پخش زنده
امروز: -
مسابقات بین المللی نظامی روسیه با حضور ۱۸۹ تیم در حال برگزاری است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ مسابقات بین المللی نظامی روسیه با حضور ۱۸۹ تیم از ۳۲ کشور و تیمهایی از نیروهای مسلح کشورمان در روسیه در حال برگزاری است.
آغاز رقابت تیم حافظان نظم
تیم حافظان نظم از امروز رقابت خود را در آلابینوی مسکو آغاز میکند.
رقابت دژبان های پلیس نظامی از امروز با حضور تیم نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و دو تیم از کشور روسیه شروع می شود.
در این مسابقات که در ۴ مرحله انجام می شود شرکت کنندگان مراحل سخت و طاقت فرسایی را پشت سر می گذارند .
تیراندازی با اسلحه کلاشینکف، تپانچه ، عملیات نظم شهری ، عبور از ۵۶ موانع جنگل و دوی استقامت در شرایط سخت محیطی به مسافت ۱۲ کیلومتر بخش هایی از مراحل چهارگانه مسابقات حافظان نظم می باشد که به دلیل اجرای عملیات پیچیده و نفس گیر، هیچ کشوری به جز ایران و روسیه حاضر نشده است در آن شرکت کند .
تیم جمهوری اسلامی ایران نیز برای نخستین بار متشکل از دلاورمردان نیروی انتظامی در این مسابقات شرکت کرده اند.
آغاز مسابقات رشته بیاتلون تانک
مرحله مقدماتی رشته تانک بیاتلون بین ۳ کشور ایران روسیه و صربستان آغاز شد. مرحله مقدماتی این رشته در ۹ مرحله برگزار می شود و تیم هایی که حد نصاب نمره را کسب کنند به مرحله نیمه نهایی راه می یابند. در رشته بیاتلون تانک ۲۲ تیم نظامی شرکت کرده اند.