• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۷۷۶۳۵
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۴
بین الملل » غرب آسیا

آيا فحاشي هاي عباس، چاره مشکلات مردم فلسطين است؟

رئيس تشکيلات خودگردان فلسطين به جای اظهارات خلاف ادب و اتهام پراکنی علیه جنبش حماس و جهاد اسلامی، بايد از صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها خشمگين باشد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، عطوان سردبیر رأی الیوم نوشت: دشنام‌هایی که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از روی خشم حواله ديگران می‌کند نه تنها سودی برای ملت فلسطین ندارد بلکه سبب تشدید محاصره غزه می‌شود و مردم فلسطین را منفور و شهرک نشینان صهیونیست را مبادی آداب نشان می‌دهد و در واقع محمود عباس باید به جای اظهارات خلاف ادب و اتهام پراکنی علیه جنبش حماس و جهاد اسلامی، در عمل خشم خود را از صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها نشان دهد.
اظهارات محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و اتهامات وی علیه سفیر آمریکا در تل آویو یا متهم کردن جنبش حماس به پشتیبانی از انفجاری که کاروان رامی حمد الله نخست وزیر تشکیلات خودگردان را در ورودی غزه هدف گرفت، نشان می‌دهد وی در نوعی افسردگی به سر می‌برد و شاید هم این اظهارات و اتهامات ناشی از اوضاع جسمانی نامساعد وی باشد.
نیازی نبود محمود عباس، دیوید فریدمن سفیر آمریکا را توله سگ خطاب کند. فریدمن در اظهارات تحریک آمیزی گفته بود شهرک نشینان یهودی شهرک هایشان را در سرزمین خود می‌سازند؛ اما چنین توصیفاتی شایسته محمود عباس و جایگاه وی نیست، او که به آرامش و وقار شناخته می‌شود می‌توانست در عمل پاسخی بدهد که برای سفیر، دولتش و شهرک نشینان موثرتر و آزار دهنده‌تر باشد.
حتی اگر محمود عباس بخواهد خشم خود را از چنین اظهارات تحریک آمیزی که برخلاف اصول سیاسی و اخلاقی است و از زبان سفیر کشور ابرقدرتی گفته شده که باید دیپلمات باشد و تک تک کلماتش را با دقت بسیار انتخاب کند، نمی‌بایست همزمان اتهاماتی را علیه جنبش «حماس» مطرح می‌کرد، او نباید در کانال تلویزیونی مصر با اشاره به این مسئله دشمنی جنبش «جهاد اسلامی» را جلب می‌کرد، چرا که وحدت ملی یا حتی کمترین حد آن، با توجه به قلدری‌های آمریکا و اسرائیل علیه ملت فلسطین و حقوق قانونی آن همواره الزامی بوده است.
کاش محمود عباس بر اعصاب خود مسلط بود و خشم خود را فرو می‌خورد و در پاسخ به این سفیر و بی ادبی و اظهارات تحریک آمیز وی، در عمل هماهنگی امنیتی [با رژیم صهیونیستی را] لغو می‌کرد و در یک سخنرانی در جمع مردم از ملت فلسطین یا حداقل از جنبش فتح که خود ریاست آن را بر عهده دارد، می‌خواست آتش انتفاضه را برافروزند.
«توله سگ» نامیدن سفیر شهرک نشین آمریکایی مانع از توسعه شهرک‌ها نخواهد شد و نه تنها تغییری در موضع دولت امریکا برای به رسمیت شناختن قدس اشغالی به عنوان پایتخت اسرائیل اشغالگر ایجاد نخواهد کرد بلکه نتایج آن کاملا معکوس خواهد بود و مهمترین آن این است که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به عنوان رهبری منفعل و بی فرهنگ نشان داده می‌شود و واکنش‌های اسرائیل و آمریکا به اظهارات نامتعارف محمود عباس نشان می‌دهد که چنین چیزی در عمل اتفاق افتاده است. ملت فلسطین و سران آن به نفرت انگیز بودن متهمند، اما شهرک نشینان یهودی بره‌های متمدن و در عین حال قانونمند هستند.
