• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۶۹۸۵
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۹
خراسان رضوی » اقتصادی

خراسان رضوی رتبه نخست سرمایه گذاری کشوردرحوزه صنعت

خراسان رضوی رتبه نخست سرمایه گذاری کشوردرحوزه صنعت را پارسال کسب کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی،استاندار خراسان رضوی درنخستین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خراسان رضوی رتبه نخست سرمایه گذاری کشوردرحوزه صنعتخصوصی با اشاره به دستاوردهای استان در حوزه های مختلف صنعتی، کشاورزی و خدمات طی سال گذشته، گفت: به مدد همراهی دولت و بخش خصوصی توانستیم نرخ بیکاری را از میانگین کشوری که 12و یک دهم درصداست به 11و4 دهم درصد پایین تر بیاوریم.

علی رضا رشیدیان افزود: براساس برش استانی برنامه ششم توسعه، می بایست پارسال  123 هزار شغل در خراسان رضوی ایجاد میشد که با توجه به ظرفیت های موجود و تعداد بالای جویندگان کار، این رقم با تفاهم بین دستگاه های اجرایی و تقسیم کار شهرستانی، به 160 هزار اشتغال افزایش یافت.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: بر اساس آمار ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران در پایان سال گذشته موفق به ایجاد 123 هزار و 900 فرصت شغلی در استان شدیم.
رشیدیان با اشاره به این که سهمیه اشتغال استان برای سال دوم برنامه ششم توسعه نیز 70 هزار فرصت شغلی جدید تعیین شده است خاطر نشان کرد: با توجه به توانمندی و نیاز ها و همچنین قرار گرفتن خراسان رضوی در بین سه استان نخست کشور در حوزه نرخ مشارکت بالای اقتصادی با میزان 44 درصد، هدف گذاری انجام شده ایجاد 110 هزار اشتغال جدید در سال جاری است.
وی تصریح کرد: حوزه ی صنعت، معدن و تجارت استان در سال گذشته با صدور 344 فقره پروانه بهره برداری، سرمایه گذاری سه هزار و 785 میلیارد تومانی و اشتغال هشت هزار و 657 نفری، رتبه نخست سرمایه گذاری کشور را از آن خود کرد که قابل تقدیر است.
استاندار خراسان رضوی با بیان این که هم اکنون 348 طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی 60 درصد در استان در حال اجرا است؛ گفت: برنامه ریزی شده تا این پروژه ها در سال جاری با سرمایه گذاری چهار هزار و 192 میلیارد تومان و اشتغال 15 هزار نفری به بهره برداری برسد.
رشیدیان به سفر قریب الوقوع رئیس جمهور به مشهد مقدس و نشست با فعالان اقتصادی استان اشاره و تاکید کرد: اتنظار می رود تا فعالان این حوزه، فرصت های تجاری و سرمایه گذاری خراسان رضوی را برای طرح در این جلسه احصا و ارائه نمایند.
وی در ادامه خدمات قابل توجه انجام شده در حوزه کشاورزی را خاطر نشان کرد و گفت: با توجه به موضوع بحران آب، تنها در سال گذشته 20 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به آبیاری نوین تجهیز شدند.
استاندار خراسان رضوی افزود: در دو هزار کیلومتر از اراضی استان نیز خطول انتقال آب تعبیه شد که سهم قابل توجهی در بهره وری از منابع آب داشت.
رشیدیان گفت: همچنین در 100 هکتار از اراضی استان 250 طرح کشت گلخانه ای به اجرا در آمد که این پروژه ها نیز در کاهش مصرف آب و افزایش تولید، موثر بوده اند.
استاندار خراسان رضوی به برگزاری دوازدهمین جلسه کارگروه استانداران منطقه 5 کشور با حضور معاونان وزارت کشور به میزبانی استان در مشهد مقدس هم اشاره کرد و افزود: مقرر شد با توجه به اهمیت سرمایه گذاری در توسعه مناطق با هدف بهره گیری از توانمندی ها و ظرفیت های استان های درون هر منطقه برای ارتقا آن، فهرست پروژه ها برای سرمایه گذاری مشترک، 6 استان توسط مراکز سرمایه گذاری آن ها تهیه و ارائه می شود.


وی به جلسه دیدار خود و نمایندگان مردم خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی با معاون اول رییس جمهور در عصر روز سه شنبه نیز اشاره کرد و گفت: مقرر شد طرح پیشنهادی ایجاد شرکت سرمایه گذاری توسعه عمران استان با کمک بخش خصوصی تهیه و به دولت ارائه می شود.
رشیدیان افزود: طی این دیدار، پیشنهادی مبنی بر راه اندازی صندوق شرکت توسعه عمران استان مشابه آنچه در کرمان انجام شده است، مطرح شد تا با کمک بخش دولتی و خصوصی این شرکت راه اندای شود.
استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: با ترکیب و تجمیع ظرفیت این بخش ها در قالب این صندوق، می توان از امکانات و توان آنها برای تسریع ، تکمیل و اجرای طرح های توسعه ای استان استفاده نمود که در این راستا مقرر شد؛ طرح آن تهیه و ارائه شود.
رشیدیان با بیان اینکه در این جلسه مباحث مختلفی از سوی نمایندگان مطرح شد، افزود: عمده مسائل طرح شده در حوزه آب بود از جمله موضوع انتقال آب از دریای عمان که امری اجتناب ناپذیر است و اجرای آن با مشارکت بخش خصوصی قابل تحقق می باشد.

خراسان رضوی رتبه نخست سرمایه گذاری کشوردرحوزه صنعت خراسان رضوی رتبه نخست سرمایه گذاری کشوردرحوزه صنعت خراسان رضوی رتبه نخست سرمایه گذاری کشوردرحوزه صنعت خراسان رضوی رتبه نخست سرمایه گذاری کشوردرحوزه صنعت
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام فراخوان شاعران سمنان برای شرکت در دوره آموزش شعر
رسیدگی به درخواست های حقوقی ۹۲۰ البرزی
آغاز مطالعات باستان‌شناسی تپه باستان‌شناسی قلعه گلی خان میرزا
زنجیره فولاد زیر فشار صادرات مواد خام با تولید ۳۰ میلیونی
افتتاح بوستان خطی «یاس نبی» در منطقه ۲ شهرداری مشهد
لحظات شیرین اعتکاف مادر و فرزندی
گام جدید افغانستان برای تامین برق خود بدون حمایت خارجی
صیاد دیری پس از چهار روز جست‌وجوی دریایی سالم پیدا شد
صیانت از آب‌های زیر زمینی وظیفه‌ای عمومی و بین‌نسلی است
کشف ۱۰۰ تُن روغن احتکار شده از یک انبار در قم
پایداری هوای گلستان تا شنبه
اعزام هئیت حقیقت یاب به استان تخار در پی درگیری خونین بر سر استخراج طلا
انتشار فراخوان اپراتور هوش مصنوعی، هفته آینده
اجرای طرح پایلوت کشت گیاهان دارویی سازگار با کم‌آبی در هامون
افزایش بی سابقه تولید جهانی غلات و نهاده‌های دامی
کمک ۴ میلیارد تومانی حامیان به ایتام در حاجی آباد
کشف دستگاه های غیر مجاز استخراج ارز دیجیتال در سمنان
تشییع و خاکسپاری پیکر مادر شهیدان کرمی در خیمنی شهر
ثبت ۲۹۶ مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن از ابتدای فصل سرما در شیراز
اجرای پویش ملی «سلام محله» از ۱۴ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۳ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)