• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۷۳۶۳۸
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۷
اقتصادی » اقتصاد کلان
شریعتمداری در جلسه شورای سیاستگذاری و نظارت بر خودرو؛

بازنگری برنامه راهبردی صنعت خودرو کشور

وزیر صنعت، معدن و تجارت: باید از حقوق اساسی مردم در کنار صحبت از مظلومیت صنعت خودرو دفاع کرد و نباید زمینه‌های سوء استفاده از خریداران خودرو فراهم شود.

برنامه راهبردی صنعت خودرو کشور بازنگری شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما از شاتا، محمد شریعتمداری در پنجاه و سومین جلسه شورای سیاستگذاری و نظارت بر صنعت خودرو که روز یکشنبه برگزار شد، صنعت خودروی کشور را صنعتی پیشران، پیشتاز و تأثیرگذار در ارزش افزوده و تولید ناخالص داخلی کشور دانست و افزود: این صنعت باوجود همه محدودیت‌ها و افت و خیزهایی که داشته ، اما اقدامات قابل توجهی از ابتدای انقلاب تاکنون ارایه داده است و درباره خدمات این حوزه نباید بی انصافی کرد.


باید از حقوق مردم در کنار مظلومیت صنعت خودرو دفاع کرد
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه مقام معظم رهبری از مهم ترین حامیان صنعت خودرو سازی کشور است، گفت: باید از حقوق اساسی مردم در کنار صحبت از مظلومیت صنعت خودرو دفاع کرد و نباید زمینه‌های سوء استفاده و کلاهبرداری از خریداران خودرو فراهم شود.

وی در ادامه گفت: مردم از بیرون به این صنعت نگاه می‌کنند و حق دارند که از خودروی با کیفیت و ایمن برخوردار شوند و ما وظیفه داریم که احساس مردم از صنعت خودرو را جدی بگیریم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه قاچاق در حوزه خودرو به راحتی دیگر حوزه‌ها و محصولات نیست، تصریح کرد: صنعت خودرو سازی از حمایت قابل توجهی برخوردار است و امروز رقم واردات در حوزه خودرو نیز به نسبت واردات کل کشور رقم ناچیزی است. همچمین هیچ کدام از صنایع کشور دارای سلسله جلسات منظم و مداومی در حوزه سیاستگذاری و نظارت مانند این جلسه نیستند، که این خود گویای حمایت از این صنعت است.


سند راهبردی صنعت خودرو، ظرفیت ها و شرایط موجود خاص کشور را لحاظ کند
شریعتداری با تاکید بر اینکه برنامه راهبردی صنعت خودرو باید توجه به ظرفیت های موجود کشور را مورد تأکید قرار دهد، گفت: برنامه یعنی روش رسیدن به اهداف تعیین شده در یک زمان بندی معین و برنامه راهبردی صنعت خودرو نیز باید مشخص کند که بر مبنای ظرفیت‌های موجود به چه اهدافی می‌خواهیم دست یابیم. همچنین این سند باید علاوه بر اهتمام به لحاظ کردن ظرفیت ها، شرایط موجود خاص کشور را نیز مورد توجه قرار دهد.


توجه به قطعه سازی و صادرات در سند راهبردی صنعت خودروسازی
وی بر لزوم توجه به قطعه سازی و صادرات در سند راهبردی توسعه صنعت خودروسازی کشور نیز اشاره کرد و افزود: پیش بینی‌ها باید معقولانه و متکی به واقعیت‌های موجود در فضای اقتصاد و سیاست کشور مد نظر گرفته شود.


مقام معظم رهبری از مهمترین حامیان صنعت خودرو سازی کشور است
وزیر صنعت، معدن و تجارت مقام معظم رهبری را از مهمترین حامیان صنعت خودرو سازی کشور دانست و تصریح کرد: ایشان تاکنون درباره نارضایتی در این حوزه سخن به میان نیاوردند و برای اولین بار چندی پیش در خصوص ایمنی و سهم خودروسازی از حوادث جاده ای صحبت کردند که در همین راستا نیز به آقای صالحی نیا ابلاغ دادیم تا موضوع را مورد بررسی ویژه قرار دهند تا سهم مجموعه ما از آسیب های جاده ای کاهش یابد و مجموعه سازمان ملی استاندارد نیز باید ایمنی و حفظ جان مسافران و مردم را به عنوان اولویت اول خود تعریف کند.
شریعتمداری با اشاره به اینکه مونتاژ در صنعت ، دیگر موضوع مورد اشاره مقام معظم رهبری بود، ادامه داد: مقام معظم رهبری در موضوعات کیفی و کارشناسی بازخورد و جمع بندی مجموعه ای از گزارش های کارشناسی دریافت شده را برای بهبود امور و توجه مسؤولین ذی ربط در فضای عمومی جامعه مطرح می کنند و در این رابطه نیز که مخاطب مجموعه ما بود باید اهتمام و توجه ویژه ای انجام دهیم.


