• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۱۸۵۹۳
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۴
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

۴ هزار شغل پایدار با همکاری بانک سپه در طرح سروک آذر ایجاد می‌شود

مدیر شعب بانک سپه منطقه ایلام بانک سپه با بیان اینکه مطرح کردن استراتژی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری نقشه راه روشنی برای توسعه و پیشرفت کشور است ، اظهار داشت: حمایت بانک سپه از طرح های مولد و اشتغال زا در راستای کمک به تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و سیاست های اقتصادی دولت بوده و نشان از عزم جدی بانک سپه برای تحقق این سیاست ها است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما شمس اله اسدالهی با تأکید بر حضور پررنگ و اثرگذار بانک سپه در طرح‌های بزرگ اقتصادی استان ایلام، تصریح کرد: تأمین مالی پروژه میدان مشترک نفتی سروک آذر، ارائه تسهیلات ریالی و ارزی برای راه اندازی کارخانه سیمان ایلام، پرداخت تسهیلات برای ایجاد پتروشیمی ایلام و مشارکت در طرح‌های مهار و تنظیم آبهای مرزی استان از جمله اقدامات مؤثر بانک سپه در جهت کمک به توسعه استان بوده است.

مشارکت بانک سپه در حوزه نفت و گاز استان

اسدالهی با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد منابع نفت و گاز غرب کشور در استان ایلام قرار دارد، خاطر نشان کرد: استان ایلام از ۱۱ درصد منابع نفت و گاز کشور برخوردار است که می ‏تواند نقش بسیار تعیین کننده در توسعه و اشتغال استان داشته باشد. وی افزود: پروژه نفتی سروک آذر در مرز ایلام و ۲۰ کیلومتری جنوب شرقی مهران ‏واقع شده که با مشارکت ۸۰۰ میلیون دلاری بانک سپه در حال انجام است و با اجرای آن ظرفیت تولید نفت کشور بالغ بر ۶۵ هزار بشکه افزایش خواهد یافت. اسدالهی مزیت این پروژه را افزایش سهم کشور در برداشت از میادین مشترک نفتی با کشور عراق عنوان کرد و اظهار داشت: با اجرای پروژه فوق حدود ۴ هزار شغل پایدار ایجاد خواهد شد.

* طرح مهار و تنظیم آبهای مرزی

اسدالهی با بیان اینکه بر اساس آمار سالانه ۱. ۵ میلیارد متر مکعب آب از مرزهای ایلام خارج می‌شود، ابراز داشت: طرح مهار و تنظیم آبهای مرزی از جمله طرح‌های مهم و کلیدی استان است که با مشارکت بانک سپه، وزارت نیرو و وزارت جهاد کشاورزی در حال انجام بوده و نقش بسزایی در زدودن محرومیت از چهره استان خواهد داشت.

* خدمات رسانی بانک سپه در کنگره بزرگ اربعین

مدیر بانک سپه منطقه ایلام با اشاره به اهمیت مرز مهران در ایام اربعین حسینی گفت: مرز مشترک ۴۲۵ کیلومتری ایلام با کشور عراق در دوران جنگ تحمیلی به عنوان یک تهدید محسوب می‌شد، اما امروز با تغییر شرایط به فرصتی طلایی برای استفاده بهینه از ظرفیت‌ها بخصوص صادرات کالا و تردد زوار تبدیل شده است.
اسدالهی تصریح کرد: شهر مرزی مهران در استان ایلام با حدود ۲۳۰ کیلومتر فاصله با بغداد نزدیک‌ترین شهر مرزی کشور به پایتخت عراق و عتبات عالیات بوده که امروز به کانون فعالیت‌های صادراتی و تردد زوار با کشور همسایه تبدیل شده و مهمترین مرز زمینی کشور به عراق به شمار می‌رود.
اسدالهی با بیان اینکه خدمت به زوار اربعین افتخار بزرگی است که نصیب مردم ایلام و بانک سپه شده است، اظهار داشت: بانک سپه منطقه ایلام با ایجاد دو ایستگاه صلواتی در محل پایانه مرزی و شهر مهران و همچنین یک ایستگاه صلواتی سیار از نخستین روزهای برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی ۹۵ تا سه روز پس از اربعین، به صورت شبانه روزی به خدمت رسانی به زوار اربعین پرداخت.
وی از توزیع ۱۰ هزار جلد کتاب راهنمای سفر به عتبات عالیات بین زوار و همچنین استقرار ۶ دستگاه عابربانک سیار در نقاط پر تردد مرز مهران و ورودی شهر ایلام، به عنوان دیگر خدمات بانک سپه در اربعین ۹۵ نام برد.

