• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۸۳۰۸
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۱
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما؛

۲۵۰۰ میلیارد تومان؛ گردش مالی بازار بخش فضایی

دبیرستاد فناوری‌های فضایی: براساس برنامه ریزی‌ها تا ۱۴۰۴گردش مالی بازار بخش فضایی به ۷۰۰۰میلیارد تومان می‌رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، منوچهر منطقی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری سه شنبه شب شبکه دو سیما با اشاره به اینکه فعالیت های زیادی برای ساخت هواپیما در کشور انجام شده است، افزود:­کشورمان در صنعت­ هواپیمایی هوانوردی عمومی که برای آموزش، گردشگری، ارسال مرسولات پستی و تاکسی هوایی به کار می رود به خودکفایی خوبی رسیده است و در این زمینه تولید کردیم و در حال توسعه بازار آن هستیم.
وی با بیان اینکه در بخش هواپیماهای نظامی، جنگنده "کوثر 1" را در داخل کشور ساختیم، ادامه داد: در مورد هواپیماهای مسافربری هم تلاش های زیادی کردیم و بین 3 تا 5 سال آینده می توانیم نمونه اولیه هواپیمای مسافربری را بسازیم .
منطقی افزود: سعی می کنیم طراحی هواپیمایی را خودمان انجام دهیم و برخی از قطعات آن را از خارج از کشور تهیه کنیم.
وی با اشاره به اینکه دانش ساخت موتور هواپیما هم بومی سازی شده است، اضافه کرد: دانش­ عمومی در این باره در 10 سال اخیر در کشورمان توسعه زیادی پیدا کرده است و در طراحی موتور در جایگاه خیلی خوبی قرار داریم.
دبیر ستاد فناوری های فضایی و حمل و نقل پیشرفته با بیان اینکه گردش مالی بازار بخش فضایی کشور حدود 2 هزار و 500 میلیارد تومان است، گفت: از این مقدار حدود 500 میلیارد تومان آن تحت کنترل شرکت های داخلی است و بیشتر، شرکت های خارجی از این بازار ما استفاده می کنند.
وی افزود: بر اساس برنامه ریزی هایی که تا سال 1404 انجام شده است این رقم به 7 هزار میلیارد تومان می رسد که برای این منظور باید تعداد شرکت های دانش بنیان این بخش افزایش یابد.
منطقی با تاکید بر اینکه باید شرکت ها را توانمند سازی کنیم، اضافه کرد: اکنون حدود 170 شرکت دانش بنیان در این حوزه فعال هستند.
وی افزود: باید درمورد مقابله با تحریم برنامه ریزی بلند مدت داشته باشیم .
منطقی درباره ماهواره ها هم گفت: در آینده نزدیک از پرتابگر ملی و ماهواره های کاربردی بهره برداری خواهیم کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع هم در ارتباط تصویری با این برنامه با اشاره به اینکه کارهای آزمایشی هواپیمای بومی "کوثر" انجام شده و خط تولید آن آغاز به کار کرده است، گفت: این هواپیما تفاوت های زیادی با هواپیمای قدیمی دارد. رادار و تسلیحات این هواپیما متفاوت است و بر اساس نیازهایمان در آن تغییرات لازم را خواهیم داد.
امیر سرتیپ عبدالکریم بنی طرفی افزود: بزرگترین سرمایه ای که از طراحی­ و تولید این هواپیما در داخل­ کشور ایجاد شد وجود شرکت های دانش بنیان هستند که سرمایه هایی برای طراحی های جدید و ارتقای دیگر هواپیماها هستند.
وی با بیان اینکه از سرریز دانش کسب شده در حوزه نظامی در حوزه های غیر نظامی استفاده می کنیم ، اضافه کرد: در نمایشگاه هوایی کیش هم با حضور شرکت های خصوصی، بخشی از این فناوری ها­ به نمایش در آمده است.
امیر سرتیپ بنی طرفی گفت: موتور یکی از هواپیماهای غیر نظامی ما مشکلاتی داشت که با استفاده از توانمندی های وزارت دفاع و زیر نظر سازمان هواپیمایی کشوری برطرف کردیم.
رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با بیان اینکه در طراحی هواپیما، بالگرد و موتور اقداماتی در حال انجام است، افزود: باید صنعت هوایی ما نیازهای کشور را در حوزه های نظامی و هم در حوزه های غیر نظامی برطرف کند.
وی اضافه کرد: میان شرکت های خصوصی در توسعه صنعت هوایی رقابت خوبی وجود دارد.
امیر سرتیپ بی طرفی گفت: سرریز علوم و فناوری صنعت هوایی در بیشتر رشته های فنی و صنعتی همه کشورها در حال استفاده است به همین علت صنعت هوایی ، کارآفرین و پیشرو است و در کشورمان هم بسیاری از صنایع ما از فناوری صنعت هوایی کشورمان اسفتاده می کنند.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای انقلاب تاکنون دچار تحریم های گوناگون هستیم گفت: با اقتصاد مقاومتی درون زا بر این تحریم های غلبه می کنیم.
منطقی افزود: به تحریمها به عنوان موتور محرک نگاه می کنیم و تا کنون پیشرفت های زیادی کردیم.
وی تاکید کرد: تحریم ها برای ما دلواپسی ایجاد نکرده است و نخواهد کرد و دغدغه ای از این جهت نداریم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
ستاد تسهیل باید به نهاد موثر برای رفع مشکلات تولیدکنندگان تبدیل شود
قدردانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین از رئیس رسانه ملی برای پوشش ویژه هفته بسیج
کارگروه مشترک با بورس کالا، مسیر تازه جذب سرمایه در معدن
ارسال ۷۱۴ اثر به کنگره شعر دفاع مقدس آذربایجان غربی
فردا؛ قطعی گاز در شهرستان پیرانشهر
تجلیل از نخبگان و فناوران بسیجی در مراغه 
کتاب دستور زبان تبری استاد هومند رونمایی شد
افزایش آلاینده‌ها از ابتدای هفته آینده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)