• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۸۲۲۷۲
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۹
اقتصادی » اقتصاد کلان

امضاء تفاهم نامه همکاری منطقه آزاد قشم و محیط زیست

تفاهم نامه همکاری منطقه آزاد قشم و سازمان حفاظت محیط زیست ، همزمان با هفته دولت به امضاء رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشور رسید.

امضاء تفاهم نامه همکاری منطقه آزاد قشم و محیط زیستبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم پس از امضای این تفاهم نامه همکاری گفت: هدف از انعقاد این تفاهم نامه کاهش اثرات نامطلوب ناشی از فعالیت های توسعه ای و ایجاد بستر مناسب همکاری و تعامل بیشتر جهت ارتقاء وضعیت محیط زیست جزیره قشم است.
حمیدرضا مومنی از استقرار بخش ویژه محیط زیست در ساختار منطقه آزاد قشم، مشارکت در تدوین طرح پایش محیط زیست، همکاری در ترویج فرهنگ دریاسالاری، تدوین برنامه تجهیز واحدهای بزرگ صنعتی به سیستم پایش بر خط مولفه های زیست محیطی، شناسایی قابلیت ها و ترغیب سرمایه گذاری های زیست محیطی داخلی و خارجی، مشارکت در ارتقاء کیفیت محیط زیست و احیاء و بازسازی زیستگاه ها در منطقه آزاد قشم، به عنوان بخشی از اهداف این تفاهم نامه یاد کرد.
مومنی افزود: مساعدت در تهیه ضوابط و مقررات استقرار صنایع، زون بندی مناطق، نظارت بر واحدهای HSE صنایع مستقر در منطقه با همکاری سازمان منطقه آزاد قشم، نظارت بر حسن اجرای قوانین محیط زیستی در منطقه آزاد قشم، مساعدت در پهنه بندی جنگل های حرای قشم نیز بخشی از اقداماتی است که سازمان حفاظت محیط زیست کشور بر اساس این تفاهم نامه اجرا می کند.
رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد قشم تاکید کرد: بر اساس این تفاهم نامه ملزم به ایجاد بخش ویژه محیط زیست منطبق با استانداردها و معیارهای سازمان حفاظت محیط زیست در بدنه سازمان منطقه آزاد قشم، نظارت بر اجرا و استقرار سیستم های آنلاین در بنادر جهت پایش آلودگی آب های منطقه، اجرای مدیریت پسماند در منطقه آزاد بر اساس شیوه نامه های ابلاغی و نظارت بر تجهیز واحدهای بزرگ صنعتی و تولیدی مستقر در منطقه به سیستم پایش لحظه ای هستیم.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت های مختلف در جزیره از جمله حوزه های نفت، گاز و انرژی، افزود: علاقمند بودیم در کنار این فعالیت ها، نگاه جدی به سایر مزیت های جزیره مخصوصا حوزه گردشگری وجود داشته باشد.
بنابر گزارش شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ، مومنی در این نشست از اقدامات و تلاش دو ساله سازمان منطقه آزاد قشم برای بازگرداندن مجوز ژئوپارک قشم از سازمان یونسکو خبر داد و اظهار کرد: جهانی شدن تنها ژئوپارک خاورمیانه در جزیره قشم یک اقدام مهم ملی و بین المللی است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم ضمن تاکید بر اهمیت اقتصاد دریا محور، تصریح کرد: از جمله اقداماتی که در این زمینه انجام شده می توان به برنامه ریزی جهت 86 هزار تن پرورش ماهی در قفس و تلاش برای ریشه کن کردن فقر در غرب جزیره قشم با استفاده از کشت میگو در دو هزار هکتار اراضی منطقه آزاد قشم اشاره کرد.
وی از فعالیت پنج پتروشیمی و چهار پالایشگاه در منطقه آزاد قشم خبر داد و خاطرنشان کرد: برای هیچ اقدام مخرب یا آلوده کننده محیط زیست در هیچ حوزه ای مجوز فعالیت صادر نخواهد شد.
تفاهم نامه همکاری منطقه آزاد قشم و سازمان حفاظت محیط زیست، همزمان با هفته دولت به امضای حمیدرضا مومنی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و پروین فرشچی معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشور با حضور عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست در محل سالن کنفرانس سازمان حفاظت محیط زیست رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
منع حضور مبتلایان به آنفلوانزا در میهمانی‌های شب یلدا
ورود نخستین گروه قو‌ها و غاز‌های مهاجر به پارک ملی بوجاق
سازمان تبلیغات اسلامی به نهادی قرآنی تبدیل شده است
قهرمانی ایران در دوگانه آسیا
تخریب ۱۶ آلاچیق در حریم رودخانه زاینده رود
فردا با دو ساعت تاخیر اغاز ساعات کاری
دستگیری شکارچیان متخلف و کشف ادوات شکار
فردا مدارس و ادارات با ۲ ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در کرمان
کسب ۵ نشان رنگارنگ رزمی کاران قمی در گیلان
افتتاح یک هزار میلیارد تومان طرح، امسال در شهرستان همدان
۲ شهید در حمله صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
مرخصی ۷ روزه به ۶۸۱ زندانی واجد شرایط سمنان به مناسبت شب یلدا
عملیات طرح تامین انتقال آب به اراضی کشاورزی روستای ممسنی شهرستان اردل
برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی مشاعره دانشجویی در آذربایجان‌شرقی
افزایش بستری‌ها در سارایوو به‌دلیل آلودگی هوا
تلفیق آلودگی و سرما در استان
احتمال بارش پراکنده و خفیف برف و باران در برخی نقاط آذربایجان‌غربی
برگزاری نمایشگاه دانش آموزی در شاهرود
فعالیت ۶ واحد مستقل و وابسته بسته‌بندی تخم‌مرغ در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)