پخش زنده
امروز: -
یک وارد کننده محصولات نساجی به جای واردات پرسود و آسان چندسال است با ایجاد کارخانه ای در ورامین برای صدها نفر شغل ایجاد کرده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ محمد فصاحت که هم اکنون به تولید کننده یکی از برندهای معروف شال و روسری(لئوناردو ) در ایران تبدیل شده است هدف خود از تغییر رویه در کسب سود را اشتغالزایی برای جوانان اعلام کرد.
درکارخانه او که در شهرک صنعتی شهدای خیرآباد ورامین مستقر است به طور مستقیم ۵۰ پسر ودختر جوان مشغول به کار هستند.
علاوه براین ۳۰۰ خانم خانه دار هم در خانه تولیدات این کارخانه را سردوزی و سپس به بازار عرضه می کنند.
آقای فصاحت دو سال است که زمینی حدود یک هکتار ی خریداری کرده است تا با نصب دستگاه ها و آخرین فناوریهای روز تولید شال و روسری را به شکل مدرن اجرا کند اما کاغذبازی ها و مراحل طولانی اداری او را زمین گیر کرده است.
او می گوید نیازی به کمک دولت و دادن تسهیلات ندارد فقط موانع تولید برطرف شود تا زمینه اشتغال ۲۰۰ نفر مستقیم و ۱۵۰۰ نفر غیر مستقیم فراهم شود.
هم اکنون در این واحد تولید ی روزانه ۴۵۰۰ متر شال و روسری تولید می شود و در صورت تکمیل مراحل نهایی این میزان تولید از ۲۵ هزار متر در روز عبور خواهد کرد.
بنده در راستای پخش شال و روسری در منطقه ی خودم هستم ...چطور میشه با مشاورین کارخانه صحبت کرد؟
|
سلام میشه باهاتون در مورد همین کار مشورت کنم وچندتا سوال ازتون بپرسم،لطفا ایدی تلگرام یا اینستاتونو بهم بدین لطفا
فقط روسری دیجیتال برند سیمارو