جمع آوری 13 هزار نمونه گیاهی در استان
13 هزار نمونه گیاهی در استان لرستان جمع آوری شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز لرستان، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات و کشاورزی منابع طبیعی لرستان گفت: 13 هزار نمونه گیاهی در این استان جمع آوری و در بانک ژنی گیاهی کشور نگهداری شده است.
دکتر محمد مهرنیا با بیان اینکه برای جلوگیری از انقراض گیاهان دارویی باید نسبت به برداشت اصولی و کنترل شده ی آنها اقدام کرد افزود: همچنین باید از بوته کنی و خارج کردن پیاز این گیاهان خودداری کرد.
وی با اشاره به اینکه در زمینه ی برداشت و مصرف گیاهان و سبزیجات دقت و برنامهریزی ضروری است گفت: برداشت بیرویه و بیبرنامه، نسل این نوع گیاهان را با خطر انقراض مواجه می کند.
عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات و کشاورزی منابع طبیعی لرستان افزود: حفظ این گیاهان وظیفه ی نهادها و سازمانهای حاکمیتی، پژوهشی و علمی است.
مهرنیا گفت: به دلیل اهمیتی که شناسایی گیاهان در رشتههای مختلف علوم زیستی، داروسازی، منابع طبیعی، کشاورزی دارد، از قرنها پیش تاکنون گیاه شناسان، مجموعه پوشش گیاهی مناطق را جمعآوری و پس از مطالعه در جایگاههایی به نام هرباریوم نگهداری میکردهاند.