پخش زنده
امروز: -
بیش از ۴۰۰متر دام صیادی همراه ۶۰ماهی زرد پره از سطح دریاچه منطقه شکارممنوع حنا سمیرم جمع آوری شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛رئیس اداره حفاظت محیط زیست سمیرم گفت:محیط بانان این اداره هنگام گشت و کنترل شبانه مناطق و زیستگاه ها در دریاچه شکارممنوع حنا با همکاری نیروهای حفاظت آب منطقه ای سمیرم یک رشته دام ماهی گیری به طول 400متر به همراه تعداد 60قطعه ماهی زرده پر را کشف و ضبط کردند.
پژمان خاکسار افزود:ماهی صیدشده از نوع ماهی زرد پر بوده که صید آنها ممنوع است، صید ماهی فقط با قلاب آنهم در زمانهای مشخص، آزاد بوده و شکار به این روش ممنوع است.
خاکسار با اشاره به وسعت ۷۸هزار هکتاری منطقه شکار ممنوع حناگفت: این منطقه شامل زیستگاه آبی و خاکی است که در زیستگاه خاکی، قوچ، میش، گراز، کفتار، شغال و گرگ از جمله جانوران حفاظتشده این منطقه هستند و منطقه شکار ممنوع آن شامل زیستگاه آبی و دریاچه واقع در این محل بوده که محل مهاجرت پرندگانی چون قو، درنا و غاز خاکستری است.