• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۴۳۰۳۳
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۳
بین الملل » تحلیلی
زنداني نارداراني:

مي خواهند جامعه ديني جمهوري آذربايجان را بترسانند

ميزبان مراسم اربعين سال 2015 در نارداران که با حمله پليس به مراسم بدليل اصابت تير مستقيم فلج شده در دادگاه گفت :هدف از اين وقايع ، ايجاد واهمه در «جامعه ديني» جمهوري آذربايجان است.

مي خواهند جامعه ديني جمهوري آذربايجان را بترسانندبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از «راکورس تي وي»، ابوالفضل بنيادوف، ميزبان و متولي مراسم اربعين سال 2015 در نارداران که با حمله پليس به مراسم بدليل اصابت تير مستقيم فلج شده و با برانکارد به دادگاه آورده شده بود در دادگاه گفت :هدف از اين وقايع ، ايجاد واهمه در «جامعه ديني» جمهوري آذربايجان است.
در جريان دادگاه «نارداران 4» ، ابوالفضل بنيادوف با تاييد اينکه عضو شوراي مديريت «جنبش اتحاد مسلمانان» است، گفت : « با حاج طالع باقرزاده ، رابطه دوستي خانوادگي داشته ام. دوستي ما به سال ها پيش مي رسد. در هيچ يک از جلسات ما هيچ مطلبي ضد دولت بيان نشده است. برعکس، مطالب ميهن دوستانه مطرح شده اند. در آن واقعه ( حمله پليس به نارداران در 26 نوامبر 2015) طالع باقرزاده، ميهمان ما بود. بجز او ، حدود 30 نفر هم در منزل ما بودند که براي نماز جماعت آمده بودند. پليس ها و افراد نقاب پوش بطور ناگهاني به منزل من حمله کردند و با تيراندازي وارد حياط شدند. در اين زمان، رويارويي ايجاد شد. بر اثر اصابت تير به من، مابقي وقايع را به ياد ندارم. وقتي به هوش آمدم خودم را در بيمارستان وزارت کشور ديدم. دو ماه در آنجا تحت بازداشت پليس بودم. ادعاي يافته شدن سلاح در منزل من، بهتان است. حتي ساکنان محلي ( نارداراني ها) نيز سلاح نداشته اند. هدف تمامي اين وقايع، ترساندن «جامعه ديني» است. نه طالع باقرزاده و نه ما به عنوان اعضاي جنبش اتحاد مسلمانان، مخفي نشده بوديم که با حمله مسلحانه ناگهاني ما را دستگير کنند.»
در اين جلسه از دادگاه ، قاضي، شهادتي را که اعلام شد متعلق به «سردار بنيادوف»، پسرعمومي ابوالفضل بنيادوف است، قرائت کرد. اما، سردار بنيادوف تعلق آن شهادت به خودش را رد کرد . در متني که قاضي دادگاه به عنوان شهادت «سردار بنيادوف» قرائت کرد، گفته شد که وي به حضور طالع باقرزاده در منزل ابوالفضل بنيادوف اعتراض کرده و از او خواسته است که طالع باقرزاده را از منزلش اخراج کند، اما ابوالفضل بنيادوف به نصيحت او عمل نکرده است. سردار بنيادوف با اعتراض به اين متن، گفت اين شهادت متعلق به من نيست و در روز حادثه نيز در آن منزل نبودم، بعدا به آنجا رفتم.
قاضي دادگاه، جلسه بعدي را براي روز اول مارس تعيين کرد.
همچنين به گزارش راکورس تي وي، حاج طالع باقرزاده، رهبر جنبش اتحاد مسلمانان با انتشار پيامي از زندان قوبوستان، خواهان تشکيل « ائتلاف 26 نوامبر» براي بيان حقايق مربوط به جنايت پليس در نارداران به جامعه جهاني شد و تاکيد کرد نبايد اين جنايت به فراموشي سپرده شود.
طالع باقرزاده خواستار شد «ائتلاف 26 نوامبر» براي آزادي زندانيان دستگير شده در 26 نوامبر 2015 در نارداران و پس از آن تلاش کند و به جامعه جهاني بطور مستمر و جدي در اين باره اطلاع رساني کند.
در حمله پليس به منزل محل برگزاري مراسم اربعين در نارداران در 26 نوامبر 2015 تعدادي کشته و زخمي و حاج طالع باقرزاده، رهبر جنبش اتحاد مسلمانان جمهوري آذربايجان و شرکت کنندگان در اين مراسم دستگير و زنداني شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
پیگیری مشکلات طرح هادی روستایی در گیلان
نشست ستاد اقامه نماز شهرستان سیاهکل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)