* حمایت بانک سپه از نخستین جشنواره فرامرزی مطبوعات ایران و عراق

اسدالهی با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره فرامرزی مطبوعات ایران و عراق در سال ۹۵ و حضور بانک سپه به عنوان یکی از حامیان جشنواره، آن را تجربه‌ای نو در دیپلماسی فرهنگی دانست و اظهار داشت: بانک‌ها علاوه بر نقش اقتصادی باید در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی نیز نقش آفرینی کنند و گامهای مؤثری در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود بردارند. وی تعامل بانک سپه با رسانه‌های استان را سازنده و مثبت عنوان کرد و ادامه داد: خانه مطبوعات استان به عنوان مهمترین تشکل صنفی این حوزه و مجری جشنواره فرا مرزی، بانک سپه را برای انجام مراودات مالی خود انتخاب کرده است از این رو در طول برگزاری جشنواره شاهد همکاری و تعامل نزدیک بین اعضای این مجموعه و بانک سپه بودیم.
* کمک بانک سپه به آسیب دیدگان حوادث و بلایای طبیعی استان ایلام

اسدالهی یادآور شد: وقوع سیل بی سابقه در هشتم آبان سال ۹۴ باعث وارد شدن خسارت‌های زیادی به زیرساخت ها، منازل مسکونی و مکانهای عمومی استان ایلام شد و ویرانی‌های گسترده‌ای در مرکز و برخی از شهرستان‌های این استان بر جا گذاشت.
وی افزود: بانک سپه در این حادثه دردناک نیز همچون همیشه در کنار مردم بود و با اعطای ۲۲۵۶ فقره تسهیلات با مبلغی بالغ بر ۱۱۶ میلیارد ریال در سالهای ۹۴ و ۹۵ سعی کرد تا گره گشای مشکلات هم استانی‌های آسیب دیده از سیل باشد.
اسدالهی از اعطای تسهیلات به زلزله زدگان شهرستانهای بدره، آبدانان و دهلران نیز به عنوان یکی دیگر از اقدامات بانک سپه در راستای کمک به آسیب دیدگان بلایای طبیعی در استان نام برد.

* کاهش ۱۴. ۴ درصدی مطالبات و افزایش ۱۵۸ درصدی وام ازدواج

مدیر شعب بانک سپه ایلام از کاهش ۱۴. ۴ درصدی مطالبات معوق در سال ۹۵ نسبت به سال قبل خبر داد و گفت: با تلاش مضاعف همکاران سختکوش و همکاری مشتریان شاهد کاهش مطالبات معوق بانک سپه در استان بودیم و نسبت مطالبات به تسهیلات نیز در سال ۹۵، ۵. ۶ درصد بوده که این نسبت در حد استاندارد جهانی است.
وی افزود: در سال گذشته ۱۷۶۰ فقره تسهیلات خرد به هم استانی‌ها پرداخت شد و در زمینه وام قرض الحسنه ازدواج نیز شاهد رشد ۱۵۸ درصدی نسبت به سال پیش از آن بودیم.

