• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۸۵۹۵۰
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
کهگیلویه وبویراحمد

آسم، علائم و علل ایجاد این بیماری

آسم بیماری مزمنی است که در هر دوره‌ای از زمان علائم متفاوتی را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، فوق تخصص بیماری‌های ریه و مجاری تنفسیآسم، علائم و علل ایجاد بیماری با اشاره به علائم بیماری آسم گفت: آسم شامل سه علامت اصلی تنگی نفس، سرفه و خس خس سینه است که ممکن است در هر فردی در یک دوره زمانی یکی از این علائم بروز کند، که با توجه به آن و براساس بررسی‌های انجام شده تشخیص لازم داده می‌شود.
دکتر امیرحسین کجوری با بیان اینکه آسم بخشی از بیماری بزرگتر به نام آلرژیک (حساسیت) است، افزود: این بیماری ممکن است پوست(درماتیک)، چشم، بینی (رنیت) و یا ریه را درگیر کند که در این صورت به آن بیماری آسم گفته می‌شود.
فوق تخصص بیماری‌های ریه و مجاری تنفسی گفت: سه علت عوامل ژنتیکی، محیطی و فردی برای بیماری آسم شناخته شده است.
دکتر کجوری در پاسخ به سوالی درباره تاثیر ریزگرد‌ها بر بیماری آسم افزود: عوامل محیطی مانند بارش باران، نزدیک بودن به مناطق بیابانی و برخی عوامل دیگر موجب افزایش ریزگرد‌ها شده و افرادی که ریه آن‌ها مستعد ابتلا به بیماری است، به بیماری آسم دچار شوند.
وی ادامه داد: متاسفانه عواملی مانند زندگی صنعتی، کاهش فعالیت، افزایش آلودگی، کاهش زندگی روستایی و تماس با آنتی ژن‌های دوران کودکی و همه عوامل گسترده محیطی میزان ابتلا به بیماری آلرژیک را افزایش داده است.
دکترکجوری گفت: تمام عواملی که در بیماری آلرژیک تاثیر دارند، در ایجاد بیماری آسم نیز نقش دارند و این باعث افزایش بیماری آسم در جامعه خواهد شد.
وی افزود: عوامل مختلفی از جمله ریزگردها، سموم کشاورزی، دود کارخانجات، ماشین آلات و ماشین‌ها باعث افزایش این بیماری در استان شده است.
دکترکجوری با اشاره به اینکه آسم بیماری خطرناکی نیست، گفت: در صورتی که دارو‌ها به موقع و بر اساس نیاز مصرف شوند، این بیماری به راحتی قابل کنترل خواهد بود.
وی تاکید کرد: اگر فرد خود درگیر درمان باشد به زودی بهبود پیدا خواهد کرد.
فوق تخصص بیماری‌های ریه و مجاری تنفسی با بیان اینکه میزان مرگ و میر در بیماری آسم تقریبا نزدیک به صفر است گفت: اگر این بیماری کنترل شود فرد هیچ اختلالی از نظر تغذیه، کار و تفریح نخواهد داشت و به راحتی به زندگی عادی خود ادامه خواهد داد.
دکتر کجوری افزود: افرادی که قبلا با سابقه بیماری آسم در بیمارستان بستری شده اند، افرادی که در بخش‌های مراقبت ویژه بوده اند و افرادی که با مراجعه به پزشک و استفاده از دارو‌های عادی بیماری آن‌ها رفع نشده است کسانی هستند که باید به موقع مراجعه و دارو‌های خود را مرتب مصرف کنند.
وی با تاکید مجدد بر اینکه خود بیماری آسم کشنده نیست ادامه داد: افرادی که بیماری آسم دارند و تحت درمان قرار نمی‌گیرند به مرور زمان فشار خون ریوی در این افراد بالا می‌رود و منجر به از کار افتادگی طرف راست قلب می‌شود.
فوق تخصص بیماری‌های ریه و مجاری تنفسی گفت: افرادی که آسم دارند، در صورتی که سیگار مصرف کنند اثر مصرف دارو‌ها به شدت در آنها کاهش پیدا می‌کند.
دکتر کجوری تاکید کرد: این افراد باید دارو‌ها را با دوز بالاتر انتخاب کنند، که در این صورت نیز ممکن است اثر کافی نداشته باشند.
وی با بیان اینکه از نظر سنی چند محدوده شایع برای بیماری آسم در نظر گرفته می‌شود، ادامه داد: کسانی که در سنین کودکی قرار دارند به علت کوچک بودن ریه (راه‌های هوایی) کوچکترین التهابی در این راه‌ها باعث می‌شود که فرد به این بیماری مبتلا شود.
دکتر کجوری افزود: تمام مشکلات و علائمی که در بیماری آسم وجود دارد، ناشی از التهاب و انسداد راه‌های هوایی است.
وی ادامه داد: افرادی که در سنین بالای ۵۰ تا ۶۰ سال قرار دارند نیز مستعد ابتلا به بیماری آسم هستند.
فوق تخصص بیماری‌های ریه و مجاری تنفسی گفت: ۵۰ درصد از کودکانی که مبتلا به بیماری آسم هستند، زمانی که به سن بلوغ (۱۸ سالگی) می‌رسند، علائم بیماری به اندازه‌ای در آن‌ها کم می‌شود که ممکن است نیاز به مصرف هیچگونه دارویی نداشته باشند.
دکتر کجوری افزود: اگر فردی بتواند تمام عوامل محیطی که منجر به ایجاد بیماری آسم می‌شوند را کنترل کند، مطمئنا بروز این بیماری در خود و خانواده اش کمتر خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید بر مناسب سازی معابر خراسان شمالی برای تردد معلولان
ثبت بین‌المللی اختراع نانوفیبری ایرانی با فناوری رهایش کنترل‌شده
خلیج گرگان در کانون توجه ملی؛ آغاز هفته ایران جان با بررسی وضعیت خلیج گرگان در شبکه خبر
بهره مندی بیماران فیروزآبادی از خدمات رایگان سلامت
از حل مشکل اسناد روستا‌های ترک آباد و اکرمیه و صدور اسناد قنوات استان یزد برای اولین بار تا اختصاص ۷۷۷ میلیارد تومان برای تجهیز مراکز قضایی استان
احتمال بارش پراکنده باران در جزایر خلیج فارس، ۱۳ آذر
هشدار دیوان محاسبات درباره رشد شدید زیان شرکت‌های شبه‌دولتی
‌ورود دو رام قطار ملی به ناوگان مترو ‌ ‌
شریعتی نماینده بهشهر، رئیس مجمع نمایندگان مازندران شد
«پرچمداران» در رادیو ورزش
تجلیل از همسران و مادران شهدا در ممسنی
احتمال رگبار پراکنده و کاهش دما
خاک سالم زیربنای سلامت شهرها و امنیت غذایی است
صف آرایی فوتبالیست‌های شمس آذر مقابل خیبر
تشخیص و درمان شانه منجمد
توسعه و ارتقای سامانه‌های نظارت تصویری در محور کندوان
توفیق عبادت و زیارت عنایتی الهی است
ضبط و امحای بیش از ۱.۶ تُن انواع مواد غذایی غیر بهداشتی در بوکان
برقراری نخستین پرواز حج عمره لرستان از فرودگاه خرم‌آباد
هوشمند سازی ۸۰۰ کلاس در استان اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)