• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۰۷۲۶
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸
بین الملل » غرب آسیا
گزارش اختصاصي:

 بازدید قاضي عسکر از آشپزخانه های ايراني در مکه مکرمه

حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی از آشپزخانه های مرکزی پخت غذا برای زائران ایرانی درمکه مکرمه بازدید و در فضایی صمیمی با آشپزها و عوامل آن گفتگو کرد. 

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از مکه مکرمه، حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی از آشپزخانه های مرکزی پخت غذا برای زائران ایرانی درمکه مکرمه بازدید و در فضایی صمیمی با آشپزها و عوامل آن گفتگو کرد. 

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در آشپزخانه الافندی که ظرفیت طبخ هفتاد هزار پرس غذا در هروعده را دارد از روند آماده سازی مواد غذایی و پخت غذا بازدید کرد.
در این بازدید سرپرست حجاج ایرانی با توضیحات علی راستگو مدیرایرانی آشپزخانه مرکزی الافندی از روند آماده سازی این آشپزخانه برای بهره برداری درحج امسال مطلع شد و تلاش مسئولان سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری در این جهت را قابل تقدیر دانست.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین خطاب به آشپزهایی که در سالن آماده سازی و پخت غذا مشغول فعالیت بودند، اظهار داشت: شما برای تهیه غذایی که مورد رضایت زائران باشد تلاش زیادی می کنید و لحظه لحظه این کار بزرگ ؛ عبادت و نزد خدا محفوظ است.
دراین بازدید که چند تن از مسئولان سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر را همراهی می کردند نماینده ولی فقیه به هنگام ورود به بخش های انبار و تدارکات ، با ذکر صلوات و قرائت اشعارمورد استقبال قرار گرفت و به کارکنان این بخش ها گفت: لحظه لحظه خدمت گذاری به حجاج غنیمت است و الحمدالله شما از این نعمت برخوردارید.
سرپرست حجاج ایرانی همچنین در نشست با مجموعه دست اندرکاران این مجموعه بزرگ طبخ غذا ، با اشاره به اینکه زائران ازنان پخته شده هم رضایت دارند،اظهار داشت: این کار باید توسعه یافته بتدریج همه زائران را در برگیرد.
وی افزود: شما با ارائه خدمات بهتر به سلامت حجاج کمک می کنید و رضایت زائران برای شما کافی است و در ثواب آنان شریک هستید.
در این بازدید آقای علی راستگو مدیر آشپزخانه الافندی از پخت 51 هزار پرس غذا در هر وعده غذایی خبر داد و اظهار داشت: این تعداد در روزهای آینده با ورود همه زائران به مکه به هفتاد هزار پرس در هر وعده خواهد رسید.
وی افزود: دراین مجموعه 212 نفر روزانه بیش از 15 ساعت به عشق خدمت به حجاج خالصانه کار می کنند.
سرپرست حجاج ایرانی سپس به آشپزخانه ابوالجدایل رفت ودر بازدید از سالن پخت غذا که شدت گرمای هوا بالا بود، خطاب به آشپزها گفت: خدا به شما قوت بدهد و از همه قبول کند که با وجود سختی شرایط محیط کار با تلاش فراوان به حجاج خدمت می کنید.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت افزود: شما که با کار و تلاش خود رضایت زائران را جلب می کنید نزد خداوند اجر و ثواب فراوانی دارید.
در بازدید سرپرست حجاج ایرانی از سالن های پخت برنج و خورشت آقای حسین صمدی مدیر ایرانی آشپزخانه ابوالجدایل گزارشی از روند تامین مواد غذایی و طبخ غذا در این مجموعه ارائه کرد و گفت: با تلاش بی وقفه 55 نفر از آشپزها و عوامل ایرانی هم اکنون در هر وعده ده هزار پرس غذا آماده می شود که در روزهای پیک به شانزده هزار پرس خواهد رسید.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز با بیان خسته نباشید به همه عوامل درخصوص اتخاذ تدابیر مناسب برای کاهش گرمای موجود در فضای فعالیت کارکنان این آشپزخانه تذکراتی داد.
گفتنی است غذای بیش از 86 هزار زائر ایرانی حج تمتع امسال دردو آشپزخانه زین و ابوالجدایل پخت و توزیع می شود و از نظر بهداشتی نیز کارشناسان هیئث پزشکی بر روند آن نظارت دارند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارتقای کیفیت آموزشی مدارس غیردولتی با نظارت مؤثر
تکمیل رینگ شمالی مهمترین تصمیم جلسه بررسی وضعیت تنش آبی شهر اراک
کشف انبار احتکار شکر در کنگاور
تشییع مادر شهید در روستای آبگل فیروزآباد
روایت کارگاه و فروشگاهی در تهران که همه کارکنان آن توان‌یاب هستند
ضرورت تشکیل مجمع مشورتی توسعه شهرستان‌ها درآذربایجان‌غربی
دلار توافقی به ۷۴ هزار و ۲۹۳ تومان رسید
پیش‌بینی ثبت حدنصاب جدید تولید نفت خام چین در سال جاری میلادی
مردمی‌سازی حاکمیت راه‌حل عبور از مشکلات کشور
گاز ۱۶ مشترک اداری و عمومی پرمصرف اردبیل قطع شد
دیجیتال‌سازی هوشمند رادیوگرافی صنعتی با شرکت‌های دانش بنیان
تجلیل از دانش‌آموزان پژوهشگر برتر کهگیلویه و بویراحمدی با حضور وزیر
فساد با زندانی کردن مفسد ریشه‌کن نمی‌شود
پژوهش چشم انداز آینده روشن
واژگونی خودرو در آزادراه قزوین - رشت
کتابت حکمت‌های نهج البلاغه در شهرضا
بیست و ششمین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن بازار
ارزیابی دلیل مرگ آبزیان در یکی از زهکش‌های اندیمشک
مراسم افتتاح ۷ مدرسه با حضور وزیر کشور در گلستان
 احتمال بارش در روز سه شنبه،چهارشنبه و پنجشنبه دربرخی مناطق استان کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)