• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۲۸۶۰
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۵
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
وزیر جهادکشاورزی:

الگوی کشت در آینده نزدیک ابلاغ می شود

وزیر جهادکشاورزی از ابلاغ دستورالعمل الگوی کشت در آینده خیلی نزدیک خبرداد.

الگوی کشت در آینده نزدیک ابلاغ می شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمود حجتی در ششمین همایش سراسری زراعت با اشاره به اینکه صرفه جویی در مصرف آب با تاکید بر افزایش تولید از اولویت های وزارت جهادکشاورزی است، گفت: توسعه کشت نشاء از مهمترین محورهای الگوی کشت است و نباید در اجرای این طرح و تولید نشاء محدودیتی داشته باشیم.
وی افزود: تولید نشاء فقط به نشاء محصولات سبزی و صیفی و جالیزی محدود نمی شود بلکه در آینده نزدیک تولید و کشت نشاء ذرت دانه ای و دانه های روغنی نیز انجام می شود.
وزیر جهاد کشاورزی درباره تاثیر اصلاح بذر در افزایش تولید گفت: در اصلاح بذر سرمایه گذاری قابل توجهی شده است به طوری که در گندم شاهدیم ، باوجود کاهش منابع آبی و روان آبها سه سال متوالی خودکفایی در تولید اتفاق افتاد.
حجتی افزود: در توسعه مکانیزاسیون از پاییز سال 92 تاکنون پیشرفت های قابل ملاحظه ای داشتیم اما سرعت اجرای طرح ها در مقایسه با توسعه و پیشرفت دانش فنی روز قابل توجه نیست باید سرعت توسعه افزایش یابد.
وی گفت: در بخش توسعه شبکه های نوین آبیاری هنوز به طرح های هوشمندسازی و توسعه آبیاری زیرسطحی نرسیدیم و در ابتدای کار هستیم.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: براساس گزارش های موجود فقط 60 هزار هکتار از اراضی گندم تحت پوشش روش آبیاری نواری است که عدد بسیار کمی است.
حجتی از اجرای روش های جدید آبیاری در گلخانه ها خبرداد و گفت: با استفاده از روش های جدید می توانیم آب باران و رطوبت موجود در گلخانه را جمع آوری و در آبیاری استفاده کنیم و برای اجرای این طرح فقط به اراده نیازمندیم.
وی بر توسعه کشاورزی حفاظتی به عنوان یکی از محورهای الگوی کشت تاکید کرد و افزود: با حفظ بقایای محصول پس از برداشت رطوبت مورد نیاز خاک حفظ و در اختیار محصول بعدی قرار می گیرد و با این روش تعداد دوره آبیاری مدیریت خواهد شد.

انتقاد وزیرجهادکشاورزی از عملکرد شرکت های پتروشیمی
وزیرجهاد کشاورزی از عملکرد شرکت های پتروشیمی در تامین کود اوره و تخصیص سهم بخش کشاورزی انتقاد کرد.
محمود حجتی با تاکید بر اینکه مسئولان باید در بخش تامین نهاده های مورد نیاز کشاورزان پیگیر و حساس باشند، گفت: به علت صادرات کود اوره در یکی دو ماه اخیر تامین این نهاده با چالش مواجه شده است و شرکت های پتروشیمی این نهاده را صادر کردند و به کشاورزان کود ندادند.
وی افزود: مسئولان جهاد کشاورزی بدانید که تامین نهاده های مورد نیاز کشاورزان با تلفن و نامه تامین نمی شود و این موضوع باید حضوری و حساسیت پیگیری شود.
وزیرجهادکشاورزی گفت: براساس گزارش ها دو میلیون و 500 هزار تن کود اوره صادر شده است درحالی که باید سهم بخش کشاورزی تامین می شد.
حجتی از اختصاص ارز دولتی در زمینه تامین نهاده جو، ذرت و کنجاله سویا برای بخش دام و طیور خبرداد و افزود: این نهاده ها با قیمت دولتی در اختیار سازمان های جهاد کشاورزی است و مسئولان موظفند بر توزیع و عرضه نهاده ها با قیمت های دولتی نظارت کنند.
وی تصریح کرد: اگر قرار است کنجاله سویا با قیمت 2300 تومان در اختیار مرغدار قرار گیرد مسئولان نظارت کنند تا این نهاده دقیقا با همین قیمت به دست مرغدار برسد و این مسئله را روزانه رصد کنند.
وزیرجهادکشاورزی خطاب به مدیران و معاونان خود گفت: برای مدیریت و جلوگیری از تاثیر فضای ملتهب فعلی در قیمت کالاهای اساسی وقت بگذارند و باید فوق العاده مراقب باشید تا این وضعیت آرام از کنترل خارج نشود.
حجتی افزود: ذخایر کالاهای اساسی بسیار مناسب است و منابع ارزی نیز به اندازه لازم و کافی در اختیار است.
در پایان این مراسم با اهدای لوح و تندیس از تلاش 20 نفر از کشاورزان و مدیران نمونه قدردانی شد.

طلب گندمکاران تا هفته آینده تسویه می شود
وزیر جهادکشاورزی گفت: پول گندمکاران تا هفته آینده به طور کامل پرداخت می شود.
محمود حجتی در حاشیه ششمین همایش زراعت که به مناسبت آغاز سال زراعی جدید برگزار شد در مصاحبه با خبرنگاران افزود: حدود 2 هزار میلیارد تومان اوراق مشارکتی در تابلوی بورس عرضه شده است که در این هفته به کشاورزان پرداخت می شود و مابقی نیز تا هفته آینده به طور کامل تسویه خواهد شد.
وی همچنین درباره قیمت انواع میوه گفت: دولت هیچ زمانی در زمینه قیمت میوه دخالت نداشته است و افزایش قیمت انواع سردرختی ها مانند هلو، گیلاس و گردو به علت خسارت سرمازدگی بوده است.
وزیرجهاد کشاورزی میزان خسارت سرمازدگی را 11 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: شرایط تولید میوه های پاییزه در وضعیت خوبی است.
حجتی همچنین از ابلاغ برنامه الگوی کشت در اواخر فصل پاییز خبر داد و گفت: محورهای مختلف این برنامه تهیه، تدوین و بررسی شده است و برای اجرا در سراسر کشور ابلاغ می شود.
وی درباره اعلام قیمت خرید تضمینی گندم افزود: قیمت پیشنهادی وزارت جهاد کشاورزی مردادماه به شورای عالی اقتصاد ابلاغ شد و تاکنون دو جلسه کارشناسی برای بررسی این قیمت برگزار شده است و وزارتخانه نیز برای تصویب این پیشنهاد در شورای عالی اقتصاد موضوع را پیگیری می کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آذربایجان شرقی ظرفیت تبدیل شدن به محور دیپلماسی منطقه‌ای را دارد
نگاهی به سه فیلم و مستند آماده پخش از سیما
افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی؛ ۵ شهر در وضعیت قرمز
تقویم روز و اوقات شرعی هجدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
اطلاعیه قطع برق در برخی شاهرود
تداوم آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی
روایتی از تجمع اصناف و بازاریان بجنورد 
اکران سیار میزبان ۵۰ هزار معتکف سراسر کشور
«احمد» جمعه نیم‌بها اکران می‌شود
انتخاب سرمربی جدید هوادار
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ دی
رشد چشمگیر مشارکت مردمی در اعتکاف امسال استان زنجان
دانشگاه علوم پزشکی زنجان پیشتاز در اجرای برند دانشگاه تاثیرگذار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)