• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۹۳۷۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۰
ورزشی » فوتبال و فوتسال
مثل هواداران استقلال را هیچ کجا ندیدم؛

هیچ وقت راضی نیستم، باید بهتر و بهتر شویم

سرمربی استقلال از عملکرد تیمش در بازی با تراکتورسازی تمجید کرد.

شفر: هیچوقت راضی نیستم، باید بهتر و بهتر شویمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ وینفرد شفر بعد از پیروزی سه بر صفر تیمش مقابل تراکتورسازی پاسخگوی خبرنگاران بود. مشروح صحبت‌های او به شرح زیر است:

سرمربی استقلال در ابتدای صحبتهای خود گفت: یک تبریک بزرگ به تیم خودم می گویم. از دقیقه اول بازی را کنترل کردیم و فوتبال خوبی انجام دادیم. گل اولی که به ثمر رساندیم بعد از برخورد به پای بازیکن تراکتورسازی بود و طبیعی است که وقتی تیم را تحت فشار قرار می دهید، آنها اشتباه کنند. همه کارهایی که در تمرینات و جلسات آنالیز انجام داده بودیم و صحبت هایی که با بازیکنان داشتیم تا درباره 3-5-2 چه کاری انجام دهیم، به زمین آوردیم و توانستیم برنده باشیم. دو گل به ثمر رساندیم که بعد از پرس تیم حریف بود.

وی ادامه داد: گل مرتضی تبریزی و گل فرشید اسماعیلی به این دلیل بود که ما ساماندهی خوبی در زمین داشتیم که بهتر از بازی با ذوب آهن و پیکان بود. تعریف و تبریک بزرگی برای تیم و همه بازیکنانم دارم. خیلی خوشحالم که بازیکنانم نظم و تاکتیکی که می خواستم را به زمین آوردم. این سومین دیدار ما با تیم جدیدی بود که در اختیار داریم. تراکتورسازی بازیکنان بسیار بزرگی در اختیار داشت اما مهم تر از همه چیز، روحیه و کار تیمی بود که ما به خوبی انجام دادیم. من وریا را تعویض کردم. او یک مقدار آسیب دیدگی داشت. اسماعیلی امروز خیلی خیلی خوب بازی کرد اما به دلیل بازی بعدی او را تعویض کردم و همچنین می‌خواستم نویمایر و گرو را در زمین تماشا کنم.

شفر افزود: روح الله باقری بازی به بازی بهتر می‌شود. امروز خیلی خوب جنگید و تلاش کرد و برای مدافعان حریف مزاحمت ایجاد کرد و همین موضوع باعث شد برای مدافعان حریف مشکل ایجاد شود. یکی از دلایل تعویض ها این بود که می‌خواستم بازیکنان جدید را در شرایط مسابقه ببینم. ما بازیکنان بسیار خوب و زیادی داریم. جام حذفی، لیگ قهرمانان و بازی های لیگ را در پیش داریم که مسابقات زیادی است و بازیکنان لازم است بعد از 60 دقیقه تعویض شوند. برای ما همه بازیکنان مهم هستند و تنها بازیکنان اصلی اهمیت ندارند. بازیکنانی مانند آذری، آقایی و دیگر جوانان نیز مهم هستند.

وی خاطرنشان کرد: یک مربی همیشه خوشحال می‌شود وقتی ببیند بازی قبلی تیم او خوب بازی نکرده اما با کارهایی که در تمرین و جلسات آنالیز انجام داده، تیم او بهتر می شود. ما بازی قبلی دو گل روی ضربات کرنر دریافت کردیم اما امروز هیچ فرصتی به حریف ندادیم.

سرمربی استقلال در ادامه صحبت های خود اضافه کرد: در بازی با ذوب ‌آهن یک خبرنگار باهوش به من گفت که برای اولین بار 7 شوت داخل دروازه استقلال زده شد. ما در تمرین کار کردیم و بازیکنان خوب کار کردند و امروز دیدید که تنها یک شوت داخل چار چوب ما بود. دیشب در اتاقم جلسه ای با مدافعان و هافبک ها داشتیم و به آنها گفتم که روی ضد حملات برابر ذوب آهن فضای زیادی به حریف دادیم و این خیلی خوب است که ما روی آن کار می کنیم و امروز خیلی خوب بودیم.

شفر تصریح کرد: من همیشه درباره تیم خودم مثبت صحبت می کنم و اعتقاد دارم باید بهتر و بهتر شویم اما هیچ وقت راضی نیستیم. باید بازی به بازی بهتر شویم و از سال گذشته بهتر بازی کنیم. نمی توانیم اکنون بگوییم 3 بر صفر برنده شدیم و کار ما تمام شده است و فردا باید تمرین کنیم و ریکاوری داریم و باید بازی به بازی بهتر شویم.

شفر درباره وضعیت گرو و نویمایر و این موضوع که آیا این دو بازیکن تا بازی با السد به آمادگی کامل خواهند رسید، گفت: نه فقط این دو بازیکن بلکه همه تیم ما به آمادگی کامل می رسند. امیدوارم پس فردا فیلیپ از آلمان می آید و این برای ما خیلی مهم است و نمی شود که استقلال بی بدنساز باشد. گرو فصل گذشته در لیگ بازی کرده اما مارکوس به تمرینات بدنسازی بیشتری نیاز دارد زیرا 3 ماه است بازی رسمی نداشته است. قدم به قدم این بازیکنان را برای مسابقات آماده می کنیم.گرو باید سیستم تیمی ما را بشناسد.

