• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۷۹۳۲۳
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۶
اجتماعی
بیانیه ستاد حقوق بشر قوه قضائیه؛

محکومیت حمایت مدعیان حقوق بشر از اغتشاشات اخیر

ستاد حقوق بشر با صدور بیانیه ای حمایت مدعیان حقوق بشر از اغتشاشات اخیر در کشورمان را محکوم کرد.

بیانیه ستاد حقوق بشر در محکومیت حمایت مدعیان حقوق بشر از اغتشاشات اخیربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر ؛ متن بیانیه ستاد حقوق بشر در محکومیت حمایت مدعیان حقوق بشر از اغتشاشات اخیر به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
با آغاز اغتشاشات و اقدامات خشونت آمیز علیه امنیت و ایمنی مردم از سوی گروهی افراد وابسته به جریانات تروریستی ، برخی کشورهای خاص و مکانیسم های حقوق بشری با مواضع فعال در حمایت از این جریان، ژست حقوق بشری نیز به خود گرفتند و عملا با نقض مفاد منشور ملل متحد و حقوق بین الملل، دخالت در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران را در پیش گرفتند.

ستاد حقوق بشر، ضمن محکومیت این قبیل اقدامات و مواضع در ترویج خشونت و خرابکاری و همچنین ضمن تأکید بر ضرورت تفکیک مطالبات مسالمت آمیز از اقدامات خشونت آمیز، مایل است این موارد را به اطلاع افکار عمومی داخلی و بین المللی برساند:
1- جمهوری اسلامی ایران همان گونه که برابر قانون اساسی خود حق تجمعات مسالمت آمیز را تضمین می کند، همچون تمامی نظام های مردم سالار، مصّمم به حفاظت از این حق و نیز امنیت شهروندان خود علیه اقدامات خشونت بار و خرابکارانه است.

2- با وجود اینکه اصل 79 قانون اساسی اجازه برقراری شرایط اضطراری با تصویب مجلس شورای اسلامی را داده است، اما برغم چالش ها و وضعیت های مهم مانند جنگ تحمیلی هشت ساله، ترور بیش از 17 هزار انسان بی گناه توسط گروهک های تروریستی ، بویژه منافقین کوردل و منفور؛ تحریم های ظالمانه و غیر قانونی و ... ؛ نظام جمهوری اسلامی ایران هیچگاه از این فرصت قانونی استفاده نکرد، در حالی که برخی کشورهای اروپایی با یک یا دو حمله تروریستی محدود ماه ها وضعیت اضطراری وضع نموده و آزادی ها و حقوق مردم خود را محدود نمودند، ایران شیوه ای از حکومتداری مردمی را به نمایش گذاشت.

3- وقایع اخیر، آزمون دیگری برای مدعیان حقوق بشر بود. نام آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی اسرائیل، رژیم عربستان سعودی، داعش، منافقین و متأسفانه مکانیسم های بین المللی حقوق بشری در فهرست حامیان اغتشاشات و خرابکاری ها به چشم می خورد.

این در حالی است که پیشینه انگلیس مملو از جنایات علیه ملت های استقلال طلب است؛ رژیم صهیونیستی اسرائیل با خوی اشغالگری و تجاوزکارانه خود هر روز دستش به خون فلسطینی های مظلوم آلوده است؛ رژیم استبدادی عربستان سعودی سابقه برگزاری حتی یک انتخابات را نیز در کارنامه سیاه خود ندارد و در جنایات علیه مردم یمن و بحرین از هیچ اقدامی فروگذار نکرده است؛ دست گروهک تروریستی منافقین به خون بیش از 17 هزار انسان بی گناه در ایران آلوده است و همچنان به اقدامات خشونت بار خود در حالی که در کشورهای اروپایی آزادانه تردد می کنند، ادامه می دهد؛ جنایات داعش روی سفاکان و جنایتکاران تاریخ بشریت را سفید کرده است.

