• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۵۳۷۴۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۹
اجتماعی

استفاده‌ حداکثری از همه‌ ظرفیت‌ها برای محرومیت‌زدایی

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان این‌که در این ستاد از طریق بنیاد برکت 25 هزار و 500 طرح متنوع با 8 هزار و 400 میلیارد تومان با 40 نیرو اجرا شده است، اظهار کرد: ما ظرفیت‌های کشور را برای عمران و آبادی به‌کار گرفته‌ایم، خودمان مدرسه و مسکن نساخته و وام نداده‌ایم، و از ظرفیت سازمان‌ها و بانک‌ها استفاده کرده‌ایم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ محمد مخبر در جشن افتتاح هزارمین مدرسه‌ی برکت با بیان این‌که 10 سال از فرمان تاریخی مقام معظم رهبری برای تشکیل بنیاد برکت می‌گذرد، گفت‌: نمی‌توانم احساساتم را بیان کنم. خود ما هم فکر نمی‌کردیم روزی در ستاد اجرایی به این نقطه از فعالیت‌های اجتماعی برسیم.
وی افزود: کار ما از توانمندسازی اقتصادی و مدرسه‌سازی شروع شد و امروز 42 خدمت متنوع در حوزه‌‌های مسئولیت‌های اجتماعی و محرومیت‌زدایی ارایه می‌دهیم.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان این‌که اشتغال‌زایی محوری‌ترین کار ماست و تاکنون 322 طرح اقتصادی در مناطق محروم ایجاد و از 170 مورد خارج شدیم، گفت: ما با هر دو تومان، 10 تومان کار کردیم و اخیراً هم طرح‌های اقتصادی اجتماع‌محور را شروع کرده‌ایم.
وی افزود: در زمینه‌ سلامت در حال بیمارستان‌سازی و تکمیل بیمارستان‌های نیمه‌تمام هستیم. از 11 بیمارستانی که متعهد به ساخت آن‌ها در مناطق محروم شدیم، تاکنون هفت مورد تحویل شده است که برخی از آن‌ها 20 سال بود نیمه‌کاره باقی مانده بودند.
مخبر با اشاره به این‌که قرارداد ساخت 21 هزار و 500 مسکن را با مشارکت بنیاد مسکن منعقد کردیم که 60 درصد آن‌ها تحویل شده است، اظهار کرد: 60 هزار نسخه‌ بیماران سرطانی را پرداخت و 60 هزار وام قرض‌الحسنه اعطا کرده‌ایم. همچنین 3000 زوج نابارور را برای درمان تحت پوشش قرار دادیم که تاکنون 110 کودک از زوحین نابارور به دنیا آمده‌اند.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ادامه داد: همچنین در خصوص کاشت حلزون شنوایی برای درمان کودکان ناشنوا فعالیت خوبی داشته‌ایم و امروز تعداد زیادی از کودکان شنوایی خود را به دست آورده‌اند و همه‌ این‌ها به برکت وجود حضرت آقا و پشتیبانی بی‌دریغ دفتر ایشان و هیأت امنا ستاد بوده است.

استفاده‌ حداکثری از همه‌ ظرفیت‌ها برای محرومیت‌زدایی

وی با تأکید بر این‌که محور بودن مردم از ویژگی‌های اساسی کار در بنیاد برکت است ، گفت: مردم مشارکت می‌کنند و تا امروز 14 هزار تقاضای مشارکت داشتیم که 6000 مورد جدی بوده و اسناد تحویل شده و به معنای آن است که 12هزار میلیارد تومان آماده‌ مشارکت داریم و می‌شود کارهای بسیاری در زمینه‌ توانمندسازی اقتصادی و اشتغال‌زایی انجام داد.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تصریح کرد: باید به اصل 44 و اقتصاد مقاومتی توجه کنیم که عصاره‌ی آن این است که کار را به دست مردم بدهیم اما در کشور مشکل تصمیم‌گیری و شجاعت و جسارت در کار داریم.
مخبر ادامه داد: اگر روزی در کشور دستگاه‌ها را به علت کارهای نکرده بازرسی کنند، معلوم می‌شود کارهای نکرده به مراتب بیشتر است و باید بیشتر به آن ایراد گرفت. متأسفانه از مدیری که می‌آید و بعد از 10 ماه با توجه به امکانات موجود درباره‌ کارهای نکرده‌اش سؤال نمی‌کنند و نتیجه این می‌شود که منابع کشور معطل می‌ماند.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) افزود: آماده‌ایم هزار مدرسه‌ دوم برکت را بسازیم. تاکنون از قرارداد ساخت 1357 مدرسه، بیش از هزار مورد تکمیل شده است. برای آبادانی 4000 روستا هدف‌گیری کردیم که 2500 مورد انجام شده است.
وی تأکید کرد: کار در آموزش و پرورش هزینه نیست و بهترین سرمایه‌گذاری‌ها در آن باید انجام شود ، باید در آموزش و پرورش به شکل اصولی سرمایه‌گذاری شود.
مخبر با بیان این‌که در هیچ کاری نیت ماندگاری نداشتیم و تصمیم داریم شرکت‌های باقی‌مانده را واگذار کنیم و نمی‌خواهیم هیچ‌یک را نگه داریم و همه باید به بورس بروند و به مردم واگذار شوند. متأسفانه بوروکراسی حاکم در سیستم اداری از مشکلات کشور است که باید آن را رفع کرد.
امروز تقاضای مشارکت ما زیاد و است اگر بتوانیم اقتصاد را به مردم بدهیم و دولت سیاست‌گذار باشد، جلوی فساد هم گرفته می‌شود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
استان یزد فردا بارانی می شود
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)