• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۵۳۱۴۴
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۹
بین الملل » اروپا
در ساراتوف؛

همایش اقتصاد با سخنرانی بروجردی

همايش بين المللي اقتصاد در شهر ساراتوف روسيه با سخنراني دکتر علاء الدين بروجردي رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس کشورمان برگزار شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از مسکو ؛ همايش بين المللي اقتصاد در شهر ساراتوف روسيه با سخنراني دکتر علاء الدين بروجردي رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي کشورمان برگزار شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 متن کامل سخنراني دکتر بروجردي در همايش بين المللي اقتصاد در شهر ساراتوف روسيه

دکتر علاءالدين بروجردي رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي ايران در همايش بين المللي اقتصاد در شهر ساراتوف روسيه سخنراني کرد.

متن سخنراني دکتر علاء الدين بروجردي 
خانم ها و آقايان ،
مايلم مراتب خرسندي خود را براي حضور در جمع شما در اين هم انديشي مهم ابراز و از جناب آقاي والري رادايف استاندار محترم ساراتف و همکارانشان که زمينه برگزاري آن را فراهم نموده اند، قدرداني نمايم و بر اين نکته تاکيد کنم که حضور هيات ايراني در اين هم انديشي بنابر دعوت رئيس محترم دوماي روسيه جناب آقاي والودين صورت گرفته است.
هيات ايراني متشکل از جناب آقاي بختياري نايب رئيس کميسيون کشاورزي،جناب آقاي نورقلي پور دبير اول کميسيون صنايع،جناب آقاي مرادي از کميسيون انرژي و جناب آقاي جمالي و جناب آقاي نجفي از کميسيون سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي و جناب آقاي مهرفرد معاون وزير جهادکشاورزي ايران مي باشد.
حضار محترم،
با توجه به اينکه اين هم انديشي در روسيه برگزار مي گردد، مي طلبد که اشاره اي کلي به مناسبات جمهوري اسلامي ايران و فدراسيون روسيه داشته باشم. روابط ايران و روسيه داراي قدمتي بيش از 500 سال است که طي سالهاي اخير شکل جديدي به خود گرفته و به لحاظ کمي و کيفي در کليه ابعاد گسترش يافته است. درحال حاضر، روابط دو کشور به واسطه اراده جدي سران جمهوري اسلامي ايران و روسيه براي توسعه مناسبات در کليه زمينه ها، در عالي ترين وضعيت خود قرار دارد. ديدارهاي تاريخي و راهبردي جناب آقاي پوتين رئيس جمهور روسيه با حضرت آيت الله العظمي خامنه اي مقام معظم رهبري، 11 بار ديدار روساي جمهور، 6 مرتبه ديدار روساي پارلمان ها و بيش از 20 بار ملاقات هاي وزراي خارجه ايران و روسيه طي4 سال گذشته، بيانگر اهميتي است که رهبران دو کشور براي مناسبات في مابين تهران و مسکو، قائل مي باشند.
خانم ها و آقايان،
همکاري هاي جمهوري اسلامي ايران و فدراسيون روسيه در ابعاد دوجانبه و چند جانبه دستاوردهائي به دنبال داشته که به نفع ثبات و امنيت منطقه اي و بين المللي بوده است. اوج اين همکاري ها در مبارزه با تروريسم و افراط گرائي به ويژه در زمينه مبارزه با داعش در سوريه بود، که در نتيجه آن تروريست ها شکست خوردند و تماميت ارضي سوريه حفظ گرديد. برجام نمونه ديگري از همکاري هاي موفق ايران و روسيه در عرصه بين المللي و در واقع پيروزي ديپلماسي و به نوعي، مقابله با يکجانبه گرائي آمريکا بود که نه تنها به حفظ صلح در جهان کمک نمود، بلکه مي توان آن را بعنوان الگوئي براي حل و فصل مهم ترين مناقشات بين المللي، در نظر گرفت.
حضار محترم، جمهوري اسلامي ايران و فدراسيون روسيه در شرايط کنوني داراي چالش ها و تهديدهاي مشترکي نيز مي باشند که همدلي و همکاري نزديکتر بين دو کشور را در جهت مقابله با آنها، ايجاب مي نمايد. مواد مخدر با منشاء افغاني که از زمان سرنگوني طالبان و حضور آمريکائي ها، ميزان توليد آن در افغانستان 40 برابر شده و قاچاق سازمان يافته مواد مخدر، تروريسم که غرب از آن بعنوان ابزار و بهانه اي براي حمله به يک کشور يا متهم کردن کشورهاي ديگر و يا بي ثبات سازي ساير کشورها (داعش در سوريه) استفاده مي نمايد، يکجانبه گرائي آمريکا که يکي از ريشه هاي بي ثباتي در جهان مي باشد، تحريم هاي غرب عليه ايران و روسيه که با دو هدف «مهار» و «انزواي» دو کشور صورت مي گيرد، دکترين جديد اتمي آمريکا که بسيار خطرناک است و به سمتي مي رود که بتواند سلاح هسته اي را به سلاحي قابل بکارگيري در منازعات و درگيري ها تبديل نمايد، همگي از جمله تهديدها و چالش هاي مشترکي هستند که ايران و روسيه با آنها مواجه مي باشند.
