اختصاصی - دهقان خبر داد؛
تهیه طرح «تصویب IPC و FATF در مجلس»
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی از تهیه طرح «تصویب IPC و FATF در مجلس» خبر داد و گفت: این طرح به زودی در صحن علنی مطرح خواهد شد.

محمد دهقان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: ایرادات زیادی درباره الگوی جدید قراردادهای نفتی موسوم به IPC وجود داشت و با پیگیری مجلس و تاکیدات مسئولان نظام، بخش مهمی از ایرادات برطرف شده و متاسفانه بخشی از آن همچنان باقی مانده است.
وی تصریح کرد: می شود گفت ده ها سال کشور تحت تاثیر الگوی جدید قراردادهای نفتی است لذا تاکید ما بر این است این موضوع باید در مجلس تصویب شود .
دهقان ادامه داد: طرح تصویب الگوی جدید قراردادهای نفتی در مجلس آماده است و ان شاءالله در هفته جاری یا هفته آینده در مجلس مطرح خواهد شد تا این الگو در مجلس به تصویب برسد.
وی افزود: لازم نیست قرارداد به مجلس بیاید و تصویب شود ولی الگوی قراردادها که شرایط عمومی قراردادهاست باید به مجلس بیاید چرا که تنها مرجع صالح برای تصویب ضوابط قراردادها مجلس است.
عضو کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: اتفاقا FATF هم که این روزها بحث آن مطرح است چون به نوعی موارد کلی است که باید مورد توجه قرار گیرد، در صلاحیت مجلس است تا به آن ورود داشته باشد و طرح هایی هم در این زمینه آماده شده است و ان شاءالله به زودی تصویب می شود.