• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۶۹۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۲
ورزشی » فوتبال و فوتسال
برانکو؛

با قدرت و انگیزه فراوان به مصاف الاهلی می رویم

سرمربی تیم پرسپولیس : برای بازی سه شنبه مقابل الاهلی هیچ مشکلی نداریم و با قدرت و انگیزه فراوان برای برد در این بازی به مصاف حریف می رویم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ برانکو ایوانکوویچ پس از تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران درباره بازی مهم تیمش مقابل الاهلی عربستان گفت: الاهلی شب گذشته در بازی‌ ای که داشت به برتری رسید و آنها در کنار تیم الهلال جزو بهترین تیم‌های عربستان هستند و ما کار سختی مقابل این تیم داریم چرا که حریف ما قدرتمند است.
وی افزود: من بازی تیم الاهلی را مقابل الفاتح نگاه کردم و آنها ثابت کردند که اطلاعاتی از این تیم داریم درست است. حتی فکر می‌کنم سال قبل از الهلال هم بهتر بودند چرا که بازیکنان جدیدی گرفتند و می‌دانید که چه بازیکنان خوبی جذب کرده‌اند. البته بازیکن یونانی و خوب‌شان را در ترکیب نگذاشتند. 
برانکو تصریح کرد: لئوناردو سال قبل 24 گل زده بود و جزو بازیکنان خوب است. می‌دانیم که بازی خیلی سختی در پیش داریم اما خوشحال هستیم که در لیگ قهرمانان بازی می‌کنیم و تنها تیم ایرانی هستیم تا اینجای این رقابتها بالا آمده‌ایم؛ مطمئناً همه تلاش‌مان را خواهیم کرد تا افتخار این باشگاه، شهر و کل مردم ایران باشیم.
سرمربی پرسپولیس درباره روحیه و انگیزه بالای بازیکنانش برای بازی گفت:‌ فکر می‌کنم انگیزه‌ای بالاتر از اینکه در آسیا و مقابل الاهلی بازی کنیم وجود ندارد؛ مطمئنم همه خانواده‌های ایرانی هم این بازی را تماشا خواهند کرد و فکر نمی‌کنم از این ناحیه مشکلی وجود داشته باشد. به هر حال ما در بازی‌های گروهی و مرحله‌ ی بعد از آن نشان دادیم که یکی از بهترین تیم‌ها هستیم. 
وی ادامه داد: متأسفانه سیدجلال که کاپیتان ما است نمی‌تواند بازی کند و فکر می‌کنم مصدومیت کوچکی برای حسین ماهینی و محسن مسلمان پیش آمده که آن هم مشکلی نیست و حل شدنی است اما ما هیچ توجهی به بحث مصدومیت یا مسائل دیگر نداریم و همه در کمال صحت و انگیزه برای این بازی حاضر می شویم، البته بازی سه‌شنبه، نیمه اول بازی ما است و به دنبال بهترین نتیجه ممکن هستیم هرچند که موضوع مهم این است که گلی دریافت نکنیم و گل بزنیم.
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که «استقلال مقابل العین امارات نتیجه بدی به دست آورد و شکست سختی خورد و آیا شما نگران نیستند که این اتفاق برای پرسپولیس رخ دهد؟» گفت: من به این مسائل فکر نمی‌کنم. ما کیفیت و دانش‌مان را نشان دادیم و نمی‌خواهم نتیجه استقلال مقابل العین را تفسیر کنم اما ما با خوش‌بینی زیادی به مصاف الاهلی می‌رویم.
وی بار دیگر در پاسخ به سؤال که «آیا پرسپولیس توان رسیدن به فینال آسیا را دارد یا خیر؟» گفت: کاری که تا اینجا انجام دادیم گرفتن نتایج خوب بود و به یک چهارم نهایی هم صعود کردیم، ما جزو 4 تیم برتر غرب آسیا هستیم و طبیعی است که قصد متوقف شدن نداریم اما باید بدانید که همه تیم‌هایی که بالا آمدند تیم‌های خوبی هستند و مدرک صحت حرف‌هایم این است که 2 تیمی که به جمع 4 تیم برتر غرب آسیا آمدند ما و الهلال بودیم که هر 2 در یک گروه قرار داشتیم. اینجا دیده می‌شود که ما چقدر کیفیت داشتیم که تا اینجا بالا آمدیم.
