پخش زنده
امروز: -
مردم اندونزي پس از برگزاري نماز جمعه با برگزاري راهپيمايي از ملت فلسطين حمايت کردند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از رويترز، شرکت کنندگان در اين راهپيمايي شعارهايي در حمايت از مردم فلسطين سر دادند. آنها همچنين پرچم فلسطين را به اهتزاز در آوردند.
يکي از افراد حاضر در اين راهپيمايي گفت: "ما به عنوان مسلمانان اندونزي اميدواريم اسرائيل از خاک فلسطين خارج شود زيرا آنجا سرزمين مسلمانان است. ما به اين امر اميد داريم و مي خواهيم فلسطينيان قدس را به عنوان پايتخت خود داشته باشند."
او همچنين گفت: " ما شاهد حمايت فراوان از فلسطيني ها نيستيم. به همين دليل، مسلمانان اندونزي از گروه هاي خاص بدون نفوذ دولت و به طور مستقل اين راهپيمايي را برگزار کرده اند."
خبرگزاري آسوشيتدپرس نيز در گزارشي اعلام کرد: هزاران تن از مسلمانان اندونزي روز جمعه در اعتراض به اقدام دونالد ترامپ، رئيس جمهور آمريکا در به رسميت شناختن قدس به عنوان پايتخت رژيم اشغالگر قدس، تظاهرات کردند.
حدود پنج هزار نفر روز جمعه در محل يادبود ملي اندونزي در جاکارتا تجمع کردند و پرچم هاي اندونزي و فلسطين را تکان دادند.
يکي از سخنرانان اندونزيايي که بر روي سقف يک خودرو ايستاده بود گفت :« ما مسلمانان، مخالف استعمار و ظلم و ستم عليه فلسطينيان هستيم.» جمعيت حاضر با فريادهاي «الله اکبر»، اظهارات او را تاييد کردند.
جوکو ويدودو، رئيس جمهور اندونزي پيش از نشست علماي اسلامي افغانستان، اندونزي و پاکستان گفت: «اندونزي به شدت اين تصميم (ترامپ) را محکوم مي کند و من از شوراي امنيت و مجمع عمومي سازمان ملل متحد مي خواهم که اين موضوع را بررسي کنند و اقدامات بيشتري انجام دهند.»
تظاهرکنندگان نماز جمعه را نيز در اين مکان برگزار کردند.
اندونزي به عنوان پرجمعيت ترين کشور اسلامي در جهان، روابط ديپلماتيک با اسرائيل ندارد و يکي از حاميان قدرتمند تشکيل کشور فلسطين بوده است.