رفع کمبود آهن بدن با استفاده از آهن طبیعی
موفقیت یک شرکت دانش بنیان کانادایی در رفع کمبود آهن بدن با استفاده از آهن طبیعی
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ یک شرکت دانش بنیان کانادایی با رسیدن به روشی خاصی از فرآوری آهن طبیعی موفق به تولید محصولی به نام ماهی آهنی شده است که می تواند نقش موثری در رفع کم خونی ناشی از کمبود آهن داشته باشد.
گوین آرمسترانگ، بنیانگذار و مدیر شرکت ماهی آهنی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به ابتلای نزدیک به یک سوم جمعیت جهان یعنی دو میلیارد نفر به کم خونی ناشی از فقر آهن گفت: روش معمول برای درمان این مشکل تجویز قرص های آهن هستند که علاوه بر عوارض جانبی مانند عدم تحمل و ناراحتی معده، قیمت نسبتا زیاد آنها موجب می شود تا عده زیادی به ویژه در کشورهای فقیر امکان خرید و استفاده از آن را نداشته باشند.
وی افزود: ما بعد از چند سال کار روی آهن طبیعی در شرکتی که بنیان آن در دانشگاه گوئلف گذاشته شد موفق شدیم تا به شکلی آن را فرآوری کنیم که آهن را به شکل مستمر و به میزان معین از خود آزاد کند.
آرمسترانگ تصریح کرد: در عین حال این نوع آهن فاقد بو، طعم یا عوارض جانبی بوده و می تواند تا 90 درصد آهن مورد نیاز بدن اعضای یک خانواده را برای 5 سال تامین کند.
وی افزود: تا کنون 3 تحقیق جامع در زمینه های مختلف از جمله آزاد شدن یک نواخت آهن و اثرات استفاده از این محصول در بدن و همچنین اطمینان از عدم سمیت با موفقیت انجام شده و همچنان ارتباط و پژوهش های ما با مراکز علمی و دانشگاهی ادامه دارد.
براساس این گزارش، برای استفاده از این محصول، باید آن را ده دقیقه در آب جوشاند و بعد چند قطره محلول خوراکی اسیدی مثل آب لیمو را به آب جوش اضافه کرد.
به گفته آقای آرمسترانگ تا کنون یک صد هزار عدد از این ماهی به 66 کشور فروخته شده و وی قصد دارد تا سال 2020 این میزان را به یک میلیارد عدد برساند.