• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۲۷۴۷۹
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۲
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
در ادامه سفر بروجردي به پکن ؛

تاکيد مقامات ايران و چين بر گسترش همکاري ها

رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي ، تلاش مقامات چيني براي تعيين تکليف نهايي سرنوشت دريانوردان نفتکش سانچي را خواستار شد.

­

به گزارش سرویس بین الملل  خبرگزاری صداوسیما  به نقل از پکن ؛ رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي ، تلاش مقامات چيني براي تعيين تکليف نهايي سرنوشت دريانوردان نفتکش سانچي را خواستار شد .
علاءالدين بروجردي در ديدار با رئيس کميته امور خارجي کنگره ملي خلق چين ، به تجمع خانواده دريانوردان سانچي در مقابل مجلس اشاره کرد و افزود : ايران از دولت چين به علت زحماتي که در اين زمينه متحمل شده اند ، قدر داني مي کند .

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وي با بيان اينکه سرنوشت دريانوردان سانچي بايد هر چه زودتر مشخص شود ، بر استفاده از غواص براي جستجو در اعماق دريا و پيگيري سرنوشت دريانوردان تاکيد کرد .
بروجردي ابراز اميدواري کرد : در اين زمينه نيز شاهد همکاري بيشتر مقامات چين باشيم .
وي با ابراز خرسندي از اين ديدار گفت : ويژگي هاي متعددي ، دو ملت و دو کشور را به هم پيوند مي دهد.
بروجردي افزود : عمق روابط تاريخي دو کشور و شناخت مثبتي که افکار عمومي هر دو ملت به طور متقابل دارند ، از عوامل تاثيرگذار در روابط دو کشور است.
رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه جمهوري خلق چين امروز از جايگاه ويژه اي در جهان برخوردار است گفت : جمهوري اسلامي ايران نيز به عنوان کشوري با تمدن باستاني و تاثيرگذار در منطقه ، از کشورهاي شاخص غرب آسياست.
بروجردي تصريح کرد : پيوند هاي ايران و چين ، در همه سالهاي بعد از پيروزي انقلاب ، پيوندهاي مستحکمي بوده است.
وي با بيان اينکه روابط ميان ما ، يک روابط دراز مدت و راهبردي است افزود : دو پارلمان مي توانند نقش مهمي در تقويت و گستردگي اين روابط ايفا کنند.
بروجردي گفت : ظرفيت هاي گسترده بيشتري براي ارتقاء همکاري ها وجود دارد و بايد تصميمات بزرگتري را اتخاذ کنيم .
وي با تاکيد بر اينکه ايران همکاري هاي چين را در دوران سخت جنگ و تحريم ها ، هيچگاه فراموش نمي کند گفت : فرض بر اين بود که در دوران بعد از تحريم ، جاده همواري پيش روي هر دو کشور قرار گيرد که با امضاي تفاهم نامه هسته اي ، اين جاده هموار ايجاد شد.
بروجردي گفت : مهمترين مشکل ما ، مشکل بانکي و داد و ستد مالي بود که اين مشکل بعد از توافق هسته اي با بسياري از کشورها حل شد .
وي افزود : آنچه براي ما باعث تعجب است اين است که اين مشکل با چين حل نشده است .
بروجردي حل و فصل مشکلات داد و ستد ايران و چين از طريق سيستم بانکي را خواستار شد و گفت : اميدواريم هرچه زودتر مذاکرات متعددي که مسئولان بانک مرکزي در اين زمينه کردند به نتيجه برسد.
رئيس کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس به توانمندي چين در بخش قطار سريع السير که در دنيا حرف اول را مي زند اشاره کرد و افزود : اميدواريم بتوانيم در اين زمينه همکاري بيشتري داشته باشيم و از اين توانمندي استفاده کنيم .
