• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۴۳۲۰۴
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۱
سیاسی » سیاست خارجی

انتقاد شدید سخنگوی وزارت خارجه از مواضع مقامات آمریکا

سخنگوی وزارت امور خارجه از مواضع مداخله جویانه، مخرب و تنش‌زای دولت جدید آمریکا به شدت انتقاد کرد.

انتقاد شدید سخنگوی وزارت خارجه از مواضع مقامات دولت آمریکا
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه،بهرام قاسمی در واکنش به ادعاهای تکراری و مداخله جویانه رئیس‌جمهور آمریکا در عربستان اظهار داشت: کمتر از 48 ساعت بعد از برگزاری شکوهمند دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که مردم بزرگ، قدرشناس و غیرتمند ایران در داخل و خارج از کشور با شرکت گسترده خود در انتخابات یک بار دیگر پایبندی خود را به نظام جمهوری اسلامی ایران به اثبات رساندند، رئیس‌جمهور آمریکا در سخنانی مداخله جویانه، تکراری و مملو از ادعاهای بی پایه علیه کشورمان تلاش کرد بار دیگر با ترویج ایران‌هراسی و در تداوم سیاست‌های خصمانه آمریکا علیه ایران، کشورهای منطقه را به خرید هرچه بیشتر تسلیحات آمریکایی تشویق نماید.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با انتقاد شدید از مواضع فریبکارانه، اظهارات مداخله جویانه و اقدامات مخرب و تنش‌زای مقامات دولت جدید آمریکا که با هدف مقابله با حاکمیت مردم بر سرنوشت خود در کشورهای منطقه و تثبیت موقعیت و برتری رژیم صهیونیستی صورت می گیرد، تصریح کرد: متاسفانه برخی کشورهای منطقه بجای اتکاء به توان مردمی خود و ظرفیت‌های همکاری منطقه‌ای، دل در گرو حمایت قدرت‌های بزرگ بسته‌اند و زمینه‌های تضعیف و تخریب زیرساخت‌های حیاتی کشورهای منطقه را فراهم می‌آورند که از آن جمله می‌توان به وضعیت اسفناک یمن و نابودی زیرساخت‌های سوریه توسط جریانات تروریستی تکفیری اشاره کرد.

 وی با یادآوری مواضع تبلیغاتی دولتمردان آمریکایی مبنی بر نادرست بودن مداخله دولت‌های قبلی آمریکا در امور داخلی کشورهای منطقه،  نقش دولت قبلی آمریکا در ایجاد و پرورش جریانات تکفیری - تروریستی از جمله داعش؛ از دولت آمریکا خواست از سیاست جنگ افروزی، مداخله گری، ایران‌هراسی و فروش سلاح خطرناک و بی فایده به حامیان اصلی تروریسم دست بردارد.  

قاسمی اضافه کرد: متاسفانه با سیاست‌های خصمانه و تهاجمی دولتمردان آمریکا شاهد تقویت مجدد گروه‌های تروریستی در منطقه و اشتباه محاسبه دیکتاتوری های حامی این گروه‌ها در منطقه هستیم.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با اشاره به سیاست تجاری‌سازی امنیت از سوی دولت جدید آمریکا و فاکتورکردن خدمات امنیتی گفت: دولت‌های منطقه نیز بهتر است بجای هزینه کردن میلیاردها دلار از ثروت مردم خود در ازای حمایت‌های موهوم آمریکا، به فکر ثبات و رفاه و آرامش و آسایش واقعی مردم از طریق احترام به حق تعیین سرنوشت ملت‌ها و صرف این مبالغ هنگفت در امور توسعه و همکاری سازنده منطقه‌ای باشند.

قاسمی افزود: جای تعجب است کشوری ایران را به بی ثباتی در منطقه متهم می‌کند که خود ده‌ها سال است با حمایت‌های همه‌جانبه تسلیحاتی، مالی و اطلاعاتی از رژیم صهیونیستی در سرکوب ملت مظلوم فلسطین شریک بوده و در چند سال اخیر نیز با تسلیح برخی رژیم‌های عربی در منطقه خلیج فارس در کشتار مردم بی‌دفاع یمن مشارکت داشته است.

وی تصریح کرد : پشتیبانی آمریکا و شرکایش در منطقه از تروریست‌ها به نحوی آشکار است که فراربه جلو و متهم کردن دیگران به حمایت از تروریزم دیگر خریداری ندارد و مردم منطقه به روشنی دریافته‌اند که اگر منابع مالی، تسلیحاتی و اطلاعاتی داعش، جبهه النصره  و دیگر گروه‌های تروریستی قطع شود این تروریست‌ها به آسانی قلع و قمع می‌گردند و دلیل مقاومت آنها تاکنون چیزی نیست جز تداوم حمایت‌های این کشورها از تروریست‌ها.

 سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: آمریکا و شرکایش در منطقه باید بدانند که امروز جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک حکومت مردمسالار، با ثبات و مقتدر که از حمایت‌های مردمی بهره می‌برد منادی صلح، آرامش و حسن همجواری در منطقه و مبارزه با خشونت و افراطی‌گری در جهان است و با لفاظی‌های این کشورها مسیر خود را تغییر نخواهد داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
سمنان سرد و غبارآلود می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)