محمود عباس مثل ببری زخمی است که به هر طرفی ضربه‌ای می‌پراند، اما هرگز انتظار نداشتیم کار به جایی برسد که به این صورت از تعابیر سیاسی و دیپلماتیک خارج شود، به ویژه اینکه دو هفته قبل هم در سخنرانی علنی دیگری با تعبیری نه اینقدر خطرناک آرزو کرده بود خانه دونالد ترامپ خراب شود و نمی‌دانیم در سخنرانی یا اظهارات بعدی به چه کسی دشنام خواهد داد.
اما ما از راز اوضاع جسمانی و روحی محمود عباس بی خبریم، بعید هم نیست بیماری وی سبب پریشانی او شده باشد. وی در سفر اخیر خود به آمریکا در بیمارستان تخصصی بیماری‌های صعب العلاج «کلیرمونت» تحت معاینه قرار گرفت و سپس دو هفته پیش، پس از بازگشت از آمریکا، در دیدار با اعضای شورای انقلابی جنبش فتح گفت: شاید این آخرین دیدار وی با آن‌ها باشد البته بی آن که زمان مشخصی را تعیین یا اطلاعاتی از پشت پرده این خداحافظی بی سابقه ارائه کند.‌
نمی‌خواهیم از تاثیر اتهامات محمود عباس علیه جنبش حماس بر آشتی ملی فلسطینی‌ها چیزی بگوییم چرا که اصولا آشتی وجود ندارد که از بین برود، اما بیم آن داریم ادعای وحشتناک تلاش برای ترور [رامی حمد الله] موجب تشدید تحریم‌ها علیه دو میلیون نفری شود که در منطقه غزه سکونت دارند و مانع از هرگونه حمایتی از آنان گردد، به ویژه اینکه آن‌ها اوضاع معیشتی خوبی ندارند. اگر محمود عباس، طبق سخنرانی که در شورای انقلابی جنبش فتح ایراد کرد، نمی‌خواهد مثل یک خائن و کسی که از اصول فلسطینی‌ها کوتاه می‌آید بمیرد، ما هم نمی‌خواهیم او که عامل گرسنگی مردم غزه است این طور بمیرد، او که می‌داند بیش از سه چهارم این مردم در روز تنها یک وعده غذا می‌خورند و از آب‌های آلوده می‌آشامند، در روز تنها دو یا سه ساعت برق دارند و دارویی هم برای درمان بیماری هایشان نمی‌یابند.
ما هم با خشم محمود عباس از سفیر آمریکا یا رئیس جمهور این کشور موافقیم، اما نه با اهانت و فحاشی، بلکه موافق این هستیم که او در عمل خشم خود را نشان دهد و معبد [هیکل] را بر سر همه آنان خراب کند، چرا که دیگر چیزی از فرآیند صلح، راه حل دو کشوری یا کشور واحد و عزتی برای ملت فلسطین باقی نمانده است، پس دیگر محمود عباس و تیم وی منتظر چه چیزی هستند؟‌
نمی‌خواهیم محمود عباس مصداق این مثل معروف عربی باشد که می‌گوید «ما به آن‌ها یه دل سیر دشنام دادیم، آن‌ها هم شتر را با خود بردند». حتما او که در گذشته استاد زبان و ادبیات عربی بوده این سخن را شنیده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توافق دفاعی انگلیس و نروژ برای مقابله با زیردریایی‌های روسیه
کشف انبار نهاده دامی به ارزش ۸۵۰ میلیارد ریال در عجب‌شیر
حضور سرمربی تیم ملی تنیس روی میز ایران در اردوی تمرینی در بغداد
تأکید کاراکاس بر اتحاد راهبردی با تهران در برابر تهدید‌های آمریکا
افتتاح یک واحد مسکونی مددجویی در کهریزه بوکان
آلودگی شدید هوا در سارایوو
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
پلمب یک مسافرخانه متخلف در مانه و سملقان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق آرادان
آمریکا محدودیت پرواز بر فراز ونزوئلا را تمدید کرد
مرزبانان چشمان بیدار ایران
کلاهبرداری با لینک جعلی در سایت‌های آگهی
بارش باران در سواحل دریای خزر
کودک آزاری هولناک در مهد کودکی در انگلیس
آسفالت نیمه تمام معابر کوی معراج چالدران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آذر
رزمایش سهند ۲۰۲۵، عزم مشترک برای مقابله با تروریسم
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
تجهیز ۶۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی زنجان به سیستم آبیاری نوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
برگزاری آیین گرامیداشت بیستمین سالگرد شهدای اصحاب رسانه و ارتش، فردا، در بهشت زهرا (س)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)