وي در بخش ديگري از سخنان خود ، به روابط پارلماني ايران و چين اشاره کرد و گفت : روابط پارلماني ما ، روابط خوبي بوده و بايد از اين ظرفيت استفاده بيشتري کرد.
بروجردي به تحولات منطقه از جمله بحث تروريسم و وضعيت عراق ، سوريه ، داعش ، يمن و ليبي نيز اشاره کرد و گفت : مباحث زيادي در اين زمينه ها وجود دارد .
وي ، تروريسم را يکي از معضلات جهاني خواند و گفت : ايران براي شکست داعش ، تلاش هاي زيادي انجام داده است زيرا احساس مي کرديم در غير اين صورت ، هم سوريه و هم عراق سقوط خواهند کرد و اين موضوع کل منطقه را تحت تاثير قرار مي داد.
وي افزود : آمريکايي ها بر خلاف شعارهايي که مي دهند ، از حاميان داعش و گروه هاي تروريستي هستند.
وي به نقش آمريکا در خصوص نجات برخي از سران داعش و انتقال آنان به کشورهاي ديگر اشاره کرد و گفت : پديده تروريسم ، پديده اي است که همه جهان را تهديد مي کند.
بروجردي گفت : از ديدگاه ما ، تفکر داعش ، غير اسلامي و ضد اسلامي است .
وي با ابراز خرسندي از اينکه ايران رسالت خود را در مبارزه با تروريسم انجام داده است افزود : وضعيت يمن نيز از نظر انساني بسيار اسف بار است و بيش از ده هزار انسان بي گناه تا کنون جان خود را از دست داده اند و حدود 800 هزار نفر به بيماري خطرناک وبا مبتلا شده اند .
بروجردي با بيان اينکه زمان پايان دادن به بحران يمن فرا رسيده است گفت : معتقديم کشور چين مي تواند نقش مثبت و خوبي را در جهت امنيت و پايان دادن به اين بحران ايفا کند .
رئيس کميته امور خارجي کنگره ملي خلق چين نيز در اين ديدار با اشاره به ارتقاء روابط دو کشور ايران و چين با سفر رئيس جمهور چين به ايران به سطح جامع راهبردي و امضاي توافق نامه هايي ميان روساي جمهور دو کشور گفت : ديپلماسي مهم خلق چين عملياتي کردن توافقات انجام شده است .
خانم ( فو اينگ ) با اشاره به روابط خوب ايران و چين در همه زمينه ها ، افزود : معضلات همکاري هاي دو جانبه بايد مشخص و براي حل آنها تلاش شود .
وي گفت : نه تنها در زمينه اقتصادي دو کشور زمينه همکاري دارند و خواهند داشت همچنين در زمينه علوم انساني هم ارتباط زيادي داريم .
خانم ( فو اينگ ) بر امضاي توافق نامه هايي در زمينه فرهنگي و وجود برنامه هايي در اين زمينه تاکيد کرد و افزود : در حال حاضر همکاري دو کشور به سطح بالايي رسيده است .
وي بر تسهيل در اجراي طرح هاي مشترک تاکيد کرد و خواستار همکاري تنگاتنگ دو کشور براي اجراي اين طرح ها شد .
رئيس کميته امور خارجي کنگره ملي خلق چين با اشاره به وجود مشکلات بانکي گفت : اکنون برخي از حساب هاي بانکي که در گذشته مسدود شده بود ، مجددا باز شده است.
وي با بيان اينکه ايران به عنوان کشور دوست چين محسوب مي شود ، گسترش همکاري هاي ميان دو کشور را خواستار شد .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش تیم لواشک پارنای شبستر در مسابقات سرکل کبدی
دیدار تراکتور - پیکان صرفاً با حضور زنان برگزار می‌شود
مقاومت شهرداری حریف قهرمان نشد
پزشکان زنجانی موظف به مناسب‌سازی مطب‌ها برای معلولان شدند
ورود گردشگران به کوهرنگ با بارش برف
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آذر در یک نگاه
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)