گام های خوب ایدرو در زمینه استفاده از روش‌های طراحی و مهندسی نوین دنیا
وی با طرح این نکته که سند راهبردی صنعت خودرو کشور، بر اساس یک برنامه زمان بندی شده با همکاری تشکل ها، مراکز تحقیقاتی و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کندگان مورد بررسی مجدد قرار گیرد، اضافه کرد: باید از روش ها و تکنیک های مدیریت، طراحی و مهندسی که در کشورهای توسعه یافته دنیا مورد استفاده قرار گرفته است، ما نیز استفاده کنیم که در همین راستا ایدرو گام‌های خوبی برداشته است و در این سند راهبردی نیز باید مشخص شود که از لحاظ استفاده از نوآوری و فناوری های نوین در حوزه صنعت خودرو در چه وضعییتی قرار داریم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با مطرح کردن این موضوع که شرکت های خودرو سازی در حوزه مالکیت و مالی نیز دارای مشکلات و آسیب هایی هستند، تصریح کرد: موضوع تأمین منابع برای فعالیت در سند راهبردی صنعت خودرو نیز مورد لحاظ واقع شود و جمع بندی گزارش های ارایه شده با تمامی جزئیات برای اتخاذ یک تصمیم مشترک با نظام بانکی کشور موثر است.


نباید زمینه‌های سو استفاده و کلاهبرداری از خریداران خودرو فراهم شود
شریعتمداری همچنین، تصریح کرد: باید در سند راهبردی توسعه صنعت خودرو تصمیماتی اتخاذ شود تا زمینه های سو استفاده و کلاهبرداری از مردم فراهم نشود و این موارد دیگر اتفاق نیفتند. همچنین برای این سند راهبردی باید پیوست فرهنگی و اطلاع رسانی لحاظ شود.


لزوم تحول فناوری در صنعت قطعه سازی کشور
وی با تأکید بر این موضوع که در فناوری و ماشین آلات صنعت قطعه سازی کشور باید تحول به وجود آید، افزود: سازمان ملی استاندارد استاندارد سازی قطعات را به عنوان یکی از وظایف محوله خود مورد توجه و لحاظ قرار دهد و در زمینه ایمنی و جان مردم به هیچ وجه نباید کوتاه آمد، اما در دیگر زمینه ها می‎توان با رعایت یک برنامه زمان بندی شده کارها را به جلو برد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان
رویداد تولید محتوای دیجیتال پردیس و قرچک
ماجرای یک پیام!
پاییز رنگارنگ درکوچه باغ‌های شهریار
دستگیری و بازداشت ۲ قرق بان و ۲ نگهبان متخلف 
افتتاح ۸۴ پایگاه سواد آموزی در مدارس استان
نیما عالمیان و شیما صفایی حذف شدند
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
در مسیر درست تاریخ
پایان هفته پنجم لیگ برتر هندبال با پیروزی بالانشین‌ها
نشست مجمع نمایندگان استان کرمان با استاندار در روز مجلس شورای اسلامی
اصلاح سهمیه سوخت و سوالات فراوان مردم
پژوهش چراغ مسیر توسعه پایدار است
بازگشت افتخار آفرینان تیم ملی بدنسازی به میهن
راه اندازی سامانه هوشمند نبض شهر در اصفهان
محکومیت اقدامات آمریکا و اعلام آمادگی برای همکاری‌های معنوی
بستری ۱۵۹ بیمار حاد تنفسی در گیلان
امر به معروف؛ اصل بی‌تفاوت نبودن در جامعه است
رونمایی از پوستر رویداد «کاسپین رباتیک» در رشت
صعود کوهنوردان بسیجی به قله برف انبار قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)