• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۸۶۴۲۸
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۹
کرمانشاه » سیاسی
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹:

نوید افزایش کیفیت نان با کاهش درصد سن زدگی

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ از کاهش چشم گیر درصد سن زدگی گندم‌های ذخیره سازی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه به نقل از روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹- رحیمی با اشاره به نوید افزایش کیفیت نان با کاهش درصد سن زدگیکاهش چشم گیر درصد سن زدگی در گندم‌های خریداری شده سال جاری، گفت:: آفت مضر سن گندم تاثیر بسیار زیادی بر کاهش کیفیت آرد دارد به گونه‌ای که پروتئاز موجود در بزاق حشره سن در آرد باقی مانده، به خمیر منتقل شده، گلوتن را هضم کرده، خمیر چسبنده و شل ایجاد نموده و کیفیت نان حاصل را کاهش می‌دهد.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور اظهار داشت: در گذشته توجه زیادی به مبارزه با این آفت مضر نمی‌شد، و از آنجا که سن گندم بیشتر در مناطق کوه پایه‌ای در مزارع مشاهده می‌شود، لذا استان کرمانشاه همواره شاهد درصد بالایی از سن زدگی در ادوار گذشته بوده است و در نتیجه گندم‌های ذخیره سازی شده در مناطق سردسیری استان از کیفت قابل قبولی برخوردار نبودند، اما در چند سال اخیر با توجه برنامه ریزی‌های خوب سازمان جهاد کشاورزی و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی استان و فرهنگ سازی مبارزه با این آفت بین کشاورزان، شاهد مبارزه همهگانی با این آفت مضر سن گندم هستیم.
رحیمی همچنین ضمن تقدیر و تشکر از حمایت‌های انجام شده شورای اداری شهرستان‌های استان، یکی دیگر از عوامل تشویق کشاورزان در مبارزه با این آفت مضر را اطلاع رسانی‌های بموقع، سریع و مفید رسانه‌های جمعی از جمله صدا و سیما، خبرگزاری‌ها و جراید دانست و افزود: با توجه به پتانسیل خوب رسانه‌های استان، مضرات آفت سن گندم و تاثیرات منفی آن بر کیفیت گندم، آرد و نان به خوبی به اطلاع کشاورزان برسد که این خود موجب آگاهی هر چه بیشتر کشاورزان گردید.
این مقام مسئول ابراز داشت: بر اساس تحقیقات صورت گرفته سن زدگی تا ۲ درصد تاثیر چندانی بر کیفیت آرد ندارد و به همین دلیل مبلغی بابت سن زدگی تا ۲ درصد از کشاورزان کسر نخواهد شد، اما در صورت مشاهده درصد سن زدگی بالاتر از ۲ درصد در محموله‌های ورودی به مراکز خرید تضمینی به ازاء هر درصد مبالغ قابل توجهی از کشاورزان کسر خواهد شد.
رحیمی با بیان این مطلب که امسال از ابتدای فصل خرید تضمینی تا کنون بالغ بر ۴۷۹ هزار و ۷۴۴ تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری و در سیلو‌های استاندارد ذخیره سازی شده است افزود: خوشبختانه امسال با توجه به تعامل خوب بین دستگاه‌های اجرایی، فرمانداری‌ها، مراکز خدمات جهاد کشاورزی و کشاورزان، تا کنون گندم خریداری شده از کشاورزان از کیفیت مطلوبی برخودار بوده است وبطور میانگین شاهد سن زدگی ۰.۶۶ درصد در کل گندم‌های خریداری شده تا این پایه هستیم.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ در پایان از پرداخت مبلغ ۲۴۶ میلیارد و ۷۹۴ میلیون تومان به کشاورزان خبر داد و افزود: با توجه به قول مساعد دولت در پرداخت بموقع مطالبات کشاورزان، به محض ثبت اطلاعات کشاورزان در سامانه بانک،۵۰ درصد از پول گندمکاران به حساب ایشان واریز و ما بقی نیز در کمترین زمان ممکن بزودی پرداخت خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر و پسر منطقه ۳ کشور
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)