• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۰۹۴۸
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۷ - ۰۶:۵۸
بین الملل » غرب آسیا
در تشریح پیشنهاد اخیر برای توقف عملیات نظامی در تمام جبهه ها؛

البخیتی: هدف از پیشنهاد توقف عملیات نظامی، اتمام حجت با متجاوزان است

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد: پیشنهاد توقف عملیات نظامی به منظور از بین بردن بهانه جویی های ائتلاف متجاوز سعودی برای ادامه حملات علیه یمن است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با تاکید بر آمادگی ارتش و کمیته های مردمی یمن برای مقابله با اشغالگران و مزدوران آنها اعلام کرد پیشنهاد توقف عملیات نظامی برای اتمام حجت و از بین بردن بهانه جویی های ائتلاف متجاوز سعودی برای ادامه حملات علیه یمن است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


محمد البخیتی در گفتگو با شبکه تلویزیونی المیادین در تشریح پیشنهاد اخیر این جنبش برای توقف عملیات نظامی در تمام جبهه ها و در پاسخ به این پرسش که چرا در حالی که همه فشارها علیه ائتلاف سعودی در جریان بود جنبش انصار الله گام نخست را برای آتش بس برداشت، گفت: همه می دانند هنگامی که عربستان حمله خود را علیه یمن آغاز کرد، ما برای دفاع از خود تا پس از گذشت 40 روز حتی یک گلوله هم شلیک نکردیم. هدف ما از تأخیر در پاسخ دادن، اعطای فرصت به عربستان برای بازبینی در محاسبات و اتمام حجت با متجاوزان بود. اکنون پس از گذشت چهار سال از این جنگ، عربستان بهانه جویی می کند که به خاطر دفاع از خود در مقابل موشک هایی که به خاک این کشور شلیک می شود و در واکنش به حملات ارتش یمن در مرزهایش به این جنگ ادامه می دهد. از این رو تصمیم ما برای اعلام توقف شلیک موشک و حملات پهپادی در راستای اتمام حجت و از بین بردن بهانه جویی های ائتلاف متجاوز برای حمله به یمن بود. در این طرح ما برای متوقف کردن عملیات نظامی در جبهه های مختلف اعلام آمادگی کرده ایم تا زمینه را برای برقراری صلح فراهم کنیم. من اکنون به نمایندگی از جنبش انصار الله اعلام می کنم ما آنگونه که مرد جنگ هستیم مرد صلح نیز هستیم و ائتلاف متجاوز و کشورهایی که برای توقف جنگ در یمن فراخوان صادر کردند اگر در ادعاها و نیات خود صادق باشند به طرح ما برای توقف عملیات نظامی پاسخ می دهند و اگر پاسخ ندهند ما نیز برای ادامه جنگ آماده ایم و مانند چهار سال پیش و حتی بیشتر از آن مقاومت خواهیم کرد.
البخیتی در پاسخ به این پرسش که جنبش انصار الله چرا زمان کنونی را برای اعلام طرح توقف عملیات نظامی مناسب دیده است و چه تضمینی برای پایبندی طرف مقابل وجود دارد، گفت: همگان می دانند فراخوان های آمریکا برای توقف حمله علیه یمن صادقانه نبود، چرا که پس از این فراخوان تنش های نظامی در الحدیده از سوی ائتلاف متجاوز تشدید شد و تشدید تنش ها از مهلت تعیین شده 30 روزه عبور کرد و این یعنی فراخوان های توقف جنگ صادقانه نبوده است. جامعه جهانی درباره قضیه جمال خاشقجی با وجود اینکه واکنش افکار عمومی جهانی و خشم بسیاری از کشورها را در پی داشت، چه گامی برداشت؟ جامعه جهانی درباره قضیه یمن با وجود کشته شدن ده ها بلکه صدها هزار نفری که به دلیل قحطی ناشی از محاصره علیه یمن کشته شدند، چه واکنشی نشان داد و چرا در این زمینه اقدامی نکرده و نمی کند در حالی که همه می دانند قاتل یک نفر، یعنی محمد بن سلمان است؟ از این رو بعید نیست درخواست آمریکا و انگلیس برای توقف جنگ به خاطر اعمال فشاری بوده باشد که علیه کشورهای متجاوز به راه افتاده است، هر چند این درخواست ها صادقانه نبود. بر این اساس من فکر می کنم زمان پیشنهاد طرح ما زمان مناسبی است، اولا به خاطر اتمام حجت و ثانیا به خاطر راستی آزمایی ادعاهای آمریکا، انگلیس و سایر کشورها در زمینه تمایل آنها برای برقراری صلح، تا همگان بدانند آیا این ادعاها صادقانه بوده است یا دروغین. این در حالی است که ائتلاف متجاوز همچنان به آماده سازی گسترده نیروهای خود در جبهه ساحل غربی برای آغاز دور پنجم عملیات ادامه می دهد. البته نبردها هیچگاه به طور کامل متوقف نشده و توقف مقطعی آن به خاطر کاسته شدن از قدرت نظامی دشمن در انجام عملیات بوده است. طبیعتا دشمنان در مراحل گذشته همیشه پیشنهاد هرگونه طرح از سوی ما برای برقراری صلح را پای ضعف ما گذاشته و به آن پاسخ نداده اند ولی بعدا برای آنان آشکار شده است که ما همچنان قدرتمند هستیم و زیان های گسترده ای به آنان وارد می کنیم. اکنون پس از وارد آوردن شکست های سنگین به مزدوران، به مرحله شکسته شدن معادله قدرت به سود نیروهای ارتش ملی نزدیک شده ایم، ولی با این وجود در مقابل خداوند و همچنین ملت یمن که در نتیجه ادامه این محاصره دچار رنج و عذاب شده است احساس مسئولیت کرده و این بار نیز با دشمن اتمام حجت می کنیم و به آنان برای برقراری صلح و پایان محاصره فرصت می دهیم. بدون شک پاسخ ندادن دشمن به این پیشنهاد باعث می شود فرزندان ملت یمن بیشتر از گذشته به جبهه های جنگ روی آورند.
البخیتی در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا پس از طرح این پیشنهاد امید بیشتری برای برگزاری مذاکرات بین طرف های یمنی به وجود خواهد آمد، گفت: ما امیدواریم پیشنهاد این طرح از سوی ما باعث ایجاد تغییرات بزرگی در سطح منطقه ای و بین المللی شود، چرا که می دانیم تدوام جنگ و تجاوز علیه یمن به لحاظ اقتصادی و راهبردی به سود آمریکاست و منافع منصور هادی و نیروهای وابسته به او با ادامه جنگ و بحران تأمین می شود. رهبران سعودی و اماراتی نیز به این نتیجه رسیده اند که با جنگ نمی توانند نتیجه این بحران را تعیین کنند و اقدامات آنان فقط به خاطر انتقام جویی و از روی خشم و نفرت است. با این اوصاف پیشنهاد ما به صورت جدی بر تحولات داخلی و ملی یمن تأثر خواهد گذاشت و همین برای ما کافی است، ولی امیدواریم این پیشنهاد در دو سطح منطقه ای و بین المللی نیز با پاسخ مثبت مواجه شود. ما از همان ابتدا نیز که آمریکا خواستار توقف جنگ علیه یمن شد، با وجود تردید در نیت آنها اعلام کردیم اگر در ادعای خود صادق هستید باید ثابت کنید تصور ما نادرست است، ولی این مسئله رخ نداد و تنش های نظامی در همه جبهه ها بیشتر از گذشته تشدید شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت ترمیم سریع محل سیم‌های سرقت‌شده برق و تلفن در اردبیل
انبارهای استان مرکزی مملو از نهاده‌های دام و طیور
راه اندازی دکل جدید همراه اول در شهرک صنعتی کاویان فریمان
دارو‌های قاچاق عامل تداخل دارویی و مسمومیت‌های شدید
یادگار ماندگار پدر برای فرزند آسمانی‌اش
عرضه بیش از ۹۲۰ هزار تن کالا در تالار‌های بورس کالا
آغاز هفته سوم لیگ برتر والیبال ساحلی از بندر ترکمن
آخرین روز‌های پاییز کم بارش
جهش تولید در کشاورزی با دانش گره خورده است
ثبت احوال بوشهر در مسیر حکمرانی هوشمند
ارتش بر خلق فناوری‌های بازدارنده متمرکز شده است
انتشار کتاب‌های کودک در هفته‌ای که گذشت
تولید تجهیزات آزمایشگاهی داخلی، گامی حیاتی در جهت خودکفایی علمی و کاهش خروج ارز است
جهش ۴۸ درصدی صادرات چای ایران
اداره کشور با «نمی‌توانم» و «نمی‌شود» معنا ندارد
هشدار پلیس راه درباره احتمال سیلاب
اسماعیلی: هنوز تا تحقق عدالت و کیفیت آموزشی فاصله داریم
استمرار برفروبی در جاده‌های کوهستانی مازندران
مصر اتیوپی را به اقدام نظامی تهدید کرد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)