• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۷۱۸۲
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۵
فارس » اقتصادی

حمایت از توسعه تعاونی‌های صنعتی در فارس

با انعقاد توافق نامه دو جانبه همکاری بین شرکت شهرک‌های صنعتی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس از تقویت و توسعه تعاونی‌های صنعتی حمایت می شود.

حمایت از تقویت و توسعه تعاونی‌های صنعتی در فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، با حضور معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استاندار فارس توافق نامه دو جانبه همکاری بین شرکت شهرک های صنعتی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس منعقد شد.

در آیین امضای این توافق نامه که با حضور مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس و مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزارشد بر گسترش همکاری‌ها به منظور تقویت و توسعه تعاونی‌های صنعتی و ارتقای آموزش‌ها در راستای کاهش حوادث ناشی از کار در شهرک‌های صنعتی تاکید شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در این مراسم با اشاره به فعالیت افزون بر ۳۳ هزار نفر در قالب ۲۸۰۰ واحد صنعتی، تولیدی و صنفی و خدماتی در ۶۱ شهرک صنعتی در استان فارس گفت: بر اساس این توافق نامه از ظرفیت‌های موجود در شهرک‌های صنعتی فارس درراستای افزایش سهم بخش تعاون در اقتصاد استان استفاده می‌شود.

احد فتوحی با اشاره به لزوم فراهم کردن بستر لازم برای افزایش سرمایه گذاری بخش تعاون در صنایع کوچک و شهرک‌ها و نواحی صنعتی فارس از اعمال حداکثری مشوق‌های قانونی برای سرمایه گذاران بخش تعاون خبر دادو گفت:پرداخت نقدی مبلغ واگذاری زمین برای بخش تعاون از کاهش ۱۰ درصدی برخوردار خواهد بود و این مبلغ به اقساط افزوده می‌شود.
فتوحی در ادامه با بیان اینکه بر اساس این توافق نامه تعاونی‌های مستقر در شهرک‌های صنعتی در برخورداری از منابع، مشوق‌ها و کمک‌های مالی دولتی از اولویت برخوردار خواهند شد، گفت: بخشی از ظرفیت شهرک فناوری صنایع شیمیایی شیراز نیز به واحد‌های تعاونی دانش بنیان اختصاص می‌یابد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بر اساس این توافق نامه در اعطای تسهیلات، تعاونی‌های صنعتی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی فارس از اولویت برخوردار خواهندبود.
سهراب مختاری با بیان اینکه حمایت از تشکیل و تقویت تعاونی ها‌ی مرتبط با خوشه‌های صنعتی، حمایت از نوسازی، بازسازی و ارتقا تکنولوژی شرکت‌های تعاونی صنایع کوچک، پیش بینی و پیگیری تخصیص اعتبارات و تسهیلات به طرح‌های ایجادی، تکمیلی و توسعه‌ای شرکت‌های تعاونی صنایع کوچک وارتقا دانش فنی مدیران شرکت‌های صنعتی کوچک از طریق ارائه آموزش‌های فنی، تخصصی و مهارتی به مدیران و اعضای آن‌ها از دیگر مفاد این توافق نامه است گفت:از تشکیل و توسعه شرکت‌های تعاونی در زمینه صنایع نوین و دانش بنیان و استقرار در شهرک‌های تخصصی و فناوری نیز حمایت می‌شود.
وی همچنین براستفاده از ظرفیت‌های بانک توسعه و تعاون و صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون برای تامین ضمانت بانکی طرح‌های سرمایه گذاری و منابع مالی مورد نیاز شرکت‌های تعاونی صنعتی کوچک زود بازده مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی فارس تاکید کرد و گفت:همکاری‌های مشترکی با شرکت شهرک‌های صنعتی برای شناسایی طرح‌های محوری گسترش شرکت‌های تعاونی صنایع کوچک انجام می‌شود.
مختاری در ادامه برحمایت از ایجاد و تقویت تشکل‌ها و اتحادیه‌های تعاونی و شرکت‌های تعاونی‌های تامین نیاز تولیدکنندگان جهت تامین نهاده‌های تولید و بازاریابی و فروش محصولات صنایع کوچک استان تاکید کرد و گفت: براساس این توافق نامه، همکاری مشترکی برای ایجاد تعاونی‌های تکمیل کننده توسعه خوشه‌های صنعتی فارس انجام می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشنگتن برای فشار بر کاراکاس
ارائه خدمات توانبخشی و حمایتی به سالمندان و افراد دارای معلولیت آذربایجان شرقی
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
درخشش تیم دارت بانوان آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آذر ۱۴۰۴
کمک به اقتصاد خانواده با تولید سالانه ۳۱۵ تن قارچ
نظارت ۲۰۰ ناظر بر ساخت و ساز مسکن روستایی زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اعزام ۲۰۰ دانش آموز ازنایی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز لیگ برتر فوتسال کارگران کشور در تبریز
نشست هم افزایی با نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های لرستان
هوای تبریز ناسالم برای همه گروه‌ها
برگزاری هجدهمین دوره جشنواره حرکت در تبریز
سومین نمایشگاه بزرگ آثار هنر‌های تجسمی هنرمندان پیشکسوت به پایان رسید
درخشش کاراته‌کا‌های کیش در مسابقات شوتوکان شوتوکاپ خلیج فارس
فعالیت مرکز توانمندسازی معتادان بهبود یافته در خرم‌آباد
انهدام باند سارقان قطعات خودرو‌های سنگین در تبریز
اتمام مرحله اول طرح اصلاح خط اصلی شبکه توزیع آب کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ آذر ۱۴۰۴
مراجعه به مراکز درمانی تنها در صورت شدت علائم آنفلوانزا ضروری است
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
استقلال با پیروزی مقابل فولاد به صدر جدول رفت
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
هوای اصفهان همچنان ناسالم است
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)