• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۰۳۴۰۴
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۷
ورزشی » فوتبال و فوتسال
نتیجه شهرآورد را بازیکنان مشخص می کنند؛

برانکو: مانند استقلال میل به پیروزی داریم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در شهرآورد مانند استقلال هدفمان دست یافتن به پیروزی و کسب 3 امتیاز است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از باشگاه پرسپولیس؛ برانکو ایوانکوویچ امروز چهارشنبه پس از تمرین سرخپوشان، در جمع اصحاب رسانه گفت: ابتدا باید صعود استقلال به لیگ قهرمانان آسیا را تبریک بگویم و امیدوارم هر چهار تیم ایران در آسیا موفق باشند و با نتایج درخشانی که ما تا الان کسب کردیم و همچنین نتایج خوبی که استقلال به دست آورده، واضح است که شهرآورد بزرگی پیش‌رو داریم.
وی افزود: تمام تمرکز ما معطوف به این بازی است و البته ، بازیکنان اوکراینی‌مان مصدوم هستند و خوشبختانه ربیع‌خواه تمرینات عادی خود را شروع کرده است اما سروش رفیعی به دلیل ضربه‌ای که در بازی با تراکتور به کمرش برخورد کرد، هنوز درد دارد و امروز از کمرش عکس می‌گیرند و امیدوارم تا یکشنبه و قبل از بازی با استقلال به شرایط ایده‌آلش برسد.
برانکو ادامه داد: من خیلی شهرآورد را تجربه کرده‌ام و معتقدم در نهایت این عملکرد بازیکنان است که تعیین کننده نتیجه بازی است و باید به این توجه کنیم که اختلاف امتیاز تعیین کننده نیست.
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که استقلال دیروز بازی داشته ولی پرسپولیس دیروز بیشتر استراحت کرده است، گفت: امروز تمرین سختی داشتیم و ۴ روز تا شهرآورد مانده و زمان استراحت هست. 
وی درباره اینکه چه برنامه‌ای برای جانشینی کمال کامیابی نیا در مقابل استقلال دارد هم گفت: از شهاب کرمی استفاده نمی‌کنیم، او تازه به ما پیوسته و یک جلسه تمرین با ما داشته است و برای جانشینی کمال راه حل پیدا می‌کنیم و نگران آن نیستیم. 
برانکو درباره نتیجه بازی گفت: ما به نتایج فکر نمی‌کنیم، بازی خوب و جوانمردانه برای ما مهم است و میل ما مانند استقلالی‌ها به بردن است و مهم‌ترین مسئله عملکرد بازیکنان در این دیدار است که نتیجه دیدار را رقم می‌زند.
سرمربی قرمزپوشان درباره این مسئله که تا به حال نتوانسته مقابل منصوریان پیروز شود عنوان کرد: من با منصوریان بازی نمی‌کنم، بازی ما بازی پرسپولیس با استقلال است، او برای باشگاه خودش تلاش می‌کند و من هم برای باشگاه خودم و این بازیکنان هستند که تصمیم‌گیرنده نهایی در زمین هستند و تعیین می‌کنند چه تیمی پیروز باشد.
ایوانکوویچ درباره جلسه روز گذشته بازیکنان با طاهری، سرپرست این باشگاه گفت: این سوال را باید از مدیرعامل بپرسید، در حال حاضر شرایط سختی پیش‌رو داریم و بازی مقابل استقلال و سپاهان پیش‌روی ماست البته همه علاقه دارند تا مشکلات به بهترین نحو حل شود. 
وی با رد این شایعه که روز گذشته بازیکنان پرسپولیس تمرین نکرده‌اند، عنوان کرد: چه کسی می‌گوید تمرین نکرده‌اند؟ برخی بازیکنان زودتر رفتند تا با مدیر باشگاه صحبت کنند،دیروز هم مثل همیشه دو گروه به تمرین پرداختند که برنامه ما استراحت و کار با وزنه بود، آن‌هایی که بازی کردند برنامه خاص خودشان را دارند و آن‌ها که بازی نکردند برنامه دیگری را انجام می‌دهند.