4- دولت آمریکا به رهبری ترامپ روزهای گذشته اقدامات مداخله جویانه خود را در امور داخلی ایران به شکل بی شرمانه ای افرایش داده است، حمایت آمریکا از اغتشاشات، خشونت طلبی و آتش افروزی در ایران، سرپوشی است بر شکست سیاست های این کشور و متحدان منطقه ای آن تا از مردم شجاع و شریف ایران انتقام بگیرند. رئیس جمهور آمریکا که کشورش کارنامه سیاه بدنامی در حقوق بشر دارد، مدعی شده که مردم ایران هیچ حقوق بشری ندارند. ترامپ حتمأ پیام های جنبش وال استریت را فراموش نکرده است، جنبشی که 99 درصد مردم علیه یک درصد برخوردار دست به اعتراضات جدی زدند: اعتراض به بیکاری، فقر، افزایش روزافزون گرسنگی و نیاز حدود 50 میلیون گرسنه آمریکایی به کمک های دولتی، نابرابری اجتماعی، جنگ افروزی در غرب آسیا و فاصله طبقاتی.

آمریکا خود در صدر فهرست ناقضان حقوق بشر قرار دارد. تبعیض و تعرض علیه حقوق سیاهپوستان، در این کشور بیداد می‌کند، زندان ها وضعیت اسفناکی دارند؛ برخی ملت های مستقل از تجاوزات آمریکا به کشورهایشان همچنان رنج می برند.

در واقع، همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند:« در دنیا دولتی وجود ندارد که به اندازه دولت آمریکا نقض حقوق بشر کرده باشد. آمریکا نه به حقوق بشر اعتقاد دارد نه به حرمت و نه به کرامت انسان و نه به رأی ملت ها اعتقاد دارد. هر چه هم راجع به مسئله آزادی و حقوق بشر و مانند اینها بر زبان آمریکا جاری می شود، مسخره کردن آزادی و تمسخر حقوق بشر است».

ترامپ باید به جای مداخله در امور کشورهای دیگر که نقض صریح منشور ملل متحد و حقوق بین الملل است ، به معضلات عمیق داخلی کشور خود بپردازد.
5- آنچه که در این میان تأسف بارتر است، مواضع کمیسر عالی حقوق بشر و برخی گزارشگران ویژه شورای حقوق بشر در حمایت از آشوب طلبان و ناقضان حقوق ملت است. اظهارات آنان یادآور اظهارات و مواضع جانبدارانه، یکطرفه ومداخله آمیز رئیس جمهور آمریکا است . آنان در حالی از دستگیری خرابکارها ابراز نگرانی می کنند که عامدانه از اقدامات آنها در تخریب اموال عمومی ، برهم زدن نظم عمومی، کشتن و زخمی نمودن مردم بی گناه، از جمله زن و کودک، عبور می کنند و به آن اشاره ای نمی کنند. این به اصطلاح متولیّان حقوق بشر در عرصه بین المللی در حالی از محدودیت های اینترنت و شبکه های اجتماعی انتقاد و ابراز نگرانی می کنند که چشم خود را بر ترویج خشونت ، خرابکاری و دستورالعمل های ساخت بمب، گاز اشک آور، و چگونگی مقابله با نیروهای حافظ و تأمین امنیت در برخی شبکه های اجتماعی بسته و به نوعی در کنار آنها قرار گرفته اند.

این مکانیسم ها صحبت از حمایت از آزادی تجمعات مسالمت آمیز می کنند، در حالی که از کنار تجمعات خشونت آمیز وخرابکارانه به سادگی عبور می کنند و به آن اشاره ای نمی کنند، تا چه رسد به ابراز نگرانی!

مکانیسم های حقوق بشر بین المللی با حمایت های خود از گروه های تروریستی، مجرمان و جنایتکاران تحت عنوان مدافعان حقوق بشر تبدیل به مکان امنی برای این قبیل افراد و گروه‌ها شده اند.

این گونه مواضع نه تنها انحراف از مأموریت نهادهای حقوق بشری است بلکه اعتبار و حیثیت آنها را نیز خدشه دار می کند.

6- این حمایت ها، از جانب هر کشور، سازمان، فرد یا گروه، و تحت هر لوایی، از جمله حمایت صوری از حقوق بشر باشد، دولت و ملت ایران را لحظه‌ای از حفاظت از حقوق و دستاوردهای کشور باز نخواهد داشت و اجازه نخواهند داد خشونت و ویرانگری، با برخورداری از حمایت های بیرونی، حقوق ذاتی و دستاوردهای آنان را تخریب نماید.

امیدواریم معدود کشورهای حامی تروریسم و نهادهای حقوق بشری پیام حضور میلیونی مردم جمهوری اسلامی ایران در سراسر کشور در حمایت از نظام و ارزش های حاکم بر آن و مخالفت با اغتشاش، آشوب طلبی و خرابکاری را درک کرده باشند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)