرمجاز ضایعات پلاستیک در ارومیه
شطرنج بازان برتر اردبیل مشخص شدند
مشارکت گسترده نیرو‌های مسلح عراق در انتخابات مجلس
برپایی نمایشگاه تجسمی «واندالیسم» در ارومیه
تداوم خشکسالی با کاهش بارندگی در استان
آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه با سرویس‌های FTTH
تحصیل ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان
نقش غیر قابل انکار معلمان در ترتیب نیرو‌های کارآمد در جامعه
خدمات زیربنایی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی نیازمند اعتبار ۲۵ همتی
فعالیت ۲۲ کارگاه در استان تهران برای دو گانه سوز کردن خودروها
آیین عصر شعر علامه اقبال لاهوری برگزار شد
هوشمندسازی اولین مدرسه‌ روستایی در کلات
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
جشنواره ورزشی گردشگری «هما» در رامیان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
نشست سران قوا برگزار شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)