برانکو درباره بازی مقابل الوحده امارات تیم سابقش گفت: من انگیزه شخصی برای دیدار مقابل الوحده ندارم. انگیزه من انگیزه باشگاهی است و برای پیروزی به مصاف آن‌ها می‌رویم، دیروز چوک بازی الوحده را از نزدیک دید و ما هم انتظار داشتیم که الوحده پیروز این بازی شود البته از تیمی که من مربی آن بودم فقط اسماعیل، حمدان کمالی و دروازه‌بان این تیم باقی مانده است.
سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که فرصت زیادی برای بازیکن‌گیری برای لیگ قهرمانان آسیا نیست و آیا برنامه‌ای دارند که بازیکن جدیدی بگیرند اظهار کرد: اطلاع دقیقی ندارم، ما لیستی که می‌خواستیم را به AFC ارسال کردیم و بازیکن دیگری قرار نبود به ما اضافه شود و در حال حاضر در نقل و انتقالات زمستانی قرار داریم و هیچ تیمی بازیکن خوب خودش را آزاد نمی‌کند و اگر بخواهیم در این پنجره نقل و انتقالات بازیکن بخریم، باید ۳، ۵ یا ۱۰ میلیون دلار پول هزینه کنیم تازه پس از آن معلوم نیست که بازیکنی که خریده‌ایم خوب باشد یا نه.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا پرسپولیس همانند لیگ ایران که نتایج خوبی را کسب کرده می‌تواند در مسابقه‌های آسیایی هم موفق باشد، گفت: ما تیمی داریم که اگر اتفاق خاصی نیفتد و مصدوم نداشته باشیم به هدف اول‌مان که صعود از مرحله اول و مرحله پس از آن است، می‌رسیم و برای این هدف هم کیفیت داریم و هم قدرت.
برانکو درباره اینکه خیلی اوقات در شهرآوردها تیم پایین‌تر در جدول عملکرد بهتری داشته است گفت: مهم نیست تیم‌ها در چه وضعیتی در جدول رده بندی قرار دارند، دو سال پیش استقلال با قلعه نویی برای قهرمانی و پرسپولیس برای بقا می‌جنگید اما پرسپولیس یک - صفر بازی را برد، ما و استقلال با کسب چندین برد پیاپی پای به بازی روز یکشنبه می‌گذاریم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره شهرآورد هایی که به عنوان مربی در کشورهای مختلف تجربه کرده است، گفت: در کرواسی من مربی بهترین تیم این کشور دیناموزاگرب بودم که همه بازی ها را بردم و فقط یکبار باختم، در چین هم زمانی که در شاندونگ بودم دوبار برنده شدم، در عربستان مربی تیم چندان بزرگی نبودم، با این حال دوبار الاتحاد را بردیم، دو بار با الهلال مساوی کردیم و دوبار هم النصر را شکست دادیم، یک مساوی و یک باخت هم برابر الاهلی به دست آوردیم.
برانکو در پایان گفت: من مربی‌ام و برای من همه بازی‌ها سه امتیاز دارد، البته شهرآورد ارزش دیگری دارد و می‌خواهم ببرم اما نحوه آماده‌سازی ما به مانند بازی‌های دیگر است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
افتتاح واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد در روستای (کهریزه محمودآباد) بوکان 
خشم مردم سومالی از توهین ترامپ
تشدید برخورد پلیس راهور گیلان با پارک خودرو‌ها در پیاده‌راه‌ها
شتاب‌گیری نوسازی روستا‌ها و پایان بازسازی مناطق زلزله زده خوی
نیوزویک: ضرورت پیگرد قانونی وزیرجنگ آمریکا به جرم جنایت جنگی
دانشگاه مهمترین نقطه قوت نظام اسلامی
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی در انتظار ابلاغیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)