* نقش اثرگذار بانک سپه در توسعه صنعتی استان

اسدالهی در خصوص نقش بانک سپه در توسعه صنعتی استان، خاطر نشان کرد: بانک سپه به عنوان بزرگترین سهام دار شرکت سیمان ایلام با ارائه تسهیلات ریالی و ارزی مساعدت شایانی در راستای راه اندازی فازهای دوگانه کارخانه و بهره برداری از آن‌ها داشته است. وی با اشاره به نقش پتروشیمی ایلام در رونق اقتصادی استان و اشتغالزایی، تصریح کرد: بانک سپه با پرداخت تسهیلات به پتروشیمی ایلام از نخستین حامیان این صنعت در استان بوده است.


سرقت مسلحانه از شعبه سلیمان خاطر بانک سپه نافرجام ماند

سرقت مسلحانه از شعبه سلیمان خاطر بانک سپه با هوشیاری و عملکرد به موقع مسئولین و کارکنان شعبه نافرجام ماند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه مقارن ساعت ۱۴ و پانزده دقیقه روز چهارشنبه گذشته، فرد مسلح به سلاح کمری در حالی که با ماسک صورت خود را پوشانده بود وارد شعبه سلیمان خاطر بانک سپه شد که پس از تهدید کارکنان، مبنی بر منفجر کردن بمبی که درون ساک همراه خود دارد، کارکنان را ملزم به بازکردن درب گاو صندوق و تحویل وجوه نقد نزد صندوق داران شعبه کرد.
معاون شعبه مذکور ضمن فعال کردن دستگاه آژیر خطر با استفاده از فرصت پیش آمده ناشی از ورود پیک غذا، از درب شعبه خارج و اقدام به استمداد می‌کند.
سارق با دیدن معاون شعبه و تلاش وی، بدون آنکه موفق به سرقت وجهی از بانک شود ضمن خارج شدن از شعبه با تهدید راننده یکی از خودروهای گذری از محل متواری شد. بر اساس این گزارش بلافاصله پس از این اتفاق مدیرعامل بانک سپه با حضور در شعبه و بررسی موضوع از هوشیاری و اقدام به موقع کارکنان تقدیر و دستورات لازم را برای پیگیری دقیق موضوع صادر کرد.

پرداخت حق تقدم‌های استفاده نشده سهامداران شرکت گروه صنعتی پاکشو

بر اساس قرارداد منعقده میان این بانک و شرکت گروه صنعتی پاکشو عملیات پرداخت حق تقدم‌های استفاده نشده سهامداران شرکت مذکور هم اکنون از طریق شعب بانک سپه آغاز شده است.

سهامداران حقیقی شرکت یاد شده ضمن مراجعه به شعب این بانک با ارائه مدرک هویتی معتبر می‌توانند حق تقدم خود را دریافت و یا به سایر حساب‌های خود انتقال دهند. شایان ذکر است بانک سپه به عنوان نخستین بانک ایرانی و دولتی و بیش از ۹۰ سال سابقه درخشان در عرصه بانکداری و ارائه خدمات مناسب به مشتریان، عاملیت پرداخت سود سهام تعداد زیادی از شرکت‌های سهامی بورسی و فرابورسی را از سال‌های گذشته از طریق شعب سراسر کشور به عهده دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار محلی خاش–زاهدان با واگن باری
دلیل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
بیش از ۶۰۰ نفر در باشت معتکف شدند
کاهش صف انتظار تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در هرمزگان
افزایش غلظت غبار و آلاینده های جوی در سمنان
رونق تولید و اشتغال در کرمان نیازمند حمایت همه جانبه
آغاز نام‌نویسی داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر‌ها
سه شنبه بازار فومن
اعلام آمادگی خیر سلامت برای ساخت همراه‌سرا در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی
ملی شدن طرح پمپاژ سه هزار هکتاری سیروان
همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور با حضور رییس جمهور
ابلاغ بخشنامه حمایتی سازمان امور مالیاتی کشور
بسته خبر‌های کوتاه ۱۶ دی در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)