برانکو در مورد اینکه چه زمانی احمد نوراللهی به پرسپولیس اضافه می‌شود، خاطرنشان کرد: این موضوع فردا مشخص خواهد شد. نوراللهی با ما تمرین می‌کند و قطعاً آمادگی حضور را زمانی که مجوز بازی بگیرد خواهد داشت. از بازگشت احمد خوشحال هستیم چون او ظرفیت یک ملی‌پوش را دارد. البته مقداری زمان لازم است تا او به فرم کامل برسد. نوراللهی حدود یکسالی است که تمرینات مناسبی نداشته اما اراده بالایی دارد و این اراده به او این امکان را می‌دهد که حتی زودتر هم آماده شود.
وی در خصوص اینکه آیا بشار رسن برای حضور در پرسپولیس آماده است یا نه افزود: او در رقابت بین بازیکنان برای حضور در ترکیب اصلی هست. درست است که تنها یک جلسه با ما تمرین کرده اما متأسفانه او دوباره برای همراهی تیم ملی عراق از ما جدا خواهد شد. باید بدانیم که او بازیکن آینده است چرا که فقط 20 سال دارد و امیدوار هستیم به زودی خودش را با خواسته‌های تیم تطبیق دهد.
برانکو درباره اینکه «وضعیت کمال کامیابی‌نیا چه شد و مشکل او چه بود،» گفت: او همراه ما است اما باید بگوییم مسائلی که پیش آمد مشکلات داخلی است. او مشکلی شخصی داشت و طبیعی است که گاهی عصبانیت به بازیکنان غالب شود اما من در کنفرانس خبری هم گفتم که او بازیکنی است که واقعاً حرفه‌ای است. او یک ماه قبل از اینکه پزشکان بگویند آماده تمرین شد. به خاطر میل و خواسته‌اش که می‌خواست زودتر شروع کند.
برانکو درباره این که حاشیه‌های به وجود آمده بعد از بازی با سیاه‌جامگان در وضعیت این تیم مقابل الاهلی تأثیرگذار است یا خیر، افزود: ما اینجا وجودمان برای هواداران است و همه تلاش می‌کنیم تا هواداران خوشحال شوند اما همیشه اتفاقات ریز و درشت رخ می‌دهد و می‌دانم که هواداران مهم‌ترین خواسته‌ها را دارند و ما هم بهترین نیت را داریم. در بازی با
سیاه‌جامگان لیاقت برد را داشتیم و هم از لحاظ بازی و هم از نظر موقعیت‌سازی برتر بودیم اما داور تأثیر خودش را گذاشت و گل آنها مردود بود یا پنالتی‌هایی که برای ما نگرفتند که این موضوع مستقیماً روی نتیجه تأثیرگذار بود. اما به هر حال این هم جزیی از فوتبال است.
وی درباره عذرخواهی داور بازی پرسپولیس،  سیاه‌جامگان از پرسپولیسی ها، گفت: عذرخواهی داور چه فایده‌ای دارد؟ 2 امتیاز ما از دست رفت اما به هر حال این هم جزیی از فوتبال است.
سرمربی تیم پرسپولیس در پاسخ به سؤال که آیا شما به سیستم چرخشی استفاده از بازیکنان اعتقاد دارید؟ خاطرنشان کرد: من به یک موضوع اعتقاد دارم و آن هم استاندارد بودن است. شاید برخی بازیکنان نتوانند بازی کنند که آن هم دلایل مختلف دارد اما فلسفه من این است که هرچه زودتر تیم استاندارد شود و بازی کند و آن وقت تا زمانی که می‌شود بهتر عمل کرد. اما نیازی برای تغییر آنچنانی نداریم چرا که فعلاً هفته چهارم است. بازیکنان نه خسته شده‌اند و نه اشباع، آنها بعد از بازی با الاهلی 6 روز برای استراحت وقت دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
مقاومت ملت ایران مقابل استکبار، الگوی جهان اسلام است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
استان یزد فردا بارانی می شود
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)