خانم ها و آقايان،
امروزه امنيت و سرمايه گذاري دو مقوله درهم تنيده و به هم وابسته مي باشند. بدون شک، زيرساخت هاي اقتصادي يک کشور نيازمند پيشرفت و توسعه است اما براي تحقق توسعه، جذب سرمايه گذاري خارجي ضروري مي باشد. با توجه به حساسيت هاي امنيتي و لزوم بهره مندي از منافع مشترک، لازم است که طرف هاي همکاري، تعريف مشخصي از منافع مشترک خود داشته باشند تا همکاري امکان پذير گردد. فضاي سياسي حاکم بر روابط کشورها نيز مي تواند بر همکاري هاي اقتصادي بين کشورها و طرح هاي سرمايه گذاري موثر باشد. سياست هاي غير منطقي ترامپ که موجب اعتراض هم پيمانان اروپايي آمريکا نيز شده است،مي طلبد که جمهوري اسلامي ايران و فدراسيون روسيه و چين با تقويت روابط دوجانبه و چندجانبه با کشورهاي مهمي مانند هند و پاکستان و ترکيه همکاري هاي اقتصادي جديدي را در منطقه بوجود آورند.
حضار محترم،
يکي از ظرفيت هاي مهم براي توسعه روابط بازرگاني و اقتصادي بين کشورها در کنار حوزه هاي دولتي، تعامل و همکاري بخش هاي خصوصي، تجاري و استاني است. با توجه به ظرفيت هاي بالاي اقتصادي ايران و روسيه، ضروري است که روابط اقتصادي و بازرگاني بين دو کشور متناسب با تعاملات سياسي ، تقويت گردد. از اين رو، از تقويت همکاري هاي استاني و منطقه اي در راستاي تقويت روابط اقتصادي و بازرگاني بين دو کشور از طريق برگزاري همايش ها و نمايشگاههاي استاني، استقبال مي کنيم. توسعه روابط اقتصادي فقط در حد پايتخت هاي دو کشور نيست، بلکه معتقديم استان ها به خاطر داشتن ظرفيت ها و توانمندي هاي زياد، يکي از پايه هاي اساسي براي توسعه روابط اقتصادي و تجاري بين دو کشور مي باشند. تاکنون چندين همايش مهم جهت بررسي روابط اقتصادي في مابين دو کشور، در قالب همايش همکاري هاي منطقه اي و استاني، برگزار شده و قرار است همايش جديدي با همين موضوع، در سال 2018 در روسيه برگزار شود. درحال حاضر 15 استان جمهوري اسلامي ايران با استان ها، جمهوري ها و مناطق مختلف روسيه ارتباط و همکاري دارند. ساير استانهاي دو کشور نيز داراي توانمنديهاي زيادي براي همکاري مي باشند. تلاش مي کنيم در راستاي توسعه مناسبات اقتصادي، زمينه برقراري هرچه بيشتر ارتباط بين استان هاي ايران و استان ها و مناطق روسيه را فراهم نمائيم.
استان زيباي ساراتوف که از طريق رود ولگا با ايران هم مرز و داراي مردم و دولتمرداني مهربان و کوشا و همچنين ظرفيت هاي زيادي است، مي تواند با يک يا چند استان ايران مرتبط گردد. مي طلبد که بخش هاي خصوصي طرفين نيز با يکديگر همکاري و تعامل بيشتري داشته باشند، چراکه در شرايط کنوني، از حمايت هاي سطوح بالاي دولتي برخوردارند.
خانم ها و آقايان،
جالب است بدانيد که هم زمان با همايش ساراتوف، چهاردهمين کميسيون مشترک همکاري هاي اقتصادي دوجانبه را داريم که هم اکنون (6-5 مارس 2018 برابر با 15-14 اسفند 1396) در مسکو درحال برگزار شدن است. بر اين باوريم که در کنار مکانيسم هاي دولتي موجود، بايد تلاش کنيم تا از طريق برگزاري همايش هاي اقتصادي با مشارکت بخش هاي خصوصي، تجاري، بازرگاني و استاني، ضمن شناسائي و نشان دادن توانمنديهاي بخش هاي مذکور، زمينه توسعه مناسبات اقتصادي، تجاري و بازرگاني بين دو کشور را فراهم نمائيم.
در پايان لازم مي دانم از برگزار کنندگان اين همايش مهم مجدداً تشکر و تأکيد نمايم که دولت جمهوري اسلامي ايران از هر گونه ابتکاري که به رونق همکاري هاي اقتصادي و بازرگاني دو کشور منجر شود، حمايت مي‌کند. از استقبال و مهمان نوازي شما سپاسگزارم.

