• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۱۵۹۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۱
وبگردی

سلامتی عقل دونالد ترامپ زیر ذره بین متخصصان

نشریه آلمانی اشپیگل با طرح این مسئله که دونالد ترامپ از بیماری زوال عقل رنج می برد به نقل ازمتخصصان مغز واعصاب نوشت: نتایج بررسی های این متخصصان در خصوص ترامپ بسیار عجیب بوده است.

مصاحبه دونالد ترامپ زیر زره بین متخصصان
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ایرنا، نشریه آلمانی اشپیگل با طرح این مسئله که دونالد ترامپ از بیماری دمانس یا زوال عقل رنج می برد یا نه؟ ودر این صورت این مسئله برای جهان نگران کننده است، به نقل ازمتخصصان مغز واعصاب نوشت: نتایج بررسی های این متخصصان در خصوص ترامپ بسیار عجیب بوده است.
اشپیگل: آیا ترامپ از زوال عقل رنج می برد؟
به گزارش روزچهارشنبه ایرنا، این نشریه آلمانی افزود: متخصصان مغز و اعصاب مصاحبه های دونالد ترامپ را مورد تحلیل قرارداده ونتایج آن در مجله علمی (STAT) آمده است .متخصصان طرز بیان وی را مورد مقایسه و کلمات او را مورد بررسی قرار داده وبه نتایج عجیبی دست یافته اند.
این نشریه آلمانی افزود:یکی ازمتخصصان می گوید من یک صحنه از مصاحبه دونالد ترامپ را بطور تصادفی در اشپیگل آنلاین دیدم که رئیس جمهوری آمریکا در باغ گل رز با 'کلاوس یوهانس' رییس جمهور رومانی در یک کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد . یک خبرنگار پرسید که آیا درباره تسهیل ویزای مردم رومانی صحبت می کند.ترامپ در پاسخ گفت ما نمی خواهیم چیزی درباره آن بگوییم.وی درادامه می گوید ما در این باره صحبت کرده ایم. 
این نشریه آلمانی نوشت:همچنین ترامپ درتوییتر خود کلماتی می نویسد که معنایی ندارد و خبرنگاران و رسانه ها نمی توانند آن را توضیح دهند . وی دائما اشتباه می کند و یا درباره وقایعی می نویسد که این وقایع اتفاق نمی افتد. 
این نشریه آلمانی اضافه کرد : اما باید گفت که آیا ایالات متحده با این رئیس جمهور باز هم می تواند ادامه دهد ؟ همه این مرد را در کاخ سفید می شناسند که حملات وحشیانه ای را بر ضد مطبوعات انجام می دهد و به آنها توهین می کند.در واقع تحلیلگران می گویند مرزها واستانداردهایی وجود دارد که رئیس جمهور یک کشور باید داشته باشد اما دونالد ترامپ این استانداردها را ندارد. 
این نشریه افزود:گفته می شود روزنامه نگاران سیاسی تمایل دارند اشتباهات را بزرگ کنند.اما‌ آیا اقدامات ترامپ فقط یک اشتباه است؟ یکی از متخصصان می گوید اگر دونالد ترامپ پدر من بود وی را نزد پزشک می فرستادم.یک فرد 71 ساله ممکن است دارای مشکلاتی باشد که خوب نیست. 
این نشریه آلمانی درادامه نوشت:STAT که یک پورتال علمی است به ارائه اخبار سلامتی و پزشکی و همچنین اکتشافات علمی تخصصی می پردازد و مورد مهارت های زبان مقالات زیادی در آن یافت می شود.
نشریه اشپیگل در ادامه نوشت: این پورتال علمی می نویسد، دانشمندان درباره زبان و سخن گفتن دونالد ترامپ از سی سال پیش تاکنون تحقیق کرده و متوجه شده اند زبان ترامپ طی این مدت به طرز محسوسی تغییر کرده است. در مصاحبه های وی در دهه نود، استفاده از لغت ها توسط وی بسیار غنی است. اما وقتی به اظهارات اخیر وی و در 10 سال گذشته دقت می کنیم ، وی در حال حاضر به طور مداوم از تکرار واژگان استفاده می کند و تعداد لغات وی تا حد زیادی کاهش یافته است . وی هنگامی که درباره موضوع پیچیده ای سخن می گوید ثبات فکری خود را از دست می دهد. 
این نشریه آلمانی نوشت: وی گاهی مانند یک عروسک خیمه شب بازی سخن می گوید . اما باید دید که چه چیزی ممکن است باعث این تغییر در سخن گفتن وی شده باشد ؟STAT این را از متخصصین مغز واعصاب پرسیده است . البته تشخیص از راه دور صحیح نیست . اما دانشمندان معتقدند که از دست دادن توانایی صحبت ممکن است نشان دهنده کاهش در عملکرد ذهن باشد . در بدترین حالت، این اولین نشانه از بیماری دمانس یا زوال عقل است.این امر می تواند یک یافته بسیار نگران کننده باشد ، اگر درست باشد ، نه تنها برای دونالد ترامپ و خانواده اش، بلکه برای کل جهان نگران کننده است .
این نشریه در ادامه نوشت : اما ممکن است مسئله دیگری وجود داشته باشد. ممکن است که دونالد ترامپ تحت تاثیر استرس قرار می گیرد و اینگونه سخن می گوید و یا اینکه خیلی کم می خوابد و این تاثیر منفی در سخن گفتن وی مشخص می شود در واقع خواب بسیار کم دارای تاثیر منفی بر توانایی های فرد و توانایی بیانی وی دارد. 
این نشریه آلمانی در ادامه افزود: دونالد ترامپ مسن ترین فردی است که آمریکایی ها تا به حال به عنوان رییس جمهور خود برگزیده اند . در حقیقت سن و سال در پویایی فکری و روحی نقش مهمی را بازی می کند . ' هارولد بورن اشتاین ' دکتر دونالد ترامپ وی را در رقابتهای انتخاباتی از نظر سلامتی در بهترین حالت برای یک داوطلب ریاست جمهوری ارزیابی می کرد . اما به نظر می رسد که این موضوع زیاد جدی نبوده است . 
دکتر ترامپ گفته بود کبد و تیروئید وی در حالت نرمال قرار دارد . وی گفته بود که ترامپ سیگاری نیست و الکل مصرف نمی کند ، سطح هورمون تستوسترون وی نیز خوب است. 
این نشریه آلمانی در پایان نوشت : افرادی که از زوال عقل رنج می برند، باید به دقت مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرند و بهترین راه این است که آنها همیشه تحت کنترل باشند . 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
آسفالت ریزی جاده‌های روستایی ورزقان و خاروانا
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)