• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۴۷۸۹
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۸
اجتماعی » جامعه و شهری

لزوم تکمیل ۱۰۰ درصدی پروژه‌های عمرانی پیش از تحویل به شهروندان

ایرج معزی همزمان با نخستین روز کاری خود در سمت معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، از روند تکمیل ۴ پروژه عمرانی بازدید میدانی به عمل آورد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، در این بازدید که با حضور مدیران ارشد معاونت فنی و عمرانی و نیز جمعی از دست اندرکاران اجرایی پروژه ها انجام شد، آخرین وضعیت اجرایی پروژه های احداث پل های تقاطع غیرهمسطح بلوار ارتش با بزرگراه های امام علی(ع) و شهید صیاد شیرازی، ساماندهی جاده دسترسی به مجتمع پسماند گود آبعلی، احداث کانال کمکی سرخه حصار (حدفاصل میدان بسیج تا پل دولت آباد) و همچنین نوسازی و تغییر وضعیت عرشه جنوبی پل کریمخان مورد ارزیابی قرار گرفت.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در جریان این بازدید ضمن تاکید بر لزوم تکمیل 100 درصدی پروژه های عمرانی پیش از تحویل به شهروندان، از دست اندرکاران اجرایی پروژه های یادشده خواست تامین تمام خدمات و زیرساخت های موردنیاز بهره برداران از قبیل فضای سبز و روشنایی مسیر را مدنظر قرار دهند.
گفتنی است پل دسترسی از بزرگراه امام علی(ع) به سمت غرب بلوار ارتش به همراه مسیر راستگرد غرب به جنوب تقاطع، هسته مرکزی پروژه احداث پل های تقاطع بلوار ارتش با بزرگراه های امام علی(ع) و شهید صیاد شیرازی به شمار می آید و با بهره برداری از آنها علاوه بر تامین دسترسی ایمن و سریع شهروندان به غرب بلوار ارتش و میدان اقدسیه، امکان جمع آوری بار ترافیک شاخه شمالی محور دارآباد و هدایت آن به جنوب بزرگراه امام علی (ع) فراهم می شود.
همچنین با گشایش جاده دسترسی به مجتمع پسماند گود آبعلی علاوه بر کاهش تراکم ترافیک، تردد کامیون‌های حمل نخاله در مسیرهای آسفالت و خاکی منتهی به گود آبعلی تسهیل خواهد شد.
کانال کمکی سرخه حصار حدفاصل میدان بسیج تا پل دولت آباد، کانالی به طول 2350 متر(به عرض 5 تا 6 متر و عمق 4 متر) در ادامه تونل کمکی کانال ابوذر است و هدف از اجرای آن، افزایش ظرفیت کانال قدیمی سرخه حصار به عنوان یکی از مهمترین مجاری عبور آب های سطحی شهر تهران است.
نوسازی عرشه جنوبی پل کریمخان نیز آخرین مرحله از پروژه مقاوم سازی و تغییر وضعیت این پل سواره رو است و با به ثمر نشستن آن پل کریمخان از یک سازه موقت و نا ایمن به یک پل دائمی و مقاوم در برابر بارهای ناشی از زمین لرزه تبدیل خواهد شد.

آغاز بهره برداری از مسیر غرب به شرق پل کریمخان

مسیر غرب به شرق پل کریمخان، روز پنجشنبه برای تردد خودروها گشوده شد.

مرتضی اسکندر گفت : عرشه جنوبی پل کریمخان که از ساعت 7 صبح روز پنجشنبه دهم خردادماه سال جاری با هدف تغییر وضعیت و نوسازی آن بسته شده بود، متعاقب اجرای عملیات مختلف عمرانی از قبیل بتن ریزی عرشه، ایزولاسیون و روکش آسفالت، پس از 2 هفته کار شبانه روزی برای تردد خودروها گشوده شد. در واقع تلاش واحدهای اجرایی به صورت 24 ساعته و در قالب 3 شیفت کاری سبب شد تا مرحله تبدیل وضعیت عرشه جنوبی پل کریمخان طی یک برنامه زمانی 14 روزه به سرانجام برسد.
به گفته مدیرعامل شرکت یادمان سازه، طی 2 هفته گذشته فعالیت های مختلفی از قبیل تراش آسفالت و خاکبرداری پشت کوله ها، نصب صفحه های متصل کننده درزهای طولی و عرضی، برچیدن هندریل های قدیمی و نصب هندریل های استاندارد با استحکام و ارتفاع مناسب و در نهایت نصب برش گیرهای فلزی به منظور فراهم کردن شرایط نصب میلگردهای طولی روی عرشه جنوبی پل کریمخان صورت پذیرفت و در نهایت با اجرای آخرین بخش از عملیات بتن ریزی و متعاقب گیرش نهایی بتن، امکان اجرای روکش آسفالت به جای اپوکسی روی عرشه جنوبی پل کریمخان فراهم شد.
نوسازی عرشه جنوبی پل کریمخان، آخرین مرحله از پروژه مقاوم سازی و تغییر وضعیت این پل سواره رو به شمار آمده و با به ثمر نشستن آن، پل کریمخان از یک سازه موقت و نا ایمن به یک پل دائمی و مقاوم در برابر بارهای ناشی از زمین لرزه تبدیل شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست هیئت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا چهارمحال و بختیاری
قطع ارتباط ۳ راه روستایی در نرماشیر
افزایش بستری افراد مبتلا به آنفولانزا در گلستان؛ لزوم رعایت نکات بهداشتی
افزایش ۴۰ درصدی اعتبارات پژوهشی استان همدان
بسته شدن مسیر فاریاب به کهنوج از جاده کَل کَسورَک
افزایش تعداد کشور‌های دارای محدودیت ورود به آمریکا به بیش از ۳۵ کشور
اجرای عملیات راهداری زمستانی در محور‌های شهرستان جعفرآباد استان قم
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج از زبان فرمانده انتظامی استان کرمان
افتتاح اولین کافه بازی درون مدرسه‌ای در یزد
خوش غیرت ها، پای کار میهن
گلایه شهروندان از تاخیر در اجرای پروژه آسفالت جاده جوارم
ثبت نام سایپا ویژه یلدا
اشتباهات بی‌سابقه وزارت دادگستری آمریکا
گلایه از وضعیت نامناسب آسفالت
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج
کشف ۲۵ تُن برنج قاچاق از یک کامیون در نائین
برگزاری یادواره ۴۵۰ شهید تدارکات و پشتیبانی سپاه حضرت محمد (ص)
جدیدترین آمار از ثبت‌نام کنندگان در طرح فروش ایران خودرو
ارائه عملکرد مجازی پیش شرط سفر به آمریکا
بررسی نشست اخیر منطقه‌ای تهران درباره افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)