سازمان اوپک در گزارش ماهانه خود در این باره اعلام کرد: تجارت جهانیِ شناور در سالهای 2017 و 2018 به رشد اقتصادی و در نهایت به افزایش تقاضا برای نفت خام کمک کرده است. با این حال و با توجه به تشدید جنگ تجاری بین آمریکا و چین، این رشد ممکن است کاهش پیدا کند.
واشنگتن روز سه شنبه تهدید کرد تعرفههای گمرکی جدیدی را بر کالاهای دیگری از چین به ارزش 200 میلیارد دلار، وضع خواهد کرد. از سوی دیگر، پکن نیز اعلام کرد در برابر این اقدام آمریکا، اقدامی متقابل انجام خواهد داد.
همچنين سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک) پیش بینی کرده است که تقاضای جهانی برای نفت این کارتل سال آینده کاهش می یابد.
سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک) با انتشار گزارش ماهانه خود اعلام کرد با توجه به اینکه روند رشد مصرف نفت سال آینده مقداری کاهش خواهد یافت و از آن طرف تولید نفت تولید کنندگان غیر عضو این نهاد نیز در حال افزایش است پیش بینی می شود تقاضای جهانی برای نفت این کارتل نفتی در سال آینده کاهش یابد.
این پیش بینی در حالی قرار است برای اوپک محقق شود که این سازمان برای افزایش قیمت نفت در بازار جهانی، تولید نفت خود را از سال 2017 مقداری کاهش داده بود.
کشورهای عضو سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) و 10 کشور غیر عضو آن به ویژه روسیه، از اوایل سال 2017 در چارچوب توافقنامه ای متعهد شدند به منظور برقراری توازن در عرضه و تقاضا و در نتیجه افزایش قیمت ها، تولید خود را کاهش دهند.
بر اساس گزارش جدید اوپک ، تقاضای جهانی برای نفت اوپک سال آینده به طور مستقیم به 32 میلیون و 180 هزار بشکه خواهد رسید که 760 هزار بشکه کمتر از امسال است.
اوپک خاطرنشان کرد تولیدش در ماه ژوئن امسال به 32 میلیون و 330 هزار بشکه در روز رسید که فراتر از پیش بینی هاست. عربستان سعودی به درخواست برخی کشورهای مصرف کننده نفت و برای جبران کاهش تولید برخی کشورهای عضو این نهاد جهت جلوگیری از افزایش بیش از حد قیمت ها، تولید نفت خود را افزایش داده است.