سرمربی استقلال ادامه داد: گرو در سمت راست به جای وریا غفوری به میدان آمد. او در پست اصلی خود به میدان نرفت اما جانشین وریا شد و بازی خوبی به نمایش گذاشت و سپس به پست اصلی خود رفت. من مطمئن هستم که بازیکنان جدید ما، تبریزی و همام از عراق می توانند به ما کمک کنند. نکته مهم برای من این است که بازیکنان جدید نباید تنها یک فوتبالیست خوب باشد و باید از نظر شخصیتی نیز به ما کمک کند.

او درباره نقش هواداران در برد استقلال تصریح کرد: امروز یا فردا پنجاهمین سالگرد فوتبال حرفه ای من است و هیچگاه شبیه آنها را ندیدم. هواداران هر زمان به آنها نیاز داریم به کمک ما می آیند. خوشحالم وقتی بازی ها به پایان می رسد هواداران بدون مشکل ورزشگاه را ترک می کنند اما در یونان یک مسابقه تعطیل شد. این سه امتیاز را نه فقط به هواداران بلکه به پادوانی تقدیم می‌کنم که امروز کنار ما بود. در دوران جام جهانی نیز گفتم که لیگ ایران لیگ بسیار خوبی است و هرگز نمی پذیرم کسی بگوید لیگ ایران خوب نیست.

شفر گفت: پرسپولیس در بازی اول حریف خوبی داشت. نمی خواهم بگویم فقط دو مربی آلمانی و کرواسی مربیان خوبی هستند اما مربیان داخلی نیز مربیان خوبی هستند. من لیگ های روسیه و بلژیک را می شناسم و کسی نمی تواند بگوید به جز چهار تیم برتر لیگ روسیه، کیفیت این لیگ بالاتر از لیگ ما است.

سرمربی استقلال در ادامه صحبت های خود در واکنش به اینکه از عملکرد داوری انتقاد کرده بود، بیان کرد: هیچگاه از داور عصبانی نشدم. صحنه اول بازی ما مقابل پیکان را به یاد دارید که اگر چند درصد زاویه فرق می کرد، پای آقایی می شکست و من نیز امروز بابت تکرار این موضوع ناراحت شدم زیرا سلامت بازیکنان مهم تر از سه امتیاز است.

شفر در پاسخ به این سوال که آیا می توانیم بگوییم استقلال با ترکیبی که دارد شانس اول قهرمانی است، بیان کرد: قبلا هم گفتم که در اردوی پیش فصل ما بازیکنان جوانی داشتیم. چند بازیکن جدید نیز داشتیم. اردوی تدارکاتی برای تیم ساختن است. کریمی به ما دیر اضافه شد. گرو و تبریزی در پیش فصل نبودند و اکنون یک هفته است که همه بازیکنان را داریم. همواره در تمرین با بازیکنان صحبت می کنم و وقتی لازم است تمرین را نگه می دارم تا درباره عملکرد بازیکنان صحبت کنم. بابت عملکرد امروز تیمم خوشحال هستم. تیم ساختن این نیست که من بگویم هر بازیکن شماره 6، رهبر تیم من است. بازیکنان روز به روز خود را بیشتر پیدا می کنند و من به عملکرد آنها نگاه می کنم.

وی افزود: چند بازیکن قبلی تیم من شاید در تیمی بودند که سبک متفاوتی با فوتبال ما داشت و این راحت نیست که سبک بازی ما را یاد بگیرند و به زمان نیاز دارند. همه آنهایی که ایجاد هستند، دوست داشتند در تیم ما باشند و برای یک پیشنهاد نیامدند. نمی توانم بگویم تیم خوبی نیستیم و دیوانه نیستم این حرف را بزنم. من همیشه به تیمم اعتماد به نفس می دهم و بازیکنان می دانند به آنها اعتماد دارم. ما برای موفقیت می جنگیم و نمی خواهم بگویم قهرمان نمی شویم و اگر پنجم شویم، به خانه می روم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی پژوهش علوم زمین؛ ضرورت بهره‌گیری عملیاتی از داده‌ها
ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ نداجا در مسیر آفریقای جنوبی هستند
شناسایی بیش از ۳۵۰۰ ملک مازاد دولتی برای مولد سازی
کنترل بازار شاهین شهر ومیمه در شب یلدا
حمایت بهزیستی سلماس از فرزندان خانه صبا
نگاهی به برنامه های رادیو صبا
پویش یلدای مهربانی برای خانواده‌های نیازمند در خوزستان
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
تجهیز نبودن خیابان ۳۰ متری فوتبال به چراغ راهنمایی
تاخیر ۲ ساعته در فعالیت مدارس و ادارات
اجرای طرح مدیریت محله‌محور در ۳۵۰ محله شهری و روستایی نقده
پیگیری روند نظارت بر فعالیت دستگاه های اجرایی استان سمنان
دستگیری عامل کلاهبردار چهار هزار میلیارد ریالی
مشارکت مردم در پویش یلدای مهربانی
ضرورت اصلاح رویه‌ها برای اجرای صحیح قانون ثبت رسمی اموال غیرمنقول
ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در فصل سرد سال تغییر کرد
حفظ خاک، رطوبت و حیات طبیعی در سایه آبخیزداری
نظارت بازرسان بر قیمت کالا‌های شب یلدا در گیلان
بوکان مهیای برگزاری انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)