• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۶۴۳۴۲
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۲
البرز » اجتماعی
22 اسفند، روز بزرگداشت شهدا

مروری بر فعالیت های بنیاد شهید استان در زمینه خدمات رسانی به خانواده شهدا و ایثارگران

22 اسفند با عنوان رو بزرگداشت شهدا نامگذاری شده است و بهترین فرصت برای بررسی فعالیتهای نهادهای مسئول در این زمینه و مرور میزان موفقیت انها در پاسداشت مقام شهدا وخانواده های آنها است

ارزش از خود گذشتگي شهدا و دستاوردهاي ملي، منطقه اي و بين المللي بيش از 222 هزار شهيد انقلاب اسلامي و 8 سال دفاع مقدس بر کسی پوشیده نیست. در تقویم جمهوری اسلامی ایران نیز روز 22 اسفند، به عنوان روز تجلیل از شهدا نام گذاری شده است.
استان البرز با میزبانی از 2 خانواده دارای 4 شهید، 7 خانواده دارای 3 شهید، 152 خانواده دارای 2 شهید و 4 هزار و 64 خانواده دارای 1 شهید 2 درصد از جمعیت ایثارگران کشور را در خود جای داده است.
در این استان همچنین 206 جانباز بالای 70 درصد، 527 جانباز 50 تا 69 درصد، 3 هزار و 635 جانباز 25 تا 49 درصد و 6 هزار و 212 جانباز زیر 25 درصد زندگی می کنند و تعداد 3 هزار نفر از ایثارگران کشور نیز متقاضی انتقال پرونده خود به استان هستند.

 ساماندهی 70 درصد از گلزارهای شهدای استان
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با اشاره به وجود 154 گلزار شهید در استان، گفت: از این تعداد 70 درصد ساماندهی شده اند ولی یکی از آن ها که بزرگترین گلزار شهدا در استان و چهارمین گلزار بزرگ شهدا در کشور است (امامزاده محمد علیه السلام) هنوز ساماندهی نشده است.
طاهرنژاد ادامه داد: برای ساماندهی گلزار شهدای این امامزاده نیز تصمیمات نهایی با مشارکت بنیاد شهید، شهرداری، فرمانداری و سپاه استان انجام گرفته است و پیش بینی می شود که ساماندهی آن به زودی آغاز شود.

 اجرای طرح پایش سلامت
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز یکی از اقدامات در جهت تکریم والدین شهدا و جانبازان را اجرای طرح پایش سلامت برای این افراد دانست و افزود: این طرح ویژه تمام ایثارگرانی است که به دلیل بیماری و سالمندی و حوادث مختلف دچار مشکلات خاص شده اند و یا نیاز به همراه و کمک دارند.
طاهرنژاد ادامه داد: در اجرای این طرح ویزیت رایگان و مرتب به صورت پایش سلامت توسط پزشکان انجام می شود در آن 30 پزشک با ما همکاری دارند که حداقل از 2 هزار نفر به صورت ماهانه عیادت می کنند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با اشاره به اینکه حداقل 3 هزار تحصیل کرده شاهد و ایثارگر بیکار در این استان زندگی می کنند، گفت: یکی از مهم ترین مشکلات جوانان استان مشکل اشتغال است که خانواده ایثارگران نیز درگیر این موضوع هستند.
طاهرنژاد ادامه داد: بر اساس قانون بایستی حداقل 25 تا 30 درصد ظرفیت جذب و اشتغال در دستگاه های اجرایی به ایثارگران اختصاص یابد.
وی گفت: اهمیت دادن به این موضوع به عنوان وظیفه ذاتی هر ایرانی است زیرا ایثارگران نیاز به ترحم ما ندارند و ما منت پذیر آن ها هستیم و دغدغه ی خانواده شهدا و جانبازان باید دغدغه تمام مسئولان باشد.

 بهره گیری از محصولات فرهنگی برای بزرگداشت مقام شهدای استان
از جمله فعالیتهایی که می تواند به تعظیم ارزشهای انقلاب و بزرگداشت مقام شهدا کمک کند استفاده از ظرفیت محصولات فرهنگی است. مسئول علمی، تحقیقی و پژوهشی ستاد کنگره شهدای البرز در همین زمینه با اشاره به اینکه نگارش ۳۰ جلد کتاب در این ستاد با نویسندگی افراد بومی در نظر گرفته‌شده است؛ اعلام کرد: همکاری خوبی با حوزه هنری برقرار شده است و در این راستا چهار کارگاه آموزشی برگزار کرده‌ایم. همچنین قراردادی برای نگارش ۱۵ جلد کتاب حوزه کودک و نوجوان منعقدشده است.
زمانی با اعلام اینکه تألیف فرهنگ‌نامه شهدای استان البرز در حال انجام است، ادامه داد: در حوزه فرهنگی و هنری سه حلقه فیلم در خصوص شهیدان استان ساخته‌شده است.
مسئول علمی، تحقیقی و پژوهشی ستاد کنگره شهدای البرز افزود: ۱۵ جلد کتاب نیز در سطح شهرستان‌های استان البرز در حال تدوین است.
وی با اشاره به اینکه نیاز است برای برگزاری این مراسم اعتبار ویژه‌ای تخصیص داده شود، اظهار کرد: در خصوص کمیته علمی و تخصصی با معاونان روسای دانشگاه‌های استان همکاری خوبی انجام‌گرفته است و بنا داریم از پنج مقاله برتر در این بخش تقدیر کنیم.
تحقیق از: محمدرضا تقوی پور

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما دوم آذر ۱۴۰۴
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
هفته بسیج، یادآور رشادت‌ها و ایستادگی مردمی‌ترین نهاد انقلاب اسلامی
ادای احترام به مقام شامخ شهید گمنام در بوکان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
خبر‌هایی از برنامه های افزایش ازدواج و تحکیم خانواده در دامغان
«۲۲۲»؛ عددی که در ذهن مردم آبدانان؛ ایستادگی و شهادت، معنا می‌شود
ایست به اتلاف انرژی
امداد رسانی به مصدوم حادثه محور فارسان شهرکرد
راه‌اندازی «گروه‌های سازش محله‌ای» برای پیشگیری از اختلافات در البرز
غیرحضوری شدن مدارس خراسان جنوبی
بسیج بازوی پرتوان نظام اسلامی
پایان چشم انتظاری
مردم هرمزگان در سوگ حضرت زهرا (س)
الحاق زمین و شیرخشک به نوادر روزگار
استقرار یک سایت پرتابل تلفن همراه در منطقه الیت چالوس
آبا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
برتری دندر در ژوپیلر لیگ با حضور جهانبخش
آلودگی شدید هوا در تهران
سالروز شهادت بانوی آب و آینه حضرت زهرا سلام الله علیها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)