همایش اقتصاد با سخنرانی بروجردی همایش اقتصاد با سخنرانی بروجردی همایش اقتصاد با سخنرانی بروجردی همایش اقتصاد با سخنرانی بروجردی همایش اقتصاد با سخنرانی بروجردی همایش اقتصاد با سخنرانی بروجردی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضبط داور‌های غیرمجاز از مغازه گیاهان دارویی در ارومیه
ثبت‌نام جشنواره امتنان از کارگران و واحدهای نمونه چهارمحال و بختیاری
باد و باران در راه لرستان
ابلاغ دستورالعمل اجرایی ماده (۱۱) قانون احکام دائمی به دستگاه‌های اجرایی
برگزاری جشن تکلیف در شهرستان زهک
دستگیری سارقان قطعات خودرو
کاهش سلطه ترامپ بر حزب جمهوری‌خواه
بانوان فرهنگی علاوه بر انتقال دانش، انسان پروری می‌کنند
تقدیر نماینده ولی فقیه در گلستان از مدیرکل و معاونان صداوسیمای گلستان
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
بررسی مصوبات شورای فرهنگی عمومی استان سمنان
عملیات موفق امداد هوایی در زنجان برای نجات بیمار سکته مغزی
اجرای طرح‌های عمرانی در ۵۵ روستای بخش تخت سلیمان تکاب با حفظ بافت تاریخی
آغاز المپیاد ورزشی در زاهدان
افتتاح سالن ورزشی ریحانه النبی گلشهر
نماینده اروپا: اسرائیل دوام نخواهد آورد
نشست بانوان مدیر استان مرکزی با استاندار
مسابقه عکاسی «هایکو کتاب» در ارومیه برگزار می‌شود
برگزاری مراسم پایانی رویداد ایتاپ هوش مصنوعی در سلامت در اهواز
تشییع پیکر مادر شهیدان محمدی در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
پرواز ناموفق تهران به بغداد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۱ نظر)