• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۶۰۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۲
علمی و فرهنگی » معارف

جایزه بنیاد موقوفه البرز به ۱۵۰ دانش‌آموز نخبه استان گلستان می‌شود

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: پنجاه و ششمین همایش استانی جایزه بنیاد موقوفه البرز در استان گلستان برگزار خواهد شد و در این همایش ۱۵۰ دانش‌آموز نخبه و ممتاز استان گلستان در مقاطع راهنمایی و دبیرستان براساس نیت واقف مرحوم حسینعلی البرز تجلیل می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه؛ حجت‌الاسلام و المسلمین احمد شرفخانی با بیان اینکه فرهنگ وقف امروز در مسیر توسعه جامعه در ابعاد مختلف قرار گرفته است، افزود: یکی از تأکیدات رهبر معظم انقلاب توسعه و ترویج موقوفات علمی و تلاش برای رفع نیاز‌های موجود جامعه با بهره‌گیری از نیات واقفان، خیران و نیک‌اندیشان است.

رئیس هیأت امناء بنیاد فرهنگی البرز تأکید کرد: سازمان اوقاف در برنامه فرهنگی و تبلیغی خود تلاش دارد تا وقف‌های نوین را به سمت نیاز‌های روز جامعه به ویژه در حوزه‌های علمی و فناوری و زیست محیطی سوق دهد.

وی با بیان اینکه جایزه موقوفه البرز یکی از ثمرات موقوفات علمی است، درباره برگزاری همایش استانی جایزه بنیاد موقوفه البرز گفت: هر ساله در همایشی از سوی بنیاد موقوفه البرز در یکی از استان‌های کشور از دانش‌آموزان ممتاز براساس اجرای امینانه نیات واقف خیراندیش تجلیل می‌شود که پنجاه و ششمین سال همایش استانی جایزه بنیاد موقوفه البرز فردا در استان گلستان برگزار خواهد.

وی با اشاره به اینکه در این همایش ۱۵۰ دانش‌آموز نخبه و ممتاز استان گلستان در مقاطع راهنمایی و دبیرستان تجلیل می‌شوند، افزود: با برگزاری همایش‌های استانی ضمن شناسایی دانش‌آموزان مستعد برای تشویق آن‌ها به کسب علم و دانش اقدام شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف یکی از نیاز‌های مهم امروز جامعه را وقف برای تولید علم و فناوری دانست و گفت: این امر مهم مورد تاکید مقام معظم رهبری است و معظم له در جلسات خصوصی و خاص به این امر تاکید فراوان داشتند.

وی اضافه کرد: اهدای جایزه ویژه به ۴ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز نمونه از مهمترین فعالیت‌های بنیاد فرهنگی موقوفه البرز در راستای وقف برای تولید علم و فناوری است. شرفخانی با بیان اینکه مرحوم حسینعلی البرز با وقف اموال خود در راه علم و دانش و نیازمندان در مسیر ترویج فرهنگ وقف گام مؤثری برداشته است، تأکید کرد: این واقف در سال ۴۲ تمامی اموال خود را وقف کرد و از سال ۵۵ با اهدای جایزه بنیاد موقوفه البرز به دانش‌آموزان نمونه گامی در مسیر تقویت انگیزه آن‌ها در کسب علم و دانش برداشت.

وی با اشاره به اینکه مرحوم حسینعلی البرز نخستین شخصی است که در کشور وقف علمی و جایزه ملی حسن تحصیلی به نخبگان، مبتکران و دانش‌آموزان را پایه‌گذاری کرد، گفت: ساخت کتابخانه در مدارس و دانشگاه‌ها و پرداخت کمک هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان محروم و نیازمند از دیگر خدمات این خیر واقف نیکوکار است.

پنجاه و ششمین همایش استانی جایزه بنیاد موقوفه البرز با حضور مسؤولان کشوری و استانی، چهره‌های علمی، فرهنگی و استادان دانشگاهی از جمله آیت‌الله نورمفیدی؛ نماینده ولی فقیه در استان گلستان، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد شرفخانی؛ معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام سهرابی؛ مدیر کل اوقاف استان گلستان، حاجی بزرگی؛ مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز، دکتر گوهری راد؛ مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان یکشنبه ۲۳ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های آبادان و خرمشهر
اختتامیه جشنواره ورزشی نیروی دریایی ارتش
تامین بیش از نیمی از لیمو ترش کشور در فارس
گذشت اولیای دم و نجات محکوم از قصاص
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
اختلاف در اروپا بر سر مسدودی ۲۱۰ میلیارد یورو از دارایی روسیه
محبت اهل بیت (ع) محور مشترک وحدت شیعه و سنی است
بانوان آذربایجان شرقی کارآفرین و خلّاق برای اقتصاد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
هوا در ۸ منطقه اصفهان و دو شهردیگر پاک است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد امروز در زنجان
تجليل فعالان قرآني بسيج در چلچراغ آيه ها
برخورد پراید با گاردریل در جاده مایان_ تبریز با ۶ مصدوم
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
دستاورد نوین دانشمندان برای بازسازی و توقف تخریب دیسک بین‌مهره‌ای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست ودوم آذرماه ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)