• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۴۶۷۸
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
تا ۱۰ آذر ۹۷؛

تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره هنری هفته پژوهش

معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی عتف از تمدید جشنواره هنری فرصت‌ها و چالش‌های ملی همزمان با هفته ملی پژوهش و فناوری در دبیرخانه این شورا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی عتف؛ مصطفی کاظمی گفت: با توجه به استقبال خوب دانش آموزان، دانشجویان، دانش آموختگان و پژوهشگران از جشنواره هنری هفته پژوهش، مهلت ارسال آثار برای این جشنواره تا ۱۰ آذر ۹۷ تمدید شده است.

وی درباره هدف از برگزاری این جشنواره افزود: هدف از برگزاری این جشنواره روشنگری بازیگران عرصه علم، پژوهش و نوآوری و پیوند مردم با بخش‌های تخصصی و گشایش افقی پرامید و رهیافت‌های مؤثر در زمینه فرصت‌ها و چالش‌ها ملی است.

کاظمی گفت: مدیریت آب و خاک، حمل و نقل و آلودگی محیط زیست، سلامت و درمان، فرهنگ و سرمایه اجتماعی و فضای مجازی از موضوع‌های این جشنواره است که در دو بخش «دانشجویان، دانش آموختگان و پژوهشگران» و «دانش آموزان» در رشته‌های کاریکاتور، عکاسی، نقاشی، فیلم کوتاه مستند و پویانمایی (حداکثر ۶۰ ثانیه) برگزار می‌شود، همچنین آثار تهیه شده با موبایل نیز با رعایت شرایط در بخش مقررات ارسال آثار، قابل قبول است.

وی تعداد آثار ارسالی در هر بخش را سه مورد اعلام کرد و افزود: تمام شرکت کنندگان باید از طریق نشانی اینترنتی www.atf.gov.ir در جشنواره ثبت نام و آثار خود را ارسال کنند.

معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی عتف شرایط آثار ارسالی در هر رشته را اعلام کرد و گفت: رشته‌های هنری این جشنواره شامل «کاریکاتور»، «عکاسی»، «نقاشی»، «فیلم کوتاه مستند (حداکثر ۶۰ ثانیه)» و «پویانمایی (حداکثر ۶۰ ثانیه)» انتخاب شد و آثار تهیه شده با موبایل نیز با رعایت شرایطی قابل قبول است، تعداد آثار ارسالی در رشته کاریکاتور و رشته عکاسی حداکثر ۳ اثر و حجم هر اثر حداقل ۳ مگابایت و حداکثر ۵ مگابایت در فرمت JPG است و تعداد آثار در رشته نقاشی نیز ۵ اثر و در اندازه A۳ (۴۹۶۱ در ۳۵۰۸ پیکسل) اعلام شده است، در رشته فیلم کوتاه مستند نیز هر شرکت‌کننده می‌تواند حداکثر ۳ اثر ارسال کند.

وی افزود: تمامی آثار ارسالی در این بخش باید با کادر افقی و نسبت تصویر‌های ۹×۱۶ و یا ۳×۴ و در ابعاد حداقل ۷۲۰ ×۱۲۸۰ فیلمبرداری شده باش در فرمت‌های قابل پذیرش شامل موارد عمومی و استاندارد از قبیل: MPEG – H.۲۶۴ – AVI – MP۴ – MOV و MXF است، البته هر شرکت‌کننده در رشته پویانمایی می‌تواند ۳ اثر در فرمت‌های عمومی و استاندارد از قبیل: MPEG – H.۲۶۴ – AVI– MP۴ – MOV و MXF ارسال کند.

کاظمی گفت: بر اساس این فراخوان تمام شرکت‌کنندگان باید از طریق نشانی اینترنتی www.atf.gov.ir در جشنواره ثبت نام و آثار خود را ارسال کنند و حضور شرکت‌کنندگان در بیش از یک رشته بلامانع است، اما برای شرکت در هر رشته، فرایند ثبت نام باید به طور جداگانه انجام شود، علاقه‌مندان برای شرکت در این جشنواره باید تا ۱۰ آذر آثار خود را ارسال کنند.

وی افزود:​ به آثار برتر در بخش دانش آموزان در هر رشته به نفر اول ۳ میلیون تومان، نفر دوم ۲ میلیون تومان و نفر سوم یک میلیون تومان به همراه لوح تقدیر و در بخش دانشجویان، دانش آموختگان و پژوهشگران به نفر اول ۴ میلیون تومان، نفر دوم ۳ میلیون تومان و نفر سوم ۲ میلیون تومان به همراه لوح تقدیر اعطا می‌شود.

مراسم اختتامیه و اهدای جوایز این جشنواره در ۲۷ آذر همزمان با هفته پژوهش، برگزار خواهد شد و آثار برگزیده نیز در نمایشگاه دستاورد‌های هفته ملی پژوهش در روز‌های ۳ تا ۶ آذر در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران به نمایش در واهد آمد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تأکید دولت بر تسریع تأمین مسکن حمایتی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
۲۴ نانوایی جدید در زنجان به طرح پخت نان کامل پیوستند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ دی ۱۴۰۴
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
پیگیری واگذاری قطعات طرح «ثمین ۳» ویژه متقاضیان قانون جوانی جمعیت در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ دی ماه ۱۴۰۴
دامپزشکی زنجان: خرد کردن مرغ و ماهی در مغازه‌ها ممنوع
کسب رتبه دوم صنایع تبدیلی و غذایی آذربایجان شرقی در تولید خوراک دام
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)