• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۵۱۴۷
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۰
بین الملل » غرب آسیا
درپی افشای اطلاعاتی گردان‌های عزالدین القسام؛

سردرگمی سران سیاسی و نظامی صهیونیست

افشای هویت اعضای یگان ویژه اطلاعاتی اسرائیل، فرماندهان نظامی و سران سیاسی این رژیم را در تنگنا قرار داده است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، افشای هویت اعضای یگان ویژه اطلاعاتی اسرائیل، فرماندهان نظامی و سران سیاسی این رژیم را در تنگنا قرار داده است. این اطلاعات و تصاویر جزئیات عملیات اطلاعاتی نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی در شرق خان یونس که مقاومت آن را ناکام گذاشت، نشان می‌دهد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، اطلاعات و تصاویری که گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس منتشر کرد، قابل توجه است. این اطلاعات و تصاویر جزئیات عملیات اطلاعاتی نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی در شرق خان یونس که مقاومت آن را ناکام گذاشت، نشان می‌دهد. یک منبع مطلع در شاخه نظامی جنبش حماس تاکید کرد اطلاعات گردان‌های عزالدین القسام همه تجهیزاتی را که در این عملیات به کار گرفته شده بود، به دست آورد.
وائل الدحدوح خبرنگار شبکه الجزیره در نوار غزه گفت: شاید از معدود دفعاتی باشد که سازمان‌های اطلاعاتی اسرائیل، با وجود همه قدرت، تجربه و امکانات خود در موضع دفاعی و نه در موضع تهاجمی قرار گرفته اند. این مسئله به معنای آن است که این بار مقاومت و به طور مشخص گردان‌های عزالدین القسام اقدام به حمله اطلاعاتی کرد. انتشار تصاویر اعضای یگان ویژه اسرائیل که در عملیات نفوذ در عمق منطقه شرق خان یونس در جنوب نوار غزه مشارکت داشتند، بدون شک نشان می‌دهد مقاومت در مدیریت رویارویی با اسرائیل، تا کجا پیشرفت کرده است و می‌تواند از امکانات خود استفاده کند و نقاط ضعف خود را به نقاط قوت تبدیل کند. در حالی که موازنه قدرت در همه زمینه‌ها به نفع اسرائیل است.
در ادامه این گزارش آمده است: شاید مهمترین مسئله در این «نبرد مغزها»، علنی شدن این نبرد و استفاده از رسانه‌ها و نیز شبکه‌های اجتماعی برای انتشار این تصاویر است. به ویژه که این ماجرا، تصمیم گیران در دستگاه اطلاعاتی اسرائیل و شخص بنیامین نتانیاهو را زیر فشار قرار داده است. به دور از پیام‌های امنیتی که انتشار این عکس‌ها به همراه دارد، این تحول به معنای آن است که مقاومت فلسطین در رویارویی رسانه‌ای با اشغالگران، ابتکار عمل را در دست گرفته است. به ویژه گردان‌های عزالدین القسام تاکید می‌کند اطلاعاتی را که منتشر کرد در مقایسه با اطلاعاتی که از عملیات اطلاعاتی اسرائیل در اختیار دارد، ناچیز است. به همین علت، اداره نظارت نظامی اسرائیل به سرعت از اسرائیلی‌ها خواست تا با این اطلاعات و تصاویر هیچ تعاملی نداشته باشند. این دستور، اداره نظارت نظامی اسرائیل را در برابر افکار عمومی این رژیم به ویژه در شبکه‌های اجتماعی در تنگنا قرار داد. شاید این دستور، افراد را در شبکه‌های اجتماعی تشویق کند تا به دنبال صاحبان این عکس‌ها در فضای مجازی باشند.
خبرنگار این شبکه خاطر نشان کرد: پیش از این هم اقدام گردان‌های عزالدین القسام در انتشار تصاویر هدف قرار دادن اتوبوس سربازان اسرائیلی پس از پیاده شدن این سربازان، باعث شده بود فرماندهان نظامی و سران سیاسی این رژیم در تنگنا قرار بگیرند و وحشت در بین اسرائیلی‌ها ایجاد شود. این تحول بی سابقه به معنای برتری راهبردی بر اسرائیل نیست، اما لزوما به معنای آن است که تصمیم گیران در اسرائیل پیش از هر نوع عملیات مشابه در نوار غزه، با دشواری‌ها و معادلات جدیدی روبرو خواهند بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۷ دی ۱۴۰۴
ابلاغ دستورالعمل اعتبار بخشودگی جرایم در صورت انصراف از اعتراض در مراحل دادرسی
احضار سرمربی پیکان به کمیته انضباطی فدراسیون والیبال
آمادگی احزاب برای حضور در انتخابات شوراها
معیشت مردم دغدغه هر روز دولت است
دشمنان ما نه قابل اعتمادند و نه قابل پیش‌بینی
لزوم بهره گیری از سلاح برنده «دعا» در مقابل دشمن
احزاب بر تفکیک اعتراض از اغتشاش تأکید دارند
تعهد اشتغال در خراسان رضوی ۴۵ درصد تحقق یافت
تحقق ۹۳ درصد از درآمد‌های پیش‌ بینی‌شده مالیاتی در خراسان رضوی
کیفیت هوای چند شهر صنعتی در وضعیت قرمز و ناسالم
جلسه بازاریان و اصناف با رئیس قوه قضائیه
برگزاری اجلاسیه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره جامعه المصطفی العالمیه
جلوگیری از تمرین ۳ بازیکن استقلال
دیدار با خانواده شهید قربان مشائی در مشهد
بحران نهاده‌ها تولید دام و طیور را تهدید می‌کند
تغییر قیمت کالاهای اساسی
هنرنمایی گروه آینه در ابرکوه
باران و برف هفته آینده میهمان فارسی هاست
پیگیری مشکلات خوزستان در بر خط مقدم ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
باد و برف در راه همدان
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)