• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۰۸۹۴۵
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۵:۴۲
اجتماعی » جامعه و شهری
نگاه یک؛

330 هزار دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد

رئیس کمیته امداد: 330 هزار دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ پرویز فتاح در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما گفت: تلاش کمیته امداد تامین همه نیازهای این دانش آموزان برای ورود به مدارس و این نیازها بیشتر به وسیله مردم تامین شده است.
وی گفت: در تامین وسایل مورد نیاز دانش آموزان در مقایسه با سال گذشته در وضع بهتری قرار داریم.
او با بیان اینکه اعتماد مردم بر اساس شاخص ها به کمیته امداد امام خمینی (ره) رو به افزایش است، گفت: در سال 94 میزان کمک های مردمی به این کمیته هزار میلیارد تومان بود که در سال گذشته به هزار و 450 میلیارد تومان افزایش یافت.
وی افزود: در شش ماه نخست امسال نیز همه شاخص ها بین 30 تا 50 درصد افزایش یافت که نشان دهنده اعتماد مردم است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
 
فتاح گفت: هر فرزند یتیم تحت پوشش کمیته امداد پنج حامی دارد و ماهانه حدود 150 هزار تومان دریافت می کند.
وی اضافه کرد: برای فرزندان غیر یتیم حامی وجود نداشت اما در ماه رمضان امسال و با همکاری رسانه ملی 520 هزار نفر به حمایت این افراد در طرح محسنین آمدند.
 
ادامه روند کوچک سازی کمیته امداد 
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در مقایسه با دو سال گذشته کمیته امداد امام (ره) را 20 درصد در ابعاد گوناگون کوچک سازی کرده ایم و سال گذشته از محل آزاد سازی منابع 80 میلیارد تومان درآمد کمیته امداد افزایش یافت و به خدمت تبدیل شد.
وی درباره ساختمان کمیته امداد در شمال تهران افزود: قرارداد فروش این ساختمان با امضاء وزیر انجام شده است اما روند کار اداری آن در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ادامه دارد و امیدواریم به زودی پول این ساختمان را دریافت کنیم.
او گفت: این ساختمان خالی شده است و روند کوچک سازی کمیته امداد امام خمینی(ره) ادامه دارد.
وی با توجه به اینکه در پنج ماه گذشته به گفته یکی از اعضای کابینه دولت 95 درصد درآمد دولت هزینه جاری شده است، گفت: دولت و دیگر قوا نیز همانند کمیته امداد روند کوچک سازی را در پیش بگیرند.
وی افزود: برای کاهش هزینه ها برخی کارها را به مردم واگذار و فقط سیاستگذاری و نظارت کرده ایم.
 
کمیته امداد در مسائل سیاسی و حزبی دخالت نمی کند 
فتاح گفت: کمیته امداد در مسائل سیاسی و حزبی دخالت نمی کند و شاهد آن گفته وزیر کشور در دیدار دو ماه پیش من با رئیس جمهور مبنی بر دخالت نکردن اعضای کمیته امداد در انتخابات گذشته بوده است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: این موضوع را بنده بخشنامه کرده ام و بر اساس آن در انتخابات دو سال پیش 17 نفر از کارکنان کمیته امداد به دلیل دخالت در مسائل سیاسی اخراج شدند.
وی با بیان اینکه کمیته امداد 18 نوع خدمت به افراد زیر پوشش خود ارائه می دهد، گفت: برای شفافیت فعالیت هایمان در تناقض هستیم زیرا جامعه هدف ما محرمانه است.
او اضافه کرد: افراد زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شامل یک میلیون و ششصد هزار خانواده معادل حدود سه میلیون نفر دفترچه درمانی بنام کمیته امداد دارند و همه آنها بیمه تکمیلی شده اند.
وی افزود: به دلیل آسیب پذیر بودن افراد زیر پوشش کمیته امداد آنها بیمه حوادث نیز هستند.
فتاح گفت: سال گذشته کمیته امداد 400 میلیارد تومان هزینه درمان افراد زیر پوشش خود را پرداخت کرد.
وی اعتبار دولت برای کمیته امداد را 4 هزار و 200 میلیارد تومان اعلام و اضافه کرد: سالانه حدود 90 هزار ازدواج در جامعه تحت پوشش کمیته امداد انجام می شود که هزینه آن بر عهده کمیته امداد است.
او گفت: سال گذشته حدود 250 میلیارد تومان برای جهیزیه پرداخت کردیم.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: کمیته امداد سال گذشته 20 هزار مسکن ساخت و 50 هزار مسکن را بازسازی کرد.
فتاح گفت: هزینه این اقدام کمیته امداد 300 میلیارد تومان بود.
وی اضافه کرد: کمیته امداد 72 هزار دانشجو را در دانشگاه های ملی و آزاد تحت پوشش دارد و دانشگاه آزاد تخفیف هایی را در این زمینه به کمیته امداد می دهد.
 
بیشتر منابع کمیته امداد برای مستمری هزینه می شود 
او بابیان اینکه بیشتر منابع کمیته امداد برای مستمری هزینه می شود، گفت: سال گذشته میزان مستمری برای خانواده پنج نفره 100 هزارتومان بود اما با مصوبه مجلس این رقم امسال سه برابر شده و به 400 هزار تومان افزایش یافته است.
وی افزود: دولت بودجه کمیته امداد امام خمینی را پرداخت کرده است.
وی اضافه کرد: براساس برنامه پنجم توسعه کمیته امداد و بهزیستی موظف شده بودند سالانه 10 درصداز افراد زیر پوشش خود را کم کنند اما این کار انجام نشد.
فتاح گفت: سال گذشته توانستیم 10 درصد از جامعه زیر پوشش کمیته امداد امام (ره) را کاهش دهیم و امسال نیز 10درصد از این افراد زیر پوشش کمیته امداد خارج می شوند.
وی افزود: سال گذشته 175 هزار خانواده از زیر پوشش کمیته امداد خارج شدند و به 102 هزار نفر از آنان تسهیلات بانکی داده شد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در مجموع به این افراد هزار و 400 میلیارد تومان وام قرض الحسنه پرداخت شد که سهم بانک ها هزار میلیارد تومان و سهم کمیته امداد 400 میلیارد تومان بود.
فتاح افزود: بانک ها هزار و 100 میلیارد تومان به افراد تحت پوشش کمیته امداد تسهیلات دادند که نشان می دهد نگاه حمایتی در سطح ملی درباره کمیته امداد ایجاد شده است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: تلاش می کنیم امسال به 140 هزار نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد تسهیلات پرداخت کنیم.
 
تعامل خوب سه قوه با کمیته امداد
وی با قدردانی از عملکرد رسانه ملی در حمایت از کمیته امداد گفت: وضع تعامل سه قوه با این کمیته خوب و رو به بهبود است.
او افزود: مجلس شورای اسلامی در برنامه ششم توسعه برای کمیته امداد سنگ تمام گذاشت و دولت نیز همکاری خوبی با ما دارد.
وی اضافه کرد: شکست آماری کمیته امداد برای اشتغال و خارج شدن از زیر پوشش کمیته امداد 10 درصد است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: اکنون بین 30 تا 35 هزار خانواده به دلیل زندانی بودن سرپرست شان زیر پوشش کمیته امداد قرار دارند .
وی افزود: خیریه ها را مزاحم خود نمی دانیم اما جای متمرکزی برای مجوز دادن به آنها و مقررات برای نظارت بر خیریه ها وجود ندارد.
او اضافه کرد: تعریف فقر مطلق در کشور ما تبعات سیاسی دارد بنابراین تعریفی از آن ارائه نشده است.
وی در عین حال گفت: حدود 12 میلیون نفر درکشور که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی هستند در فقر مطلقند.
فتاح گفت: دولت برای ریشه کنی فقر مطلق باید روی این افراد متمرکز شود و این کار سختی نیست.
وی درباره یارانه ها نیز گفت: اینکه به همه افراد جامعه در جمع 40 هزار میلیارد تومان یارانه پرداخت شود کار درستی نیست.
او پیشنهاد داد دولت کار اختصاص یارانه را به کمیته امداد واگذار کند و هرکس نیازمند یارانه است به این کمیته مراجعه کند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: باید به شغل و درآمد نگاه مبنایی داشته باشیم و امکاناتی که به مناطق مختلف کشور می دهیم موجب شود افراد در آن منطقه بمانند و در آمد کسب کنند.
وی با بیان اینکه 700 هزارنفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) بیش از 65 سال سن دارند درباره کودکان کار گفت: اکنون کودکان کار تبدیل به حرفه و آسیب شده است و برخی از این کودکان ایرانی نیستند.
فتاح با اشاره به اینکه کمیته امداد تلاش می کند عمق خدمات خود را بیشتر کند افزود: به عنوان نمونه می خواهیم جامعه هدف ما دیگر مشکل درمان نداشته باشد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
سمنان سرد